Kimsenin aklına merhamet gelmedi. Anlamanız için ipucu resim bile koydum. 🙃
İnsan ırkının evrensel dili nedir?
Kimsenin aklına merhamet gelmedi. Anlamanız için ipucu resim bile koydum. 🙃
İnsan ırkının evrensel dili sence nedir? Bu soruya uygun bir cevap bulabilir misin?

Öncelikle evrensel dil resmi sekilde dünyanin farkli yerlerinden gelen insanlarin aralarinda ki iletisimi kolaylastirabilecegi için kullandigi bir dil olarak geçer ki bu dilde ingilizcedir.
Aslinda çok karisik bir soru bence bir çok açidan bir çok farkli cevabi olabilir.
Bence evrensel dil insanlarin hareketleri veya düsüncelerin dilidir. Evrensil bir dil olabilmesi için ayni ingilizce dili gibi insanligin büyük bir kisminin anladigi ve kullanabildigi bir dil olmali. Insan irkinin evrensel dili disa vurmadiklari kendileri bence. Aslinda her insan benliginin bir kismini sadece kendine saklar , bunun bir çok nedeni olabilir. Gerçek benlik gerçek bir dildir bence. Ögrenilmesi gereken bir seydir, her insanin anlayamayacagi ama evren için büyük önem tasiyan.
Insanin kendini çözmesi insan irkinin evrensel dilini ögrenmesini kolaylastirir gibi. Evrensel dil bizim sakladigimiz ama her kesin bildigi birsey bence. Bunu nasil tanimlayabilirim bilemiyorum ama karisik anlatmis olabilecegimi de düsünüyorum.
Bunun bir cismi yok bence, düsündükçe uzatabilecegimiz bir konu.
Bence hayata Mevlana'nın dediği gibi ruhun duyabildiği ama kelimelerin olmadığı bir dil var.
Cevap
2Cevap
Bence sevgidir.. çünkü sevgi tüm sorunları çözer.. bunun dışında bir de matematik olabilir evrensel dil
Ufkum o kadar geniş değil, yani uygun bir cevap bulamam.
Keşke bir deneseydin. 😊
Pekala.
Öyle deme sen.
Merhamet demeye gelmiştim oysa🥲
Biliyor olman iyi. Bunu kabul edebiliriz.
Sevgi
Sanat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar