ben bir dilek için okudum ama uzun sürdü halan bekliyorum yani kısa sürede bitirememiştim
SORU AÇIK VE NET; DİLEĞİ KABUL OLANLAR OKUDUKLARI ŞEYLERİ YAZACAK!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dileginin kabul olması için yüce ALLAH a yalvarmalısın hatta göz yaşı dökmelisin ve hangi dua olursa olsun dua okumalısın namaz kılmalısın en basit bir örnek misal ev alacaksın karşılıgında ev sahibine ne vermen gerekir tabiki para ama elinde okadar para yok ne yaparsın onu kazanmak için çalışırsın zorluklara gögüs gerersin ve bir cok olaya sabredersin sonunda parayı kazanırsın gider evi alırsın agibi ALLAH tan dilegini istiyorsun bunun için ne yapmalısın tabiki para degil ALLAH ın istedigi şeyleri yapmalısın namaz-sadaka-bol dua-ve ALLAH a kalben yalvarmak gerekiyorsa ağlamak bu belki günler alır belki aylar belki yıllar belkide saatler ama sonucta ALLAH mutlaka dilegini gerçekleştirir..
Duaya başlamadan önce Allaha a şükür, günahlardan tevbe ve Efendimis (s.a.v.) e selavat getirin. İslam ve müslümanlık için dua edin, kendiniz imanınınz ve ahiret için dua edin, Esma-ül Hüsna'dan bildiklerinizi akonıza gelenleri okuyun, duanızı edin, efendimizin yüzü suyu hürmetine ve sevdiği kulların hatrına duanızın kabulünü isteyin, Selavt geirin, Fatiha ile taçlandırın.
Cübbeli Ahmet Hoca Bahsediyor Video sitelerinden bakabilirsiniz. Sehr vakti, Esma-ül Hüsna da gizli olan Allah'ın (c.c.) İsm-i Azam'ı ve çeiştli özel zaman dilimlerini takip edin. Başka birinin sizin için ettiği dua çok değerlidir bunu da unutmayın. Herkes içim hayırlısını isteyin.
çevirgel duası var 7 cuma sela ile ezan arasında 7 kez okunuyo.2 rekat namaz kıldıktan sonra.arkadaşım ilişkiyi bitiren 2 sevgilisi için de yapmış.ikisinde de sevgililer geri dönmüş.hatta gidenlerden biri başkasıyla evlenmiş onu bırakıp.o duadan sonra o evlendiğinden boşanmış arkadaşımla evlenmiş.Ama şimdi çok mutsuzlar:((
evet başka kimse yok mu dileği kabul olan yorumlarınızı bekliyorum
Ayet-el kürsi ;babam bana kızmasın diye, hastalığım geçsin diye.
Şuan aklıma gelen bunlar.
kaç adet, ve ne kadar sürede okudunuz acaba?
ben de bugun ayetel kürsiye başladım bir dileğim için
inşallah allahu teala bizi de kurtarır bu durumdan
teşekkürler
Cevap
7Cevap
salatı tefriciye 4444 kez,300 ayetel kürsi okuyabilirsin en önemlisi sabır ama.dileğin senin için hayırlı ise Allah zaten onu sana verecektir.
çok teşekkürler
Ben bir kitapta rastlamıştım. Ne nıyet edersen olur dıye Rahman Suresini okudum ama bir müddet bu duaya devam ettım. ve dileğim oldu
Allahım ben acizim bilemem hayırlı ise gerçekleştir hayırsız ise gerçekleştirme. Zaten içinden geçenleri ve geçecekleri biliyorsun amin
bn ne kdr dua etsmde kabul olmaz nsl bi sınanıyosm kafayı yıcm artk neyi çk istesem hayalını kursam hevesm kursamda bok gbi kalırım ortada
öyle deme vardır bir hayır
:((
ay ne oldu ya umutsuz olmayın moralim bozuluyor
Olmuyo iste hc bsy olmuyo hp olck dye bkliyrm ve kocaman hayal kirkligi sonu
hayatım ne için dua ediyorsun belki yanlıs bir yol takip ediyorsundur? söyle de insanlar fikirlerini yazsın isyan etme
Yo gerek yok artk bn dua etmyi biraktm ykn zmn once
niye gizli sordun inancından utanıyor musun
salatı tefriciye okudum iş için
ve istediğim oldu
hayır utandığım için değil niçin utanayım ki
böyle uygun gördüm sadece
yanıtın için teşekkürler
1 ayda bitti
çok sağol
şimdi ne çok soruyor diyiceksin ama girdiğin iş tam istediğin gibi mi?şunun için soruyorum acaba umduğumuzdan güzel gelişmeler olabilir mi?
girdiğim iş girmek istediğim işten daha iyi. özel sektörde büyük bir şirkete niyetlenmiştim kamuda memur oldum. ömür boyu garanti
süperrr!
+++++
soruyu soran senden bi isteğim var akşamdan beri dallamalar eksileyip duruyor bari bu cevabı en iyi cevap seçte biraz moral olsun
arkadaşım anlamadım
neyi eksiliyorlar ve buna karşı ben ne yapabilirim
yani siteyi tam bilmiyorum
benim cevabımdaki en iyi cevap kutucuğunu işaretle o kadar, bugün b.kunu çıkardılar eksilemenin
sen edeceğim duayı söyle ben ederim...inşallah kabul olacaktır.
arkadaşım çok teşekkürler
niyetim borçlarımızı hemen ödemek ve insanlara minnet etmeyeceğim helal bir iş kapısı açılması
allah razı olsun rabbim karşına çıkarsın inşallah amin
EY gönülleri ferahlatan ve zor durumdan düzlüğe çıkaran yüce rabbim...sen benim dualarımı kabul edersin...şu kulunun borçlar var ve helal kapısından geçeceği bir iş nasıib eyle..Allahım duam kabul eyle...şüphesiz sen benim gibi kalp gözü açık olanların duasını kabul edersin... Amin... etttim duamı
allah razı olsun çok teşekkürler
Kuran'ı 4444 kere hatim ettim ben ve her an ne istersem oluyor.
nasıl yani 4444 kez hatim ettiniz, benim hatimim çok uzun sürüyor nasıl okudunuz ki o kadar?sanki dalga geçiyor gibisiniz?
lütfen dogruyu söyler misin cidden okudun mu 4444 kez? yoksa laf oyunu mu yapıyorsun? belki ihlas suresi okudun? ya da yasin suresi?
ve kuran-ı kerimin kalbidir diye hatim ettim diyor da olabilirsin?
şaka yapma
zor durumdayız o zaman bana da dua et üzerimdeki sıkıntıların kalkması için
teşekkürler
çok ayıp..
duayla olsaydı benm için edilen dualarla astronot olurdum amk
arkadaş amk ne oluyor? ayıp demi ?
burada mukaddes değerlerden bahsediyoruz
siz böyle amk tarzı konuşursanız daha çok amk olursunuz
dua edilenin itikadı da önemlidir
islama ve inancımıza saygısızlıgınız nedeniyle sizi banlamaya karar verdim allah hidayet versin ya rahim ya rahman ya afüvv ya ğafur amin...
benim dualarım kabul oldu mu ne oldu
Gönülden dilersen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar