Kişilik & Karakter Tutku mu, uyum mu senin için olmazsa olmaz? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Bir nefes alışı bile bazen nefesini kesebilir karşı tarafın.. Tutkuya tutkunum.. 😏🫦https://m.youtube.com/watch?v=qWF-b5-BeV8Ah, yok mu şu caziben?Sabahı gece eden oAndaki ifadenSusuzluğun tasviri yokVar mı müsaaden?Tenine divaneSükûnetiyle sarhoşEttin beni.. 🔥#smell Tutku mu, uyum mu senin için olmazsa olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tutkulu ilişki uyuma bakmaz bana kalırsa. Önce tutku diyenlerdenim. Hatta zıtlık ve uyumsuzluk olduğu bazı zamanlar öyle bir çekim oluşur ki asla benim partnerim olmayacak dediğin kişiyle hayatının aşkını ve cinselliğini yaşayabilirsin. 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Uyumum var ise tutku doğar benim içimde. Kale kilit gibi, herkeste var ama uyumlu anahtar yoksa açılmaz kapılar. 😃 2 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sözlere bak helal olsun👏👏👏Sanki bir afeti devran yürüyor aşka💥Tutkuya düşkünüm uyuma müşkülüm😎 2 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Şarkının sözleri muhteşem cidden insanı aşka getiren cinsten 😅 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Sen aşka geldiysen sözleri sana eder muhteşem olan eşlikten😉 Yorumla HeartofFire +1 yıl Şş orayı karıştırma ahsh😂 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Tamam sustum 🤭🤫 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Eig için tesekkur ederim Yorumla HeartofFire +1 yıl Ne demek 🙃 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uyum yoksa tutku da olmaz ki 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Uyum olmazsa tutkudan bahsedilemez. Önce uyum gelir bu tutkuyu çağırır. Ama önce tutku asla olmaz. 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Son zamanlarda en çok bunun ikileminde kalıyorum. Ben de bilmiyorum. Uyum daha ağır basıyor ama tutku da çok cezbediyor. 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyum.. uyum yakalarsam otomatik olarak tutku da çıkar ortaya 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İki insanın uyumu varsa o tutkuyu da bir şekilde bulacaklarını düşünüyorum 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tutkulu uyum sjjsjs ıkısı bir arada olması lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uyum önemli Tutkuda önemli. Olmazsa olmazlar çokta…ruhlu ten uyumu … her şey mükemmel olacak djjsjs 2 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tutku. Zaten tutkulu olduğun biriyle uyumlusundur 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İkisi de olmazsa olmaz benim için. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her ikiside 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bonkörlük tercihim 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Uyum 1 0 Yorumla