Siz hangi duygunuzu en mükemmel şekilde icrâ ettiğinizi, onu iliklerinize kadar yaşadığınızı düşünüyorsunuz?

Başka tenlerde aşkına ihanet etmek yerine, acıyı bile mükemmel çeker yalnızlar.
Siz hangi duygunuzu en mükemmel şekilde icrâ ettiğinizi, onu iliklerinize kadar yaşadığınızı düşünüyorsunuz?

Başka tenlerde aşkına ihanet etmek yerine, acıyı bile mükemmel çeker yalnızlar.
Ben her duygumu gerçekçi ve iyi bir şekilde yaşıyorum. zaten sahte hissettiğim hiç bir duygu olmadı şimdiye kadar. şu sıralarsa yaşadığım baskın duygu can sıkıntısı.
Sorumluluk sahibi oluşumu sanırım..
Ricaederim.
Tüm duygularımı yerine göre yaşamayı tercih eden biri olarak hepsi diyorum ama en çok saygıyı ve pozitif olmayı dolu dolu yaşıyorum diyebiliriz.
Aşk.
Teşekkürlerimi uçurdum
ricalar.
Cevap
5Cevap
Sevmek, çevre diye oluşturduğum herkesi koşulsuz şartsız sevmek. Onlara sıkı sıkı tutunmak, vefa , emek, saygı, merhamet, anlayış, hepsi sevginin getirdiği değerli duygular.
Bu nu hissediyorum 😂😂😅😅😅
Yardımseverlik ve sıcakkanlılığı 😊Dün mesela hastaneye gittiğim zaman 2 yaşındaki bir masumcukla konuştuktan sonraki gelen tebessüm gibi vs:)
Tüm duygularımı hakkını vere vere yaşamayı seviyorum.
Neredeyse tüm duygularımı çok içten yaşadığımı düşünüyorum.
Samimi olmak gerekirse hiçbirini çünkü mükemmel bir insan değilim olmayıda düşünmüyorum.
Kararlıyımdır. Pes etmem eğer bir şey istersem ve hırs yaparsam, muhakkak alırım.
Sorumluluk duygusu galiba hakkını verdiğimi düşünüyorum
Sadece merhamet, gerisi her zaman değişiyor ancak merhamet asla değişmiyor.
Merhamet, vefa, yardımseverlik bu üçünü çok mükemmel yaşarım..
Hayal kırıklığı 🥹🤧
Sevmeyi
Hiçbir duyguyu.
Acı.
Hiçbiri
Korku
Bilinçli olma duygusu..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?