Artık sadece sevgilinize ve onun aşkına odaklanıp acılarınızı silebilir misiniz 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hemde nasıl çok güzel hissettirir aslında ama acılarımı unutmak için mi yoksa öylesine gelen bir sıcaklık içimi ısıtıp bana gerçekten iyi mi geliyor cidden seviyor muyum önemli
Acılar hatırladıkça kabuğu soyulan yara gibi tekrar etse de sımsıcak sevgi baskın gelir ve geçmişi geçmişte bırakmayı, hayatın güzellikler de getirdiğini ve mutlu olmayı öğrenirsin.
Geçmiş acılarımla acılanan biri zaten değilim ki. İnsan doğar büyür ve bazı şeyleri yaşar. Böylelikle yaşamayı öğrenir kendini bulur, bu kadar basit.
Unutturur. Kendi kendimi sevsem bile zamanla unuturum ben.
Cevap
5Cevap
Evet gerçekten sevgiden bahsediyorsak bir sarılma bile yılları unutturabilir.. çünkü artık ben yanındayım hissi verir sevdiğimiz insan
Hayır hiçbir sevgi benim acımı bana unutturamaz. Sadece o iyi gelebilir. Ama imkansız işte...
Sevgi tüm yaraları tedavi edebilecek bir özelliğe sahiptir. Her acıyı, her hayal kırıklığını unutturabilecek kadar da büyüktür.
Gerçekten birbirinize ait olduğunuzu hissediyor ve tespit etmişseniz bu dünyada sizden huzurlusu olmaz. İnsan sevildiği, değer gördüğü yerdeyse orası resmen cennettir diyebilirim..
Ben acılarımı affederek ve anlayış görerek unuttum. Bence anlayış sevgiden çok daha gerekli.
Bir tane ve tazecik ömrümde niye sürekli geçmişte yaşadığım kötü şeyleri düşünüp kendi yoluma taş koyayım ki sürekli kapalı kapılara bakarsa insan önüne gelecek hiçbir fırsatı göremez.
Sevgi iyileştirir, dönüştürür, değiştirir ve geliştirir. Saf sevgi iyi gelir insana. Tüm sıkıntılar sevgisizlikten bence
Geçmiş acılarımı unutmak istemem. Yaşadığım kötü şeyler benim yol göstericilerim. Etkisi azalır yalnızca.
Aşktan yana olması şart değil. Anne sevgisi, kedimin sevgisi, arkadaşlarımın sevgisi bile unutturur.. 😂
Yok unutturmaz. Bu başkasının sevgisini yara bandı olarak kullanmak oluyor.
Kesinlikle unutturuyor
Sevgi hissettirilebiliyorsa tüm keder, üzüntü ve acıları siler…
Sevgi iyileştirir. Sağlıklı bir sevgi dünyanın cennete açılan anahtarıdır
bana her şeyi unutturur
Gerçek sevgiyse evet
Sevginin saramadığı bir yara sanmıyorum ki olsun
Belki.. Yaşamadan bilemem.
Unutturur. Çok kısa sürede hem de.
Büyük ölçüde unutturur
Hafıza kaybı yaşamadığım sürece unutmam
Evet unutura bilir
Geçmeyecek bir yara ise karşındaki insanı yaşat bandı olarak kullanmak mantıksız
Evet çoğunlukla kötü olsam da iyiyim derim
Evet, unutturur.
İyileştirir.
Mümkün değil
Olabilir
Unutturur
Unutturmasa da hatırlatmaz en azından
Unutturur
Kesinlikle silerim
Unutamam izi var
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?