Çok düzgün bir kız çocuğu oldum, çok pişmanım. Çocukluğumu, gençliğimi yaktım. İçimi kısa bir şekilde döktüm akıl verir misiniz?

Kısaca yazmaya çalıştım nolur okuyun çok kötüyüm. Taş gibi denilen bir kızdım ortaokuldan beri. Sayısız teklif aldım.. Red ederdim herkesi. İki kız vardı sınıfımızda erkeklerin evinde kalan tipler. Okulun popülerleri. Ben sadece sınıftan bir kız ile samimiyken, yanıma gelip seni arkadaş grubumuza katalım çok güzelsin dediler o zamanlar tabi havalı o kızlar ile takılmak ama istemedim. Benim ile yakın olmaya çalıştılar ben düzgün kızlar değil diye uzak durdum. Sınıfta ki kızlar benden nefret ederdi o kızlar benim yanıma geliyor diye. Zekiydim iyi bir liseye gittim lisede de çok teklif aldım bir sevgilim oldu sadece ama hiç yanlış şeyler yapmadım onunla. Ailem baskıcı muhafazakar bir aileydi bu yaşıma kadar çok baskı gördüm zaten. Giyim olsun gezmek olsun evde durdum hep. İlk defa sıfır kollu bu sene giydim gizlice. Bütün bunlara rağmen kuzenlerim beni ders başarım yüksek diye kıskanıp annemi doldurup birlikte benim üstüme çöktüler. Kötü kadın muamelesi uyguladılar, dışlandım. Yaşım şu an 20. Hep dua ettim karşıma benim gibi birisi çıksın diye ama karşıma çıkan erkekler hep kızlarla yatıp kalkan ama düzgün kız istiyoruz diyen tipler. İstemesem de yapışıyorlar bana 3 senedir birinden kurtulamadım. Çocukluğumu yakmışım gibi hissediyorum canım yanıyor. Hani herkes kalbine göre birisi bulup öyle hayat yaşıyordu? Nolur akıl verin gece gece çok kötüyüm. Ya yoldan çıkıcam o kızlardan olucam ya da öldürücem kendimi. Çekmediğim çile kalmadı hayattan canım acıyor

Çok düzgün bir kız çocuğu oldum, çok pişmanım. Çocukluğumu, gençliğimi yaktım. İçimi kısa bir şekilde döktüm akıl verir misiniz?