Selam KS ahalisi! Değerinizin bilinmediği yer derken geniş düşünün, aşk ilişkileri de olabilir, severek çalıştığınız iş yeriniz de olabilir, aile evi de olabilir.. Evet, cevaplar gelsin!

Selam KS ahalisi! Değerinizin bilinmediği yer derken geniş düşünün, aşk ilişkileri de olabilir, severek çalıştığınız iş yeriniz de olabilir, aile evi de olabilir.. Evet, cevaplar gelsin!

Hayır tabi ki de.. değerimi bilmeyen bir kişinin ya da yerde kalmaya asla devam etmem.. gurursuz birisi değilim.. sadece değerimi bilen kişilerin yanında kalırım
Kesinlikle değerimin bilinmediği yerde kalmam ve iadesiyle değer de vermem. Tek taraflı olunca bir taraf yorulur ve o değer kavramı benden karşıya varken ondan bana niye yok? Diye sorguya düşerim ister istemez. Ederi kadar değer verdiğimizde kimse üzülmez şahsınca. En değerli bu hayatta kendimiziz. Çünkü kişi kendi oldukça değerlidir. Bu iş misafirlik ikili ilişkilerin hepsinde geçerli bakış açım✨
Helal olsun 😌🌷
Teşekkür ederim🌺✨
Teşekkürler eic için🌺
Ricalar 😇
Ne arkadaş, ne sevgili artık bana iyi gelmeyen insanları hayatımdan çıkardığım bir yaştayım.40 li yaşlar sanırım radikal kararlar alma ve tahammülümün azaldığı bir yaş dönemi oldu.. Fazla merhamet, iyilik nankörlük getiriyor. Empati, saygı karşılıklı olmalı ilişkilerde..
Cevap
3Cevap
Kalamam, değersiz hissettiğim bir yerde bağlasalar durmam.
Öyle mi dersin? Bazen şaşırtıyorum 😅
Nasip kısmet :D listeye yazıyorum seni bir dahaki sefere seni şaşırtacam
Adam şaşırmak istiyor :D vay pe, hadi bakalım sjdjjs
Değerinin bilinmediği ve mutlu olmadığım bir yerde varlığımı yük etmem 🙋
@need4read teşekkür ederim 🙏
@r_engarenkyollar ne demek ricalar efem 🙂🙃
Kim ya da neresi olursa olsun kendimi değersiz hissettiğim hiçbir yerde durmam.
İster iş ister aşk. Değersiz hissettiğim yerde durmam
Gerçekten gidiyorum bu arada ilgi bağımlılığı olabilir bende belki
Maalesef bir müddet kaldım. Fakat olmayınca olmuyor.
Hayır tabii ki devam etmem gurursuz değilim.
Hayır kalmak istemem yıllardır bunun için uğraşıyorum
dururdum sanirim ama bunun gurursuzlukla ilgisi yok izlerdim sadece izlemeyi severim
Hayir sesime bile muhtaç ederim
İstenmediğimi anlarım
Hayır kalmazdım
Hayır kalmam öyle insanlardan gitmek en doğrusu
Edemem
Hayır kalmam.
Kalamam huyum değil
Hayır etmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?