Konuşmayı seviyorum, seninle konuşmayı sevmiyorum güzelim shdh
#smell
#smell

En son arkadas ortamında bir saat boyunca duvar boyalarinin kalitesini konuştuk üstelik hicbirimizin alakası yok önemli olan ortam muhabbet değil
Eğer karşı tarafla enerjim tuttuysa gayette sarar. Diğer türlü çok sıkıcı oluyorum 💆♀️
Rica ederim bebeimm 🖤🖤
Açıkçası muhabbetim sarıyor sanırım, galiba ama ortak bir payda da buluşmalıyız ortamda
Detay 👏
✨
Cevap
32Cevap
Sıkılanı görmedim ne yalan diyim
Sohbetim sarar.. Eğlenceli ve neşeli bir insan olduğum için bu sohbetime de yansır.. 😊
Sarar çok gevezeyim 🤦🏻♀️😄 ama konuşmayı sevdiklerime öyleyim enerjinin uyumu lazım yoksa tükeniyorum
Konuşmayı severim. Ama kafam uyar ise o kişi ile. Sabahlarım. Konu sarmaz ise. Ben istemediğim için devam etmez
Muhabbetim cok sardığı söylenir hatta 10 dk konuyu için 5 saat konuşmuşluğum bile oluyor. Bu benim meslekten dolayıda olabilir gibi ya.
Sarar genelde ama bazı kişilerden o samimiyeti alamıyorum. O tarz durumlarda pek konuşmak istemediğim için kendime sıkıcı geliyorum😂
Sardığını söylerler ama ben sıkılıyorum konuşmaktan. Ayrıca uzun uzun konuşmayı da sevmem.
Benimle güzel bir şekilde sohbet eden olduktan sonra sarar.
Dinlemeyi severim karşılıklı şarkı falan olur😅
Ooo fenayım neşeliyim espriliyim karşımdakini seviyorsan onu mutlu etmek için her şey yaparım
Muhabbetim sarıcıdır küçükle küçük olurum büyükle büyük olurum her türlü muhabbet kurarım
Keyif alacağım biriyle muhabbet sarar ama yoksa sıkıcı olurum
Sarar ama bir yerden sonra kafa açtığını söylerler 😂
Karşımdaki kişiye ve ne anladığına bağlı bazıları ile zaman su olur akarım bazıları ile tıkanır kalırım
Enerjim tutuyorsa çok güzel ilerliyor, tutmuyorsa onda bir sorun vardır..
Galiba benimki sıkıyor :/
Bazen zeki ve bilgili insanlar geliyor karşıma onlar çok seviyor benimle muhabbet etmeyi ama diğer tüm normal insanlar sıkılıyor benden :/
Fazla üstüme gelmeyin sıkarım
Bende konuşmayı istiyorsam müptelası olur 😂
Kendimizi mi övelim sksjjs
Yaprak sarmasıyla yarışır o dercece sjsjsjs
Bilemem. bazen sıkıcı, bazen ise aşırı derecede enerjisi yüksek ve Sohbeti Saran bir insan olabiliyorum.
Şu ana kadar hayatımdaki hiçbir insan, ben istemedikçe hayatımdan çıkmadığına göre; muhabbetim sohbetim sarar da sarar
Sohbetimin çok sardığını söylerler
Genel olarak hiç muhabbet insanı değilim
Benimle sohpet eden sıkılmaz ki 😂😂
Muhabbetim sarar ya hakkımı yemeyeyim:d
Sarar iyi sohbet yaparım😄
havam yerindeyse halay cektirir jsj
Sarıp sarmalayacağına emin olabilirsiniz..
İnsanına göre değişiyor vallahi😄
Kişisine göre değişir bu
Sarar, benden sıkılan birisini görmedim
Sarar sıkılani görmedim daha
Kişiye göre değişir desem daha doğru
Konuşmak istedigim biri ise evet
bencede benim muhabbetim çok sarıyor
Muhabbetim sarar tabii
Kişisine göre değişir
insanına göre değişir
Kişisine göre değişir 😘
Sarmaz. Mesaj atanlar bin pişman.