"Ya hayat, önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil, ne kadar güçlü vurabileceğine aldırmadan kaç darbe yediğin. Ve yine ayağa kalkıp devam edebilmendir."
Hep Kazanımlarımızdan Başarıdan bahs ediyoruz biraz da Yenilginin kıymetini konuşalımmm
"Ya hayat, önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil, ne kadar güçlü vurabileceğine aldırmadan kaç darbe yediğin. Ve yine ayağa kalkıp devam edebilmendir."
Hep Kazanımlarımızdan Başarıdan bahs ediyoruz biraz da Yenilginin kıymetini konuşalımmm
Zaten doğarken kaybetmişim daha ne yenilgisi bu hayatta.
Cevap
5Cevap
Yenilgi bence güzel bir şeydir en azından onu nasıl yöneteceğini öğrenirsin
Çok güzel yorum
Defalarca
Ama bazen yenilgiler gizli kazançlardr
bencede herkes yenilgiye uğramıştır önemli olan ayağa kalkabilmek
Elbette herkes uğramıştır önemli olan ayağa kalkabilmek
Hemde kaç kere
Egoma yenildiğim çok olmuştur..
Güzel konu nasıl mesela
Ön yargı mı yoksa kusur bulma mı?
Mükemmeliyetçilikle alakalı bir durum ben seni çok iyi anlıyorum sanki… ben bunu küçük yaşta üstüne giderek çözdüm çünkü kendini izlediğinde evet haklı ve doğru da olsan çok nezaketsiz ve tahammülsüz bir görüntü çiziyor ondan kaçındım… yurt dışında veya kolejde okuduğun zaman haliyle farklı kültür ve insanlarla yaşadığın için horlayanı da lavaboyu temiz bırakmayanı normal görüp kendini törpülemeyi öğrenyor insan
Hiçbir zaman nakavt olmadım
Çok:)
;) anlattt
Unuttum bile çoğunu 😀 Genelde fazla iyi niyetim yüzünden olmuştur en ağırı da stresten kafayı yemek üzereyken en yanımda olması gereken kişi bunu bile bile ben iyi değilim deyip resmen terketmişti telefonu uçuş moduna alıp gitmişti o ağır stres o ağır üzüntü ile başbaşa bırakıldığımı unutmam ölsem umurunda olmayacaktı demek ki diye düşünmüştüm🙂
Geçmiş olsun insanlar bencil oldu….
Teşekkür ederim maalesef baya bi
Evet uğradım
Anlatmak ister misin
Uğradım
Paylaşanla ister misin
Defalarca kez uğradım.
Evet uğradım
Uğradım tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?