Duygularızı ya da fikirlerinizi paylaşmayı sever misiniz? yoksa derinlerde mi yaşarsınız?

duygularımı ve fikirlerimi paylaşmayı seviyorum tabi doğru ortamda ve doğru kişilerle her yerde fikirler paylaşılmaz bunu anlayabilecek kapasiteye sahip olan insan sayısı az
Dogru👍
Genellikle içe dönük olarak gozuksemde beni anlamak ve tanımak isteyenlere karşı kendimi kapatmayı tercih etmiyorum.
Beni kötüleyen ve bana önyargılı bakanlara karşı kendimi kapatmayı tercih ediyorum.
👍👍
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hangi duyguyu yaşadığıma bağlı. Konu sevgi ve aşk ise saklayamam, öfkemi gizleyemem. Ama yeri gelir her şeyi içime atarım, üzüntümü, kederimi, dertlerimi.
👏🏼👏🏼
Psikolojik olarak göçüğüm ben.
Bende kimse anlamaz kimsenin halinden...:(((
İnsanlar daha da çok kötüleşti.
Aynn sevimsiz gelio banada
Cevap
21Cevap
İçe dönük sessiz birisiyim. ama samimi ve kafa dengi bir arkadaşım olursa dışa dönük oluyorum aslında kişiye göre
Fikirlerimi paylaşmayı seviyorum Eğer ki paylaşmazsam benim ne fikirde olduğumu nasıl anlayacaklar Tabii ki bu kişiye göre durum ve ortama göre değişiyor Bazen çok konuşasım geliyor bazen de bir cümle bile kurasım gelmiyor
Cok doğru guzel yorumlamissin tesekkűr ederim😌👍
En büyük problemim bu tamamen içe dönük yaşıyorum her şeyi, korkularım yüzünden hep.. Değişir miyim bilmiyorum ama değişmek istiyorum..
Korkular
Paylaşmayı severim. İçe kapanık olmak pek bana uymuyor. Mutluluğumu da hüznümü de, fikrimi de herşeyimi dışa dönük yaşarım
👍👍
Genelde içe dönük olurum. Ama çok sinirlenirsem tepem atarsa patlarım.
Bende..
İçim beni yakar dışım gülücükler saçar çok sosyal olmayı sevmem az insan çok huzur
Aynn bende..
Dışa dönük biriyim ama onlar bunu görmüyor😀
👍👍
Yüzümden mutluluğum da hüznüm de belli olur benim saklayamam. Ama duygularımı da samimi dostlarıma rahatlıkla açabiliyorum.
İçe dönüğüm. Duygularımı da paylaşmam kimseyle, paylaşmayı sevmiyorum çünkü genelde pişmanlık hissi geliyor karşı taraf bunu genelde abuse ediyor.
karşımdaki kişiye bağlı. Dışarıdan her zaman soğuk görünüyorum, her kesi duygu ve düşücelerimi paylaşmayı doğru bulmuyorum.
Genel olarak dışa dönük bir karakterim ancak zaman zaman içe dönük yanımın kapısını da çalıyorum ciddi ihtiyaç duyuyorum, hele de bu aralar.
Hem içe dönük hem dışa ama dışa dönük yapım daha baskın.
Mahremse elaleme anlatmaya gerek yok öbür türlü paylaşılabilir tabii ki
Bilmem bugüne kadar dışa dönük oldum da anlamadı insanlar beni
beni anlayan aynı olduğumuzu düşündüğüm kişilerle duygularımı ve fikirlerimi paylaşırım
Büyuk oranda dışa dönüğüm. Tam anlamıyla diyemem yani 🖤
İçedönük. Madem herkes icedonuk bu bizi dışarıda dışlayanlar kim acaba?
dışa dönükmüş gibi görünen içe dönük
Dışa dönük
Dışa dönük ve pozitif...
Çoğu kez içe dönük
Dışa dönük ama bazen içime dönüyorum, değişiyor
İçime kapanık bir insanım
Ben içe dönük birisiyim
Merhaba.
Her ikisi de.
Duygularımı pek değil ama fikirlerimi paylaşırım.
Genelde içime ata ata büyütmeyi tercih ediyorum 🙄
Dışa ama çok dışa dönük. 😀
Seçici dışa dönük
Iyiymis:)
😊😊😊
Kişiye göre değişir 🙂
İçimde yaşıyorum, derin bir okyanus girdabı gibi
İçe dönük
İçe dönük
İkisinin ortası 🙄
İçe dönüğüm
Yurtdisina donuk