#SheWolfWoman
#TheGamer
#Şüpheci insan gözü açık insan mıdır?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#TheGamer
#Şüpheci insan gözü açık insan mıdır?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Ben en son birinden şüphelendim ama kuzenim gibi sapık değil altını çiziyorum bence oda doğru ama dediğim gibi o ihtimal yok tamam annem seviyor kendisini ama bana uygun bulmaz ondan önce 2021 kuzenin arkadaşı benimle yatmak istedi ikinci defa sezdim eski anı canlandı gözlerinden yol kesti falan ve hemen düşünmeye başladım kuzenimden şüphelendim ve kuzenim de baya değişikti zaten hep öyleydi de yine o durumu yapmayalı kaç sene oldu Allah'tan hiç muhattap olmadım kendisiyle ilk olabilir çünkü kendi gelirdi tuzak kuruyordu çünkü bana ve benden küçük onun ablasıyım ama o beni öyle görmüyor maalesef çünkü arzuluyor o yüzden de iftira attı arkadaşına ve oda denemeye başladı ondan önce de 23 yaşındayken bana tuzak kurdular arkadaşım ve eşi sezdim başıma geleceği korktum onları hissettim bana birşeyler oldu burnumu vurdum yaralandı sonra kör oldum denge kaybı yaşadım üzüntüden Allah'tan atlattım
Şüpheci olmak çoğu zaman gizli detayları görmemizi sağlayabilir. Ancak bazen de o gizemi çözmemiz yıllar alabilir. Önemli ve değecek bir nokta ise üstüne gidilmesi elzemdir. Yalnız herkesin her yaptığından şüphe ve endişeli olmak hayattan tad almayı ve geleceğe dair planlarımızı da sırasıyla uygulamamıza engel olur.
Cevap
8Cevap
Ben de her zaman şüpheciyim.. ama tamamen güvendiğim bir insana karşı şüpheci yaklaşmam.. bu da maalesef bazı şeyleri görmeye engel oluyor
Yeterince şüpheli olmak belki detayları gösterebilir ama çok fazla aşırı derecede şüpheli olmak görüneni de görmememize neden olabilir
Şüpheli olmak iyidir fakat bunun fazlası insan üzerinde kötü bir etki yaratır o yüzden ayarını bilmek lazım.
her zaman şüpheci olup sorgulamakta fayda var
gereksiz endise ve mutsuzluk verme ihtimali daha yuksek
Bizden gizlenen detayları görmemizi sağlar
Sağlıklı şüphe tüm doğru gözlemlerin temelidir
Bizden gizlenen detayları görmemizi sağlar
sürekli olmak yorucu bencede
detayları görmeyi sağlar
Sürekli olmak yorucu
Çok şeye yarar
Yani öyle olma ihtimali yüksek
Şüpheci olmak iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?