Boyle cok yalvarıpta ettiğiniz dualar?
Evet oldu
Hayır olmadı
Inancim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hemde hepsi icinde asla mümkün olmayacak bir istegim vardı ama yinede ediyodum o bile gerceklesti sen düşün rabbim suana kadar her istedigimi verdi cok sükürler olsun ona 🤲
Daha iyileri olur inşallah:)
Cevap
6Cevap
Ne olursan ol ;) rabbin ettiğin her duayi kabul eder lakin olmuyorsa da her serde bir hayir her hayirda bir ser oldugunu sakin unutma mevlan neyler neylersenguzel eyler ;)
Elhamdülillah evet oldu bazı dualarımda olmadığı için Allah'a bin şükür çünkü tahmin edemeyeceğim kadar daha güzeli gerçekleşti 😊
Annem iyileşsin diye çok dua ediyorum ama kabul olmadı ama inancım tam hayırlısı nasıl ise öyle diyorum bekliyorum.
Evet hemde tam ortadan
Şaka mı gerçek mi :)
Değil başarılı bir öğrenci değildim Allahım'dan okul ve mesleğimde bana yardımcı olmasını istedim bölümümün tam yettiği puanı aldım istediğim okulda ve istediğim bölümdeyim hemde bir cok kişinin olumsuz yorumuna rağmen ve şu aralar her gün birşey istiyorum desem yeridir :D
Harika bir şeymiş bende sorun var sanırım benim olmuyo
Hm öyle düşünme bak bazen sen birşey istersin olmaz ama bilmezssinki ondan dahada iyisi başına gelir mesela ben zamanında bi kızı Allahımdan cok istedim onunla olmadı ama durduk yere bir kızla tanıştım ve bana cok iyi geliyor her mesaj yazdığında ona her aşkım dediğimde bana dönüşleri cok güzel belki diğer kızda bunu yaşayamazdım ama şu an doyasıya mutluyum sen iste o sana hertürlü veriyor :D
Umarim verir ama sanmıyorum
Onun eli boldur bol bol verir sen merak etme yeterki iste
Oldu, içimden gelerek ettiğim her dua kabul oldu
Gerçekten mi benimde kinle söylediğim her dua kabul oldu ama içten ettiklerim olmadı
Kinle söylüyorsan o da içinden gelerek oluyordur zaten bence
Kotu duygularla ettiklerim oldu ama cok pişman oldum ettiğim için. Yani resmen madem cok istiyorsun al sonucuna da ben karışmam der gibi verdi allah o yüzden istemeye korluyorum
Ders olmalı ama kanka, umarım tekrar yapmazsın. Her duanın kabul olduğu bi zaman var sabret ve beddua etme yeter
Oluyor
Gerçekten ettgm her dua kabul oldu Cok sukur
Oldu
Nasıl ettin benim olmuyor
Hiç dua etmedim
Hep tersi oldu
Hiç dua etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?