Meslek lisesi mezunuyum psikolojim acayip bozuk Okul zamanı herkes birbiriyle takipleşiyor numaralaşıyordu benle kimse yapmıyordu size göre neden? Numaramı bile istemediler serseriler kekolar sadece laf atıyorlardı bana devamlı olarak takipleşmiyordu hiçbiri size göre neden? Beni gıcık etmek için birde çok sessizsin diyorlardı ama iyi özelliklerim vardı saçlarım altın sarısı gözlerim mavi sapsarıyım tenim bembeyaz boyum 1.95 uzun boyluyum yaşım 19 türküm ama müslüman değilim ateistim insanlar beni kıskanıyor sebebsizce size göre neden benimle samimi olmuyorlar? Sizce neden? Beni hiç satmayan sadece 1 arkadaşım vardı size göre neden? Herkes ortam yaptı takipleşti instadan herkesle benle kimse yapmadı size göre sebeb ne gerçekçi olun normal mi? En fazla merhaba diyorlardı bazı kızlar erkekler devamı yoktu bende karakterlerini begenmiyordum sadece numaramı bile istemiyorlardı sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
29 yaşında öğretmen bir ablan olarak sana bir tavsiye vereyim mi? Hiç bunları dert etme gerçekten. Benim de çok arkadaşım olmazdı lisede. Genelde hep kendim gibi insanları seçerdim ve yakınımda oturan insanlardan seçerdim yakın arkadaşlarımı. Sıra arkadaşım ön veya arkamda oturan arkadaşlarımdan seçerdim. Onlar da benim gibi derslerine önem veren öğrencilerdi. Diğer türlü okulu eken erkek budalası ya da erkek kavgası yapan kızlardan arkadaş seçmedim hiç. 4 yıl boyunca asla konuşmadığım konuşma ihtiyacı duymadığım arkadaşlarım vardı lisede. İnsanlarla sosyalleşmeye çalışma. Bu seni daha itici yapar. Seninle konuşmayanlarla sen de konuşma. Takipleşme olayı da aptalca herkes lise ve üniversite bittikten sonra takipten çıkıyor ve birbirini kolay kolay aramıyor. En yakın arkadaş sayın 3-4 kişiyi geçmesin. Onları da kendin gibi beklentileri, davranışları, zevkleri olanlardan seç. 19 yaşındasın. Boyun ve tipin de iyiymiş. Spor salonuna yazıl. Kavgalarda kendini korumayı öğrenmek için dövüş sporu eğitimi veren kurslara yazıl. Oradakilerle sosyalleş. Onların amacı vücut geliştirme ya da kendini koruma olduğu için hem farklı memleketlerden farklı mesleklerden farklı yaşlardan inanış tarzlarından insanlarla arkadaş edersin hem de seni o amaç için güdülerler. Hayat tecrübesi denilen şey sadece her şeyi bizzat yaşayarak edinilmez öyle olsa 35 yaşını zor görürdük. Farklı insanlarla tanışıp sohbet ettikçe onların deneyimlerinden faydalanırsın. Bu da bir çeşit hayat tecrübesi sayılır. Ha, ille senin tecrüben de onlarınkiyle aynı olacak değil ama bu da bir şeydir. Okul, sosyalleşme açısından en kısıtlı olandır aslında. O serserilerin kekoların seni zorbalamasına sakın izin verme. Sokak köpeği gibidir onlar. Sokak köpekleri de kaçınca üstüne gelirler onlar da kaçınca ya da umursamayınca üstüne gelirler. Seninle dövüşmek isteyen olursa dövüş sporlarını bilen biri olarak hesabını ellerine verirsin. Laf söylediklerinde laflarının altında kalma. Lisede akran zorbalığı çok fazla hem kızlarda hem de erkeklerde. Ben lisedeyken bu kadar aşırı değildi. Bu yaşlarında yabancı dil öğrenmeye bak. Meslek lisesindeyim dedin bölümün ne bilmiyorum ama bölümüne paralel olan bölümlerde de kendini geliştir. Mesela makineyle ilgili gibi bir bölümdeysen yazılım robotik bunlarla da ilgilen. Bu dönemde akademik olarak bilişsel olarak kendini geliştirmeye bak. Fiziksel olarak da spor dövüş sanatları falan. 25-30 yaşına geldiğinde talibin çok olur eminim. Lise/okul senin için sadece eğitim için gidip geldiğin bir yer olsun. Derslerine düzenlice katıl hocalarından bilgi almaya bak. Boş vakitlerinde al eline bir kitap onu oku ya da test çöz. Kimseyi de s... kleme
Ha, lise mezunuymuşsun o zaman okul kısımlarını salla çalışmaya bak birikim yap çalıştığın işte uzmanlaşmaya uğraş. Mesleğinin yan alanlarında uzmanlaşmaya çalış yabancı dil öğren. Kursa git. Yabancı dil kursları kpss kursları millet buralardan eş buluyor da evleniyor :D Spor ve dövüş sanatları bunlar hala geçerli.
Belkide kiskancliktandir. ya da soğuk görünüyorsun dur. ayrica herkes gibi olmaktansa farklı olmak iyidir. sen iste, sen yanas. Karşıdan bekleme bide öyle dene. kendi kıymetini bil biraz. disini göster. uzerine gelmelerine müsade etme hicbirzaman. bu seni dışlanan biri yapmiyor. bu seni diğerlerinden farklı kılıyor. biraz sosyallesmeyi dene. veee mutlu ol❤️
@Bebebj ezik olduğunu ne gösteriyor?
Sarışın mavi gözlüyüm ama boyum 1.95 yinede ezikmiyim harbiden
Kardeşim sen s. lakmisin. milletin lafinami bakiyorsun
@Bebebj kes lan sen sesini
Diğerlerinden farklı derken?
diğerlerinden farklı ne demek nasıl yani?
Sorma hiç. ozguvensizligini , insanları aşağılama çabası ile örtmeye çalışıyor. cevap verdiğine değmez. umarim iyi olursun ve böyle piclerin lafına bakmazsin
Diğerlerinden farklı demek, herkesle aynı olmamak demek
@Bebebj ne yapması lazım yakışıklılığının hakkını vermesi için? Yakışıklılığının hakkını vermek nasıl olur? Dersen ki cast ajansına yazılsın erkek güzellik yarışmasına katılsın birinci olsun oradan oyunculuk dersleri alsın o da Türkiye'nin 2. Kıvanç Tatlıtuğu olsun dersen bunu anlarım. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ böyle yaptı ama senin dediğin başka bir şey sanırım. Yani milleti ezsin dövsün kibir abidesi olsun. Herkese kötü davransın falan öyle mi? Eğer öyle olursa kanka teki olur. Sen o ortama girdiğinde normal insanlar kendi arasında sana bakıp geldi yine tipini s... ktiğim deyip gülerler. Yüzüne karşı da aman bana bulaşmasın da ne tamam yesin derler. Böyle biri mi olmak lazım? Yakışıklılığın hakkı böyle mi verilir? Bence böyle kanka hakkı verilir. :D :D :D
orada hep sap var babacım ondan
Nasıl yani