Karakterdeki olumlu özellikleri dile getirmek çoğu zaman kolaydır; tat verir.
Peki, kişiliğindeki olumsuz yönlerin nelerdir?
*Benim için bir anda soğumak diyebilirim. Nefretimi kazanmak zordur ama başaranlar için...

Karakterdeki olumlu özellikleri dile getirmek çoğu zaman kolaydır; tat verir.
Peki, kişiliğindeki olumsuz yönlerin nelerdir?
*Benim için bir anda soğumak diyebilirim. Nefretimi kazanmak zordur ama başaranlar için...
Güven problemlerimden dolayı insanlara karşı bazen fazla ön yargılı olup güzel insanlarla tanışmaktan geri duruyorum, mantığımı duygumun çok önüne koyup istemediğim durumlara kendimi sokuyorum, çok olumsuz konuşup çok olumsuz düşünüyorum, kendimi sevemiyorum, kendime yeteri kadar değer veremiyorum, kendime alan tanımayıp kendime her şeyin sorumluluğunu yüklüyorum, bazen karşı taraf hakkında da bir yargıya varıp kendimi uzaklaştırıyorum, kendimin sevilebilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum, fazla takıntılıyım, ya hiçbir şey yapmayıp ya da çok fazla şey yapıyorum, çok gereksiz şeyleri düşünüyorum, bana iyi gelen şeyleri yapabilecekken yapmayı kendimi melankoliye bağlıyorum bazen, kendimi eleştirmek yerine aşağılıyorum zaman zaman, kendime güvenmek konusunda problemler yaşıyorum, bazen karşı taraf doğruyu söylese de dinleyemeyecek kadar inatçı ve dediğim dedik oluyorum falan filan. Bana iyi gelmeyen hangi huyum varsa bunları sevemiyorum ve düzeltmeye çalışıyorum. 🥲
Neler yazmissin böyle, öncelikle teşekkürler. O emojiyi de hayatında görmek istemiyorum 👍
Her şeye rağmen sen çok güçlüsün, bu olmalı 👊
Çok fevri karar veririm bunların neticesinde de yaptığım en büyük hata bu uygulamayı silmek oldu ki bunun ceremesini bugün çektim
Cevap
6Cevap
Kişiliğimin sevmediğim bir yanı yok sadece inatçılık olabilir ama onu da doğru yer de kullandığım sürece dert etmiyorum
fevriliğim, şalterler atınca pervasızca silip atabiliyorum herkesi ve her şeyi.
Bende de var o , hem sevmediğim hem sevdiğim ozelliklerimden biridir
Sevmiyorum desem de, bazen hak edenlere öyle güzel kuruluyor ki 👍
Kesinlikle 🤘
Bir duruma takıntılı kaldığımda çok sinir oluyorum. Yine üzerine gittiğim bir durum nedir şu çektiğim karakterinden yahu 😄
Bazen anında soğuyabiliyorum. Kim neyi hak ediyorsa onu söylemem. Kimilerine göre kötü bir özellikmiş
Detaylara fazla takılmak olur olmadık canımı sıkmak
alınganlığım
laf sokmayı fazla sevmem
tahammülsüz oluşum
sinirim
Evet bi anda soğumak ve bidaha eskisi gibi olamamak, sevdiğim kişiye karşı çok kıskanç olmam🥲
İçimdekini söylerim saklamam annem bu yüzden kızar bana.
Ben de bir anda soğurum.. birde bazı konularda hemen parlarım.. çabuk sıkılırım.
Duygusal olmam ya da anksiyetem tutunca güçsüz olmam
Fazla realistim ve mantikliyim duygularım körelmiş 😅 kinciyim unutmam bazen de hiç umursamam
Duygusal dengesizlik ama yavaş yavaş aştığımı düşünüyorum.
Sevdiklerime karşı aşırı tolerans gösteriyorum.
Kişiliğimden ve dişiliğimden nefret ediyorum.
Aşırı dürüst olmak titizlik en ınce ayrıntıya kadar düşünmek aşırı sınırlenmek ıhtımalleri her şeyı düşünmek sakin olmamak
Burdan izah etmek istemem acikcasi
Peki, saygi duyarım
Canım isterse güzel yaparım yoksa kötü oluyor iş
Takıntılıyım sabırsızım
Olayı geride bırakmakta zorlandığım oluyor
Sabırsızım, hayır demeyi bilmiyorum
Bazen sabırsız olabiliyorum
İnatçı olmam ve dik başlılığım
Sinirlendiğimde sakin kalamıyorum
Bazen çok inatçı olabiliyorum.
Sabirsiz olabilisim diyeyim.
Aşırı güçlü ahahahha sevmediğim hiçbir şey yok