Kişilik & Karakter Neye geç kalmaktan çok korkuyorsunuz? BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neyi geç yaşamaktan ya da hiç yaşayamamaktan endişe ediyorsunuz? Neye geç kalmaktan çok korkuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Geç kalmaktan korktuğum bir şey yok şu an için.. zaten geç kalmışım gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Açıkçası geç kalmaktan korktum bir şey yok şu an hayatımda 1 0 Yorumla
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Zamana geç kalmaktan zamanın hızlı geçmesinden korkuyorum. 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zaten herşeye geç kaldim 2 3 Yorumla obsesifkomplsf +1 yıl aynı şekilde bende cinsel hastalık kaptım Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ne diyorsun sala Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Sa lak Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Sevmeye sevilmeye 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eğitim hayatımla ilgili şeylerden. 1 0 Yorumla
obsesifkomplsf Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl cinsel hastalık kaptım evlilik hayatım bitti hiç evlenemeyeceğim buna 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Kendime 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geç kalmaktan korktuğum bir şey yok şu an için.. zaten geç kalmışım gibi hissediyorum
Açıkçası geç kalmaktan korktum bir şey yok şu an hayatımda
Zamana geç kalmaktan zamanın hızlı geçmesinden korkuyorum.
Zaten herşeye geç kaldim
aynı şekilde bende cinsel hastalık kaptım
Ne diyorsun sala
Sa lak
Sevmeye sevilmeye
Korkum yok
Korkmuyorum hiçbir şeye :D
Eğitim hayatımla ilgili şeylerden.
İşe geç kalmayı istemem
cinsel hastalık kaptım evlilik hayatım bitti hiç evlenemeyeceğim buna
Sevgiyi sevilmeyi yaşamadan ölmekten korkuyorum
Kendime