Dostluk Dostluk bir ırmak gibidir, akar durmadan, Bazen durgun, bazen coşkun, her daim yanından. Dostluk bir ağaç gibidir, gölgesinde serin, Yaz kış her daim yanında, sığınırsın her an.
Dostluk bir güneş gibidir, ısıtır içini, Kışın ortasında bile, açar baharını. Dostluk bir yağmur gibidir, suvar ruhun, Kurak topraklarda bile, yeşerir umutların.
Dostluk bir yıldız gibidir, ışıldar gecende, Yolunu aydınlatır, kaybolmazsın karanlığında. Dostluk bir şarkı gibidir, fısıldar kulağına, Mutluluk ve sevgiyle, dolar taşar her yana.
Dostluk bir deniz gibidir, sonsuz ve engin, Dalgalar vurur durmadan, her an değişir rengin. Dostluk bir gökyüzü gibidir, uçsuz bucaksız, Her daim yanında, sonsuz bir dostluk bağı var.
Dostluk bir yürek gibidir, atar durmadan, Her an yanında, sevgisiyle sarar seni. Dostluk bir candır, yaşar seninle, Her an yanında, sonsuz bir sevgiyle.
Dostluk bir mucizedir, hayatında var olan, Her an yanında, seni mutlu kılan. Dostluk bir armağandır, sana sunulan, Her an yanında, değerini bilen.
Dostluk bir hazinedir, saklı kalbinde, Her an yanında, sevgiyle beslenen. Dostluk bir ışıktır, aydınlatan yolunu, Her an yanında, karanlığı delen.
Dostluk bir sevgi kelebeğidir, konar kalbine, Her an yanında, mutluluk fısıldayan. Dostluk bir gül bahçesidir, açar her mevsim, Her an yanında, güzel kokular sunan.
Dostluk bir cennet gibidir, yaşarsın içinde, Her an yanında, huzur ve sevgiyle. Dostluk bir aile gibidir, sarar seni sevgiyle, Her an yanında, sonsuz bir bağlılıkla.
Dostluk bir yaşam biçimidir, seçtiğin, Her an yanında, seni mutlu eden. Dostluk bir yoldur, birlikte yürüdüğün, Her an yanında, varacağın yere.
Dostluk bir mirastır, bırakacağın, Her an yanında, sevgiyle yaşayacağın. Dostluk bir ömür boyu sürecek, Her an yanında, unutulmayacak.
@alien9 deminden beri sana gülüyorum hınzır 😂 kırk yılda bir bana iltifat ediyorsun onuda yanlış kişiyi etiketleyip etmişsin 😂 @mrt_5555 e vayyy ne güzel söylemişsin şiir kadın yazman beni benden aldı 😂😂 elbisen yırtıla emiiii 😂
@Alieñ9 teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏 zahmet oldu 😂 niye ses etsin canım yanlışlıkla olduğunun farkındadır sonuçta insanlık hali olabiliyor öyle şeyler