Kişilik & Karakter Sizi siz yapan iyi veya kötü yönleriniz nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizi siz yapan şeyler, kişilik, deneyimler, değerler ve tutkular gibi birçok faktörden oluşur. Bunlar, benzersiz bir kimlik ve karakter oluşturur. Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizi siz yapan iyi veya kötü yönleriniz nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni ben yapan verdiğim kararlar ve karakterimdir tabi ki de 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim için iyi yanım; mükemmel odaklı oluşum olabilir. Fakat kendimde olan inadı hiç sevmiyorum ya inat çok kötü bisey. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mükemmelliyetçi olmak bir bakıma iyi görünsede bir zaman sonra karakterinin ve hayatının ızdırabına dönüşebilir 😊 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Maalesef öyle oluyor bir süre sonra..🙁 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok var nasıl yazim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Beni ben yapan verdiğim kararlar ve karakterimdir tabi ki de
Benim için iyi yanım; mükemmel odaklı oluşum olabilir. Fakat kendimde olan inadı hiç sevmiyorum ya inat çok kötü bisey.
Mükemmelliyetçi olmak bir bakıma iyi görünsede bir zaman sonra karakterinin ve hayatının ızdırabına dönüşebilir 😊
Maalesef öyle oluyor bir süre sonra..🙁
Çok var nasıl yazim