Güncellemeler
+1 yıl
Ütopya olacaktı
Önceden olsa mukemmel olmak için her şeyi kafaya takardim oha diskiliyorum napicam ben şimdi felan derdim. ama şu an çok mutluyum erkek cinsiyetinin istekleriyle kaldığını görmek mutlu ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alaka canım insan dediğin biyolojik bir varlık
Bu örnek farklı istekleri daha var
Ne gibi mesela
Huri hayalleri
Şu anda öyle bir şeyin mümkün olmadığı bilincine erisememis biriyle zaten olma
Hayır bunu bilseler bile istiyorlar engel olamazsin ki öyle iğrenç bir tür çünkü. bakire istemek de bı hayal bence. tamam bakireler olsa en iyileri olsa bile böyle bir hayalle yaşamaları gercekdisi bir beyinleri var gerçekten. en normal şeylerden bile sıradışı istekleri çıkabilir. ben mesela dünyanın en iyisi olsam onun istediği gibi olsam. yine de benim gibi biri bulma hayali olması itici geliyor. ben varım zaten o sorun değil öyle bı kız var zaten ama böyle saçma hayalleri olan erkeklerin beni hak ettiğini düşünmüyorum. bakire hayaliyle yaşayan bir erkek huri de hayal edebilir. benim dediğim dengesiz gelebilir ama aslında onların içindeki dengesizliği bildigim için böyleyim. bana sahip oldu diyelim. benden sonra kademeyi yükseltip huri bile ister bu beyinler. cuniu bakireliği çok buyuruyorlar kafalarında. bu bir örnek bakirelik dışında iyi kadın normlarında da dengesizlik olabilir istediği kızlar evet var ama bu kafada olmaları o kızları hak etmediklerinin başlıca sebebi bence. saglikli dusunemiyorlar. en mükemmel kızdan da üstün bir şey isteyecek kapasitedeler. Bunlara dunyadaki en iyi kız bile haram bence.
Bu yüzden en sağlıklı erkekte bile bu tarz istekler var. bakire kiz isteyen bir erkek normaldir değil mı örneğin? Ama bu örnekteki erkek aslında huri isteyen erkeğin bir tık aşağısındaki erkek oluyor. bu da bakire kız isteyen erkeği normalden uzaklastiriyor. en iyisini isteyip asla en iyisini layık olmayan bir tür buvl çünkü dünyadaki en iyi kızı bulsa ona ihanet Edip bir sonraki kademe olarak huri istemeye başlayabilir. bu da asla memnun olmaz bir cinsiyetin hayal gücüne mukemmel bir varlık olan kadının dahil olmasını istemiyorum. huri istemeye başlayabilir dediğim nokta şöyle , bunu soyut olarak düşünebilirsiniz. harika kızı buluyor ama bu sefer evlilikte felan tepesine çıkmaya başlıyorlar. sonra bu bakire isteğine bakire + değişik karakter özellikleri de eklenmeye başlıyor adeta deliriyorlar. neler olacağını ben önceden biliyorum. hangi erkek huri gibi kız bulup daha sonra onu tamamen beğenip allahtan razı olmuş? İllaki o kızı da bosarlar. daha sonra o erkeğin hayal dünyasına başka şeyler dhss ilave olmaya başlar evet o mukemmel kıza rağmen istekleri arttı. demek ki isteklerinin artmasına engel olamıyoruz bu cinsiyetin. bu da olmayacak şeyler istemenin her erkeğin ruhunda olduğunu gösteriyor.
Yani sizin uçuk istekler istemenizle şuanda kendinizi normal sanmaniz arasında sadece kızlık zarı var. bu zarın ne öncesinde normalsiniz çünkü onun aşırı büyütüp bakire kadınları uzup farklı isteklere gecince ortayı bulamıyorsunuz, ne de bakireden zardan sonraki halleriniz normal değil. resmen hayatınızı zar yönetiyor
Ha dersen ben bakireliğe önem vermiyorm. O ayrı konu, sen zaten baştan beri huri benzeri kadın aramasan bile konular bu noktada değişmeye başlıyor senin isteğin de artık bu kafası karışmış bakireliğe önem vermeyen erkeklerin genelde takıldığım sıradışı nokta şu, diskilamayan kadın istemek , aşırı fedakar olmasını istemek , iyilik meleği olmalı kadın gibi şeyler isterler...
Ona bakarsan kadınlar da zengin her şeyi halleden 190 kaslı yakışıklı ailesi hiç bir şeye karışmayan erkek istiyor
keşke öbür kızlarda yapabilse
Sicmamaya mı caliscaz böyle bir isteği olan cinsiyetin tüm isteklerinin zıttı olmak zevk veriyor
tercih meselesi
Allah bozmasın kardeşim