Kişilik & Karakter İçe mi dönüksünüz yoksa dışa mı dönük? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Carl Gustav Jung'a göre dışa dönük bir kişi dışarıyla sürekli bağ kurmaya çalışır. Bir içe dönük ise tüm enerjisini içeriye yöneltir.. İçe mi dönüksünüz yoksa dışa mı dönük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aslında çok fazla içe dönük bir insanım. Sosyal olmayı çok sevmiyorum. Gençlik yıllarımda çok şey yaptım. Sanırım doygunluk duygusu diyebilirim. Şimdilerde aramıyorum hiçbir şeyi. Sadece samimi hissettiğim insanlara karşı dışa dönük olabiliyorum 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Dışa dönükmüşüm acil içeri dönmem lazım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben içe dönük biriyim. çok konuşkan değilim. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Dışa daha çok dönüğüm aktiflik seviyorum 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benim enerjimin tümü içe doğru akıyor. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. İçe dönük. 1 0 Yorumla