size sarki da onereyim. murat dalkilic-asinayiz hadi baayyss
Hayatınıza hiç size takıntılı biri girdi mi?
size sarki da onereyim. murat dalkilic-asinayiz hadi baayyss

selam selam selaaam, simdi diceksiniz gorsel ne alaka? izleyin arkadasimlar cok tatli bi filmdii. neyse iste sadede gelince istemiyorum demek istemiyorum demektir, bitti demek bitti demektir. hicbir zaman ask adi altinda sunu gormek istemiyorum biktim yeto. ruh hastaligi, kusura bakmayin ne cektiysek bunlardan cektik malsf ahshahshs 🥹🥰😻🌸💖✨
Metin2 oynadığım zamanlarda bir abi vardı şartlı tahliyeyle serbest kalmış bekliyordu akıbetini tabi benim savaşçı erkek çarın adı tihuluydu. Aylarca erkekmişim gibi dertleştik vs attık lonca kurduk kurunca discord da buluşalım dedik aynı loncadan arkadaşlarla adımı Osman demiştim su tesisatçısı olduğumu söylemiştim erkek kardeşi olarak görüyordu beni bağımlıydı bana sonda discordta güzel bir giriş yaptım tüm arkadaşlarım hayal kırıklığına uğradı en çok Murat abi. Sonra durumu kabullenme sürecinde de birbirimize bağımlı olduk bana Osman demeye devam etti en son yurt dışına yerleştim hattım değişti bağ koptu canlarım.
Selam olsun buradan bizi izliyorsa Tekirdağlı 😂
Tanıdık biri muhattap olmadığım araştırdım da ölene kadar aklından çıkmayacak içinde ukte kalacak keşke olsaydı diyip duracak niye kardeşim geldi dicek hep neden uyandı neden kapı açıldı ben onu bırakmak zorunda kaldım neden hep uyanıyordu izliyordum neden benimle hiç muhattap olmadı neden arkadaşımın tuzaklarına benim tuzaklarıma düşmedi evet çok kötü bir durum farkındayım ama bu neden oldu gör diyor sez bu çocuk çok tehlikeli onunla muhattap olmamaya devam et yoksa Allah korusun o durumu yapmak çok istiyor devamını getirmeyi rüyalar gösterdim eskiden kötü şeyler yaşattım kurtardım sende kurtuldun? eski anıları hatırlattım hayal ettirdim başına gelecekleri gerçek gibi
Evet, hayatıma takıntılı biri girdi ve açıkçası başta biraz zorlandım. Sürekli peşimi bırakmamaya çalışması, benim rahatlığımı ve özgürlüğümü sınırlamaya başladı. Sonunda sınırlarımı koymayı ve kendimi korumayı öğrendim. İnsanlar, duygusal ve fiziksel sınırları anlamadığında, bu tür durumlar gerçekten stresli olabiliyor. Bu yüzden, takıntılı birine karşı net olmak gerektiğini düşündüm.
Bir-iki sene önce vardı birisi kendisini millete sevgilim olarak tanıtıyormuş (şizofren?) sürekli mesaj atıyor çıkışlarda dershaneme falan geliyor istemiyorum dememe rağmen de ısrarla konuşmaya çalışıyordu bir kere yine çıkışıma gelip zorlarken abime yakalandı o gün orada noldu bilmiyorum ama bir daha değil konuşmak önümden bile geçmedi ahsahhah
iyi bari kurtulmussun cok sukurr
Cevap
40Cevap
Hayır hayatıma hiç takıntılı birisi girmedi.
Evet girdi askerden yeni gelmiştim o zamanlar
Geçenlerde sayfanın birine yorum yapmıştım instagram'da özelden biri yazdı görende yıllardır evliyiz ya da sevgiliyiz sanar bende çok akıllı değilim ama o dahada kırık seni çok merak ediyorum attığın her adım dan haberim olacak diyor bilmem ne
Eski sevgilim takıntılıydı baya ayrıldıktan dört yıl sene sonra dahi yazıp çizdi her yerden. Gece mesaj atmalar, içip içip yazmalar.. Sonra iş arkadaşım böyle takıntı yapmıştı beni, bana yakın davranan hocalarla tartışıyordu. Çok seviyordu aynı zamanda sevdiğim her şeyi biliyordu.
Bağımlılık yapıyormuşum gibş bir durum var genel çevremde
ay ay ay, tabi oyledir tabi ahshahsh
Bundan memnun değilim … 😃🙄🙃
inanmiyorum ahshahsh
Yalan kullanmıyorum 😎
iyi tamam inaniyim hadi
Gecenin sonunda… güzel bir final oldu… 🌷
dimi dimii
Evet barıştık mı 😄
kusmustum dimi, yok barismicam
Bana küsmek yasak
yioo
Küseceğiz gene bak küs uyursan kabuslar görürsün
bisi olmaz napayim
Ağlayarak uyanınca gururundan da yazmazsın sen ki
Sana ne oldu?
sen bugun niye boyle diyip duruyosun bisi olmadi bana nolmusd
Sorulardan biliyorum bir şeylere sinirli tavırlısın… çözemedim… nezaketli kız gitmiş…. Saldırgan kız gelmiş 🌷
yo degilim gayet sakinim aslinda
Sakin uykular ve günaydın
gunos
Sanalda değil ama gerçek hayatta birisi girdi, tek diyeceğim şey o masallarda kitaplarda olan şeylerden değil korkunç bir şey.
