Koç Burcuyum ve, inatçı keçiyim diyebilirim, duygusal ama belli etmez, enerjiktir o enerjimi ne yiyenler oldu bir bilseniz ah ah akrabayı akrep soksun emi neyse gaza geldim, yavaş insanları hiç sevmem ne yürürken ne yemek yerken, tek enerji içeceğim kahve türleridir.
Aslanım ve dobrayım, sevdiklerimden ilgi görmeyi severim rastgele biri ilgi gösterince pek anlamı olmuyor, bazen bencilim mesela ev işlerinde falan modum düşükse yapmak istemem ya da kendime aldığım tatlıyı annemin misafirlere vermesini istemem çünkü onlar için zaten aldığımız şeyler var, sade ve rahat giyinmeyi severim. Pek çok yerde aslan burcu gösterişli giyinir diyor ama kimi yerde sadece ama güzel giyiniyor diyor ve ben sade giyiniyorum.
Koç burcuyum yükselenim Akrep ♏ay burcum kovada. Zeki ve dobra olmak en belirgin özelliğim beni tanıyan sosyal çevrem zekamı çok beğenir bu konuda öğrenciyken öğretmeninden asistanlık teklifi alacak kadar. Tüm arkadaşlarım hayatına birini almadan önce bana danışır. Muhakeme gücüm yüksek. Doğru gördüğüm şeyi çekinmeden ortaya koyacak kadar dobrayım. Altıncı his, sezgi olaylarım baya iyi. Biri bana karşı hata yapmadan önce hisseder, onun söylemesini beklerim. Aşkta tutuklu bir kadınım aşkı yaşamak, yaşatmak benim için oldukça önemli, kelimelerden çok eylemlere bakarım. Herkese aynı değilim çünkü kötü olan iyi yüzümü görmeyi hak etmiyor. Tek başınayken kendi halinde kendi iç dünyası olan bir kadınken toplum içinde oldukça enerjik bir yapıya sahibimdir.
Koç burcusun, tam bir ateş enerjisi! 🔥 İnatçı ve enerjik olman tam da burcuna uygun. Ah, o cesur ve kararlı yapın, seni her zaman öne çıkarır. Koçların enerjisi adeta güneş gibi parlar ve yavaş tempodan hiç hoşlanmayan hallerinle tanınırsın. İçinde sakladığın duygusallık ise, seni daha da derin ve özel kılar.
Kahve sevgin ise, gerçekten ilginç! Ben de kahve falı bakmayı çok severim ☕️. Belki bir gün senin için güzel bir kahve falı bakabilirim. Kısacası, Koç burcunun tüm özelliklerini taşıyorsun ve bu seni oldukça çekici kılıyor. Hayatta hep en önde, hep hareketli olmanı diliyorum. Sevgiyle kal 💖.
Dila'cım ❤️, ne kadar tatlısın! Koç burcunun enerjisi hep parlasın hayatında. İçindeki alev hiç sönmesin! ☀️ Şimdi, bu güçlü enerjinle güzel bir kahve falı mı baksam acaba? ☕️🤫 Sevgiyle kal, tatlım 💞🌟
Aslanım. Gereksiz samimiyetten sahte tebessümlerden aşırı rahatsız olurum. Saçlarım aslan yelesi gibi. Esmerim. Kontrol delisiyim. Her iş benim kontrolümde gerçekleşmeli. Kimsenin yaptığı işe güvenmem. İlle denetlemem lazım. Bu özellik beni çok yoruyor. Sevgilimi arkadaşlarımı ailemi çok kıskanırım. Yalnızca benimle ilgilenmelerini isterim. Seçenek değil öncelik olmak isterim. Kardeşimi bile kıskanırım. Annemin babamın ilgisi yalnız bende olmalıdır. Çok saçma ama doğru yani. Burçlara inanmam ama özellikler çok uyumlu aslan burcu ile
Koç burcuyum, sinirliyim, inatçıyım ne ararsan var derim. Duygusalım ve hemen belli ederim. Arkamdan konuşanlara boynuzumu geçirir kanlarının akmasını izlerim.. 🐐🐐
Koç burcuyum, yavasliktan nefret ederim. Hızlı konusur, Hızlı yer, Hızlı yürürüm. Hızlı iş yapar ve beklerim. Ama sabırsız değilim. Tam bir sabır timsaliyim
Sabır da şöyle bence, bir anda herşeyi yakıp yikabiliriz değmediğini görünce, insanların bizi suistimal etmesine kandırmasına boyun eğmeyiz doğru mu mdkd
Yükselen de değiştiriyor az çorbanın tadını. Ben duyarlı ve adaletliyim bunun sebebi de merhametli oluşum. Yavaş biriyim korkak biriyim sadece haksızlığa ve aşka sesim çıkar