Kişilik & Karakter En güzel duygular içinizde olsun? yakışıklım2424 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu hayatta ne olursa olun iyi olun umutuduzu kaybetmeyin pozitif mısin? Negatif misin? Pozitif mısin? Negatif misin? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En güzel duygular içinizde olsun? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Her daim neşeli ve pozitif bir insanım beni ben yapan özelliğimde bu zaten 🤗 0 5 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Tam kızma abla heputlu ol Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam heputlu olurum 😂😊 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Tm 😂🤣🤣🤣😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂🙋👍 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl 👍👏 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Negativ ama pozitiv olmaya çalışıyorum biraz da olsa başarabiliyorum buna da şükür. 1 3 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Bir insanın en büyük yeteneğini beynini calıstırması beceri sonra gelen bir şey sen negatif olursa hep öyle gider ne hayal edersen o birgün gerçekleşecek Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Aynen öyle Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Sen iyi düşün o gercekleşin şu an benim şu an hayal ettim oldu kerdeşim sende et olsun Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Pozitif biriyim. Negatif insanlardan hiç haz etmiyorum 1 1 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Evet en güzel duygu tebrik ediyorum 👍👍🥰🥰🥰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Teşekkürler ama insan bazen negatif olabiliyor ne yazık ki bende bu aralar öyleyim 1 3 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl O zaman mutlu olmayı dene her zaman seni nerelere getireceğini düşün bide hayalinde ne varsa onu hayal et birgün gerçekleşecek kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Ama bu aralar mutlu olmam imkansız gibi bir şey Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Sen ne düşünürsen o olur kardeşim Yorumla
The_Empress Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl en güzel günüm henüz yaşamadığım gün. 1 3 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Sen ne düşünürsen o olur kardeşim 🥰 Yorumla The_Empress +1 yıl eyvallah Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl 👍👍👍 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. pozitif hala 1 1 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Her zaman o ol bide hayalin varsa vazgeçme 👍👍🥰🥰 Yorumla
mmementomorii Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Pozitifim 1 3 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Allah'ın a kurban be her zaman böyle ol ümidiğini kaybettme Yorumla mmementomorii +1 yıl evet)) Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Demi Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Pozitif yay burvuyum 0 2 Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Ben hep duygusalım ama mutluyum bende balık burcuyum Yorumla yakışıklım2424 +1 yıl Napim yay san Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her daim neşeli ve pozitif bir insanım beni ben yapan özelliğimde bu zaten 🤗
Tam kızma abla heputlu ol
tamam heputlu olurum 😂😊
Tm 😂🤣🤣🤣😂😂
😂🙋👍
👍👏
Negativ ama pozitiv olmaya çalışıyorum biraz da olsa başarabiliyorum buna da şükür.
Bir insanın en büyük yeteneğini beynini calıstırması beceri sonra gelen bir şey sen negatif olursa hep öyle gider ne hayal edersen o birgün gerçekleşecek
Aynen öyle
Sen iyi düşün o gercekleşin şu an benim şu an hayal ettim oldu kerdeşim sende et olsun
Pozitif biriyim. Negatif insanlardan hiç haz etmiyorum
Evet en güzel duygu tebrik ediyorum 👍👍🥰🥰🥰
Teşekkürler ama insan bazen negatif olabiliyor ne yazık ki bende bu aralar öyleyim
O zaman mutlu olmayı dene her zaman seni nerelere getireceğini düşün bide hayalinde ne varsa onu hayal et birgün gerçekleşecek kardeşim
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Ama bu aralar mutlu olmam imkansız gibi bir şey
Sen ne düşünürsen o olur kardeşim
en güzel günüm henüz yaşamadığım gün.
Sen ne düşünürsen o olur kardeşim 🥰
eyvallah
👍👍👍
pozitif hala
Her zaman o ol bide hayalin varsa vazgeçme 👍👍🥰🥰
Pozitifim
Allah'ın a kurban be her zaman böyle ol ümidiğini kaybettme
evet))
Demi
Pozitif yay burvuyum