Yapmış olduğunuz meslek karakterinizi ne derece şekillendirir? Ne yönde değişimler var tecrübeler nelerdir?

Yapmış olduğunuz meslek karakterinizi ne derece şekillendirir? Ne yönde değişimler var tecrübeler nelerdir?
Ben elektronikçiyim ve elektroniğin temeli 1 ve 0’lardır. her şey 1 ve 0’la tanımlanır. Ya 1 ya 0’dır, ya açık ya kapalıdır, ya var ya yoktur. Bu karakterime de yansımıştır. Ara değer yoktur bende. her şey aynı elektronikte olduğu gibi ya vardır ya yoktur.
Bence çok etkiler özellikle doktorlara hemşirelere sağlık sektöründe aklı başında çalışan insanlara bakın konuşmaları davranışları bambaşka yani şu anda meslek ayrımı yaparak diğer insanları ve küçümsemek istemiyorum yanlış bir anlaşılmaya neden olabilir ama sadece mesleki yeterli olmaz insanın kendini geliştirmesiyle de alakalı bir şey karakterini geliştirmesi ile alakalı olan bir şey
Cevap
16Cevap
Beni biraz sinir hastası yaptı ama olsun seviyorum mesleğimi 😃
Bilmem ben insanların mesleğiyle hiç ilgilenmedim insan insandır dedim hep
Mesleğin karekterini etkileyeceğini düşünmek kötü olur ama her mesleğin kendine göre zorluğu vardır ve o mesleğe göre bazen o karekterde kalabiliyosun.
Metali yontuyorum istedigim. sekli veriyorum hesap kitap yuzeylemeler ile. ugarasip sınırlı yaptı.
ama. insanda o islermler bir işe yaramıyor :)
Meslekten ziyade karakterine ne derece bakmış bir insan olabilmiş bu önemli mesleğin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Sevdiği ve istediği veya kendine uygun işlerle uğraşanların daha mutlu ve başarılı olduğunu biliyoruz.
Tamamen zıt bir insana bile dönüşebilirsiniz. Değişip dönüşmek güzel şey ya.
Beni çok etkiliyor, meslek hastalığı dedikleri gerçek yani
şu an maalesef tecrübem yok çünkü üni okuyorum hala ama bence mesleğim soğukkanlı olmamda çok fayda sağlayacak
Ben askerim, psikolojim bozuldu.
Hep kahkaha atıyorum. Bıraktım
Meslek kişiliğin tamamıdır.
Evet kişiliğini biraz etkiler
Cehalet varsa her daim baki kalır.
Cevresine göre etkiler diyorum hanim efendi
Hiç alakası olmuyor
Sinirli olabilir
Kişiye göre değişir ya
bence çookk etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?