kesinlikle korkunc bir sey
lisede vardi oyle biri, surekli yazdi cizdi ama asiri rahatsiz ediciydi, babama soyledim dövdü cocugu fnekfkkf
iste gercek eglence ahshhahs
Oldu maalesef. Kovalıyorsun, tekmeliyorsun ama yine de sana geri dönüyor. Lan git işte istemiyorum sksjsksj
oyle kolay mi sandiiinn 😈
e tabi yapma, ruh hastasi bunlar. olur mu hic oyle seeyy evlerden irak
yine de uzak durmak daha iyi ahshaha
yani sen bilirsin ahshahha
korkutuyosun ahshahhs
heh timam o zaman ahshahs
Hayır hayatıma takıntılı biri girmedi. Allah korusun.
ay amin balim
Girdi 3 5 10 kişi evet ama hiç sevmem takıntılı insanları 😂
kim sever ki ahshahsh
Toxic manyaklar sevebiliyor 😂
o da dogru turlu ruh hastalari bulunmakta ahshahs
Yani emin olmamakla beraber galiba girdi ama haberim olmadı.
takintili degildir o ya olsa haberin olurdu halo ahshahsh
Biraz karışık bir iş takıntılıydı sanırım da bana değil başkasına yazıyordu benle alakalı bir şeyler o yüzden haberim olmadı diyorum 🤣
o degildir gercekten mutlaka sana musallat olurdu tecrube konusuyo ahshaha
Ahahhaha "bana böyle biri yazıyor" diyen yalan söylicek biri değil o yüzden bilemedim neyse takıntılı olmasın zaten böyle iyiyim
bos veer kafan rahat olsun
Ayyyyynen öyle yaroooo
Ya takıntılı insanlarla karşılaştım iş aşamasında ama hani onların farkına vardıktan sonra zaten Onları görmezden geldikten veya işte hissetmedikten sonra bir anlamı yok kalmıyor onları
Evet banada ruh hastası biri denk geldi kendisi beni herşeyi saniyo kırıcı davranıyorum hal aynı bir şekilde bitti iste
Girdi maalesef. Çocuğa seni istemiyorum dedim defalarca, o da “siz kızlar istemiyorum diyorsanız kesin istiyorsunuz” dedi sürekli. Ne istediğini bilmeyen embesil kızlar yüzünden biz çekiyoruz. İstemiyorsam istemiyorumdur yetoooo.
Buna müsade etmem bu gerçten zor oluyor sevmediğin bir yemeği yememek için sürekli bahane uydurmak gibi.
Girdi ama çok uzun hikayesi.😅
tovbeler olsun baliim
Şimdi gülüyorum ama o zaman gerçekten ürkütücüydü. Adam zaten birçok psikolojik sorunları olan biriydi. Bir diyaloğum olmadığı halde takmıştı. Herkes gibi bir danışanımdı sadece. Tedaviyi reddediyordu sürekli. Gerçekten tövbe durumuydu😶
anliyorum seni maalesef biliyorum o durumu. iyi ki simdi kurtulmussun, umarim tekrari olmaaz hic 🥹💖
Umarım umarımm kötü bir durum cidden🙏🏻💜
hayır , istese de kimse bana takıntılı kalamaz bunun için bana ulaşabilmesi gerek o da zor👌🏻
Davalık bile oldum... Dayım sağolsun bir temiz sopalamayla kurtuldum en son... Belki biraz da tehdit 🤷🏻♀️
Hayatıma takıntılı çok kadın girdi hepsini uzun sürmeden şutladım aklı başında olmayan kimseyle uğraşamam
Aman hayır uzak olsun öyleleri.
amiin
Hayır ben takıntı yaptım birini de artık saldım umurumda bile değil ne hali varsa görsün
Özel numaradan bir sene boyunca birisi aradı,
Takıntı boyutuna getiren kimse olmadı elhamdülillah
Evet vardi. Zor da olsa tatli dille savdım basimdan
Doktor değiliz ama bizim de hastamız çoktu 😅
Girdi hala da kurtulmuş değilim sapık midir nedir ruh hastası
Birini fena takıntı yapmıştım öyle böyle değil ama. Sonradan o kadar takıntı yaptığıma pişman oldum kimseyi öyle sevmedim bir daha
Ay evet, hatta bir değil bir kaç kişi.
tovbeler olsun askiim 😱
Ayy bundan daha kötü bir şey yok allahım şükürler olsunnartık hiçbiri yok
cok sukur ya, rezillik gercekten 💖
Kesinlikle öyle💖
Girmedi
Hangi film bu?
isi and ossi
yaren seni kim üzüyor
uzgun degilim abi keyfim yerindee
İyisin demi canım kardeşim üzen yok seni !
yok yook iyiyim
eyvallah kardeşim sanki üzgün gördüm seni yorumlarda merak ettim
tesekkur ederiim. iyiyim cok sukurr 🙏🏻
Allah daim etsin güzel kardeşim
Hala devam edenler var desem 😭😭
umarim cabuk kurtulursunn
7 8 sene oldu 🥺 hala devam ediyor
cok gecmis olsun o zaman
Teşekkür ederim sağol 🥰🙏
rica ederiim
yok olmadı genelde takmıyorlar
bu da komik oldu ayol ahshahsh