RÜYAMIZDA C**SEL MÜNASEBETLE BULUNAN KİŞİLER GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYAMIZDA SAVAŞTA İŞKENCEDEN KURTULMAK VE SAVAŞ AÇILMASI?

Arkadaşlar bunu sormayı pek istemiyorum ama merak ediyorum, iki tane rüya gördüm ve ikisi de birbirinden garip rüyalardı neyse bir rüya gördüm;Şimdi rüyada ben değil başka birileri c**sel münasebette bulunuyordu ben değil ama ve bazıları da dizi oyuncusu falan, bazılarını da tanımıyorum, birisi gelinlik giymişti, s*vişiyordu falan c**sel münasebetle bulunmaya başlıyordu sonra, böyle sonra bu rüya bitiyor ve sonra başka rüya geliyor o rüyada şöyle; İsrail savaşa geliyordu ama bizim evin önünde silahlı adamlar varmış annem öyle diyor sonra o silahlı adamlar içeri basıyor silah tutuyor falan, soruyu cevaplamazsak ne yapıyorlar bilmiyorum, kardeşinin ismi şu demi diyor evet diyorum cevap veriyorum ama orada bir sandalye var, oraya adam al şunu diyor sandalyeye otutturuyor, ailemden kimseyi almıyor sadece ben ama hepsine cevap veriyorum, sandalyedede demir'in altından basınca ateş çıkıyor ve o da yetmezmiş gibi vurucaklarmış ama ben sandalyenin başındaki adama sorarak öğrendim ne yapacaklarını, sonra ben onları üzüntülü bir şarkı açarak etkiliyorum ve kurtuluyorum, annemede anlatıyorum ne yapacaklarını ama annem hakkettin bence dedi bana, ben birazcık şaşırdım ve korktum yazarken bile geriliyorum, elim titriyor, lütfen bu iki rüyanın da yorumlarsanız sevinirim birini biliyorsanız o da olur, lütfen dürüst olun rica ediyorum TEŞEKKÜRLER...

RÜYAMIZDA C**SEL MÜNASEBETLE BULUNAN KİŞİLER GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYAMIZDA SAVAŞTA İŞKENCEDEN KURTULMAK VE SAVAŞ AÇILMASI?