Kişilik & Karakter Evlilikte sorunları nasıl aşıyorsunuz? İlişkiterapisti69 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cevaplar için teşekkürler Evlilikte sorunları nasıl aşıyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evli değilim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun süreli bir ilişkim var ve sorunları genelde konuşarak ve hak verip saygı duyarak hallediyoruz 2 1 Yorumla İlişkiterapisti69 +1 yıl İlişki derken evli deisliniz sanırım ama yol dogru Yorumla
HareliHatun Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Evlilikte büyük sorunlar aşılmaz 2 1 Yorumla İlişkiterapisti69 +1 yıl Buyuk sorun ne mesela Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Evli olsaydım cevap verebilirdim 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantık ve anlayış başka yol yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evli değilim.
Uzun süreli bir ilişkim var ve sorunları genelde konuşarak ve hak verip saygı duyarak hallediyoruz
İlişki derken evli deisliniz sanırım ama yol dogru
Evlilikte büyük sorunlar aşılmaz
Buyuk sorun ne mesela
Evli olsaydım cevap verebilirdim
Mantık ve anlayış başka yol yok
Aşamıyorum