Parfüm kokularının başımı ağrıtması 😃
Eskiden anneme laf ederdim benim parfümüme laf ediyor diye ama artık bende kullanamıyorum çok çok hafif kokuları tercih etmeye çalışıyorum ama yakın zamanda onları da bırakıcak gibiyim 🤷🏻♀️
Parfüm kokularının başımı ağrıtması 😃
Eskiden anneme laf ederdim benim parfümüme laf ediyor diye ama artık bende kullanamıyorum çok çok hafif kokuları tercih etmeye çalışıyorum ama yakın zamanda onları da bırakıcak gibiyim 🤷🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sanırım hayattan bıkmış ve soğumuş olmak
Ortama girdiğimde "Selam gençler" diye sesleniyorum.. :)
#Vesselam
Bende yapıyorum bunu
Bu yaşlı bir özellik mi 🙄🙄
E ihtiyarlar, gençlere gençlik diye hitap eder..
Ben kendimi fazla kaptırıp şimdiden gençlik diyorum o zaman 😂
:))
Gözlüksüz uzağı görememek bunu kabullenmek zor🤣
Yaaaa 😂 benim o da var ama rahatsızlığımdan dolayı ileriki zamanlarda ne olur hâlim Allah bilir dmdkdkdkd
☺️
Bilmiyorum valla şu an aklıma gelmedi 😂
Yok öyle düşün biraz bana ne dkdkdkdkd
Yatınca kalkamıyorum
Romatizmam olması
Sen baya erken atılmışsın yaşlılığa dkdkdkd
Geçmiş olsun bu arada
Sürekli dizlerim ağrıyor, ısıtmaya çalışıyorum. Aynı babaanne gibi oldum hdhdhdhd
Teşekkür ederim💜
Yavaş yürürüm 😂
Allah'ım en sinir olduğum kişidir yavaş yürüyenler 😂
Acelemiz mi var ki 😂
Bazen en yakın arkadaşım yavaş yürüyorum diye koluma giriyor hızlı yürümem için 😂 onuda yavaşlatiyorum 😂😂😂
Ben her yere arkamdan atlı kovalıyormuş gibi gidiyorum 😂
Evet ya benim de yavaş yürüyen arkadaşlarım var önden gidip bir yere oturup gelmesini bekliyorum 😂
Yok be ben oyalanmayı etrafi izlemeyi seviyorum salana salana 5 dakikalık yolu 10 15 dakikada yürürüm 😂😂😂
Kaldırımds yapma ama bunu öyle kişileri yolun ortasına fırlatmak istiyorum da birazcık 😂
Bende 15 dakikalık yolu 5 dakikada yürüyorum işte kxdkfkfk
Valla ben babamın kaldırımı gibi yürürüm 😂 firlatmaya cesareti olan gelsin firlatsin 😂😂
Aynı kaldırımda denk gelirsek inşAllah diyelimm 😂😂
Çok zor be Sabah 8 işe gidiyorum akşam 5 işten geliyorum başkada dışarıda beni görmek çok çok zor 😂 son 2 senedir asosyalim he belki berbere giderken falan görürler o kadar 😂
Maşallah bu ne sosyallik öyle 😂😂 neyse bir gün Cidden sosyal olmaya karsr verirsen denk geliriz kaldırımda dkdkdkdkd
Bizden geçti be yaşlandık artık sosyallik sarmiyor dışarıda mal mal gezecegime evde uzanır dizi izlerim daha iyi hem boş insanlarlada muhatap olmak zorunda kalmiyoruz 😂
Yaa tamam sürekli sosyallik olmuyor haklısın da sürekli asosyallikte olmaz yani dkdkdkdkd Az gez toz ne bilim kendi kendine çık gez biri seninle muhattap olursa görmezden gelip yürü 😂😂😂
Tek başına çıkmak sarmiyor en yakın arkadaşımda Bulgaristana gitti o yüzden çıkmak istesemde çıkamıyorum çünkü yapacak bir aktivite yok 😂
Timam sosyalleşmek istediğinde bir alo dee gelirim ben ama hızlı yürümek şartı ile 😂😂
Elimden tutup parka mı götürücen 😂😂
Evet istersen sonra dondurma da alırım ya da çikolata 😂olmaz mı🙄
Dur len şimartma beni 😂😂😂 ben sana dondurma alicam bir hanıma hesap ödetmek yakışmaz bizim gibi delikanlıya 😂
Şımar şımar bişi olmaz 😂 tamam sen dondurma al bende çikolata alayım ödeşiriz hesabı tek tarafa yıkmak da bana yakışmaz şimdi 😂
Karam istiyorum ama he sonra dandik çikolata alma 😂😂
Oho masraflı çıktın sende 😂 neyse laf ağızdan çıktı bir kere alcaz mecbur fkdkdkf
Ama yavaş yurucez onda anlaşalım 😂
Ya ama çok nazlı çıktın sen oooo 😂😂
Tamam ne zaman buluşuyoruz 😂😂😂
Sen sosyalleşme karar verdiğinde 😂
Sosyalleşmeye karar verdiğimi nasıl anlıcsm ben olumm 😂
Canın dışarı çıkıp dolaşmak istediğinde 😂
Takip ettim kabul et 😂
Kendimi yaşlı hissetmek
zaten yaşlı bir adamım
Benim de gürültü kaldırmıyor ya 😂
Kafam ses istemiyor.