İçinizde korkularınızdan ve kaostan zevk alan bir canavar uyuyor mu?

İçinizde korkularınızdan ve kaostan zevk alan bir canavar uyuyor mu?

Kaosu sadece hüzünlü şarkılarda seviyorum. Kendime acı çektirmeyi sadece hüzünlü şarkılarda seviyorum. Narsist, bencil duygusuz kadınlardan nefret ediyorum.
Kendimi kesfediyorum daha tamamen tanimiyorum. Eminim ki kendimi tam anlamiyla tanidigim zaman çok daha farkli biri olucam ve bu benim adima çok güzel olucak. Ama içimde gerçekten kötü seyleri seven birsey, bir duygu veya baska bir ben var. Bazen kavga anlarinda veya kötü seyler oldugunda nedensizce gülüyorum ve bana komik geliyor. Basima kötü birsey geldigi zaman kahkaha atasim geliyor ve atiyorum da. Bazen çok acimasizca fikirler ve düsünceler geliyor aklima ki benimle hiçbir ilgisi olmayan seyler. Bu neden oluyor bilmiyorum. Sanirim kendimi çözebildigim zaman bunun sebebini de ögrenmis olucam. Bu arada çook güzel bir soru..
Teşekkür ederim✨️ sanırım herkesin bir parça da olsa karanlık bir yönü var
Sanirim oyle :))
evet , war.
şöyle ki, kaosun bir kısmını, hayatımda ki toksikleri silek için amaç olarak kullandım. ve zaten %100 sistemli bi kafa yapısı çürümeye yüz tutar , bi kısmı stres-kaos üretir durumda bırakıyorum, teyakkuzda kalıyor.
Moduma göre değişiyor galiba, zaman zaman karanlık, zaman zaman renkli bir insan oluyorum sanırım.
Cevap
4Cevap
oldukça karanlık bir insanım.
Karanlık tarafım yok ya da henüz yüzleşmedim
Sanmıyorum içimdeki tek karanlık peg. ging ve aşağı. lanmayı seviyor oluşum
Oldukça karanlık bir insanım
Evet içimde kocaman bir canavar var
Hayır.
Şüķur değilim
çokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?