Kişilik & Karakter Burcunuz nedir ve en belirgin özelliğiniz? KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar burçlar ve karaklerler arasında nasıl bir bağ var anlamak istiyorum. Hangi burcun ne gibi belirgin özellikleri var. Sizlerinde burcu ve en belirgin özelliğiniz nedir? Burcunuz nedir ve en belirgin özelliğiniz? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bbbbu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İkizler görsel zeka ve kararsızlık 1 1 Yorumla KaramCan06 +1 yıl İkizlerde sanki kararsızlık daha belirgin bir özellik gibi evet 👍 Yorumla
butterfly09090909 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Balık burcu aşırı duygusallık 1 1 Yorumla KaramCan06 +1 yıl Evet balık burçlarında bunu duymuştum 👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yengeç burcu 1 0 Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aslan, özelliğini falan bilmiyorum pek 1 1 Yorumla KaramCan06 +1 yıl İnat ve baskın karakter olabilir mi acaba 🧐 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sİzin ne 1 3 Yorumla KaramCan06 1 yıl Benim başak burcu. Sizin burcunuz ne? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim de Yorumla KaramCan06 1 yıl Ne güzel Yorumla
En İyi Cevaplar