Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır ben kimseyi takıntı yapmam tabi ki de.. sevgi ve aşk anlamında zaten birine kolay kolay asla duygularım gelişmez.. bunun haricinde de bir insanın birisine çok bağlanmasını doğru bulmam
Takıntı ya da saplantı kişiyi kendisi olmaktan çıkartır başka birine dönüştürür ruhsal bir bozukluk belirtisidir, çok sevdiğim oldu, pişmanlıklarım oldu çok sevildiğim oldu takıntı olayı insanı yıpratır bitirir diyorum.
Hiç olmadı öyle hissim. Özlediğim oldu, pişman olduğum oldu, yeniden istediğim oldu, hiç istemediğim oldu, olmasaydı da olurdu dediğim oldu. Ancak asla kesinlikle olacak dediğim olmadı.
Üniversite zamanımda zamanımı çalan bir.. için takıntı yapmıştım. Bu bana bayağı iyi ders oldu, hayatıma mal olacak bir girişimde bulunmuşta oldum. Ama saplantılı olmak daha tehlikeli, aştım. Erken ayıkmanın faydaları😇
Hayır hissetmedim. Kendi merkezime hiçbir koşulda başkasını almam, iyi ya da kötü hiçbir yaklaşımı beni buna itemez. Bu konuda kontrollü olabilen biriyim. Bu bence birini takıntı haline getirme ihtimalimi neredeyse imkansıza indiriyor zaten.
Evet hissetmişliğim oldu. Bunu hissettiğim an kendimi uzak tutuyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ben kimseyi takıntı yapmam tabi ki de.. sevgi ve aşk anlamında zaten birine kolay kolay asla duygularım gelişmez.. bunun haricinde de bir insanın birisine çok bağlanmasını doğru bulmam.
Evet komşu kızına takintiliyim15 yıldır aynı binadayiz aşık değilim sadece bir kaç kez selamlaştık ama onu görünce mutlu oluyorum sebebini bende bilmiyorum