Kişilik & Karakter Zeki olduğunu düşünüyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zeki olduğunu düşünüyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet, düşünüyorum. 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bunu tarafsoz değerlendirmek lazım. belki süzme aptalımdır 0 0 Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Zeki miyim bilmiyorum. Lakin zeki birinin "Ben zekiyim" demeyeceğinin farkındayım. 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Herkes zekiyim der zekilik ile tilkilik arasında fark var 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet, düşünüyorum. 0 1 Yorumla IVuRKaNI +1 yıl o zaman zeki değilsin Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Düsünmüyorum. 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet, düşünüyorum.
Bunu tarafsoz değerlendirmek lazım. belki süzme aptalımdır
Zeki miyim bilmiyorum. Lakin zeki birinin "Ben zekiyim" demeyeceğinin farkındayım.
Herkes zekiyim der zekilik ile tilkilik arasında fark var
Evet, düşünüyorum.
o zaman zeki değilsin
Evet düşünüyorum
Düsünmüyorum.
Düşünüyorum.