#SheWolfWoman
#TheGamer
#Karakterleri ne kadar farklı olursa olsun insanların şu hayatta hayallerine yetişmesi yıllar sonra bile pek mümkün değil midir?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#TheGamer
#Karakterleri ne kadar farklı olursa olsun insanların şu hayatta hayallerine yetişmesi yıllar sonra bile pek mümkün değil midir?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Geç kalabilir ve kendisi sorumludur en başta. Yapacaklarını veya yapması gerekeni yapmadığı için sorumludur. Çevresel etkilerde vardır tabii. Ekonomik durum olsun aile olsun. Geniş bakarsan çok şey var.
Hayata yetişmeye çalışmayı bıraktım. 40 oldum. Kendimi olduğım gibi kabullendim. bir şeylerin daha iyi olmayacağını ve daima tek başına savaşmak zorunda olduğumu biliyorum. Kader yazar biz oynarız. Böyle yazılmış. Yapacak bir şey yok
Hayır. Birçoğumuz kendi hayatımızı yaşamak yerine başkaları için yaşamayı öğreniyoruz. Bunun neresinden dönüp kendimiz için yaşamaya başlarsak kar. Ya hiç farkına varmadan sürekli başkaları için çabalayıp ölüp gitmiş olsaydık?
Cevap
7Cevap
Evet kalır maalesef.. ve bu da çaresizliktir.. ama yine de vaz geçmemeli hiç bir zaman ve çabalamalı bir şeyleri düzeltmek için
Karşımıza çıkan zorluklar bazen geç kaldığımızı düşündürebilir.
Evet, kalabilir. Bireyin çevresindeki etmenler ya da psikolojik sıkıntılar nedeniyle hayata geç kalmış olabilir.
Öyle hissettiğim anlar oldu, yinede hiçbir şey için geç değildir.
Evet kalabilir, ve sorumlusu tamamıyla kendisidir.
Bence hiç bir zaman hiç bir şey için geç kalınmaz.
Evet kalır maalesef.
Evet kalır bazen aile buna en büyük sebebtir
Karşısına sürekli çıkan engeller.
Seçimlerimiz..
Hiç düşünmedim
hayat sartlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?