Son zamanlarda kafanızı en çok ne kurcalıyor?

Bol seçenekli, çok yönlü, köklü ve geleceği şekillendirecek olan vermem gereken kararlar.. boşanmalı mıyım? Yaptıklarından ve söylediklerinden sonra, geçmişten beridir süregelen bakış açılarından dolayı ailemden uzaklaşmalı mıyım? Boşanırsam şu an hissettiğim duygular ve içinde bulunduğum çıkmaz sokaklarla örülü saçma döngüler daha dip seviyