Kısır bir döngünün içine girdim ve ondan kurtulamıyorum. İstediğim bazı şeylere kısa süreliğine kavuştum, sonra daha kötüsü oldu. İstediklerime kavuşamıyorum, bazı şeylerden memnun değilim. Ne zaman değişecek, ne zaman bu illet döngüden çıkacağım bunu düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Haşimdi kuzenimin arkadaşına yine iftiralar atıp atmadığı kesinlikle atacak ondan şüphe yok demicek tabiki ben onu tuzağa düşüremedim ayrıntılı anlatacak pislik 😠
İşte çalışmak sorun değil ama haksızlık yapıldığını düşündüğüm bazı konular var. Bu yüzden bir süre daha sabredip, gerekirse şehirdışında çalışmak içinde çabalayacağım
Yoo öyle şeyler yapmayın çok günah. Takip etmeyin beni artık sadece prensesleri takip edeceğim. Böyle bir karar aldım. @knightssword da bir prenses onu çok sorgulamayalım lütfen.
@Eoéa_Eoéa bizim Hakan silgiyi sabunu bize yedirir de kendisi yemez. Çocuk alfa olarak doğdu. Bilmediğim şeyleri bile biliyor. Saddovcuğum o Nil, bu Nil değil. :)))))
@Eoéa_Eoéa öyle kırmak dökmek yok. Ben onu asil bir insan olarak yetiştireceğim. Çocuğun doğduğundan beri birçok anne ve babası olduğu için kişilik bölünmesi yaşamasa bari sdldlajs
Bugün tatildeyim şekerim, yarın söz ilk semin için öpeceğim.
@NilHatun erkekler her yaşta aynı ya. Arkadaşımın yiğeni hiçbir şey yapmamama rağmen, bana laf ediyordu. Sonra çikolata alacağımı söylediğimde, beni seviyormuş artık hfjf bir kere de şaşırtın ya ahdjd
Ya çok fazla var ama bunlardan sadece birisi, herkesi ve her şeyi anlama isteği. Kendimi bir kişi ile sınırlamayı istemiyorum, o kadar keşfedilecek şey varken hem de.
Gelecekte yaşayacaklarına alışıyorsun. İlla ki zamana ve şartlara ayak uyduruyorsun. Biraz zoraki konformizm ama yapacak bir şey yok. Sistemi değiştiremiyorsan çarkta dişli olursun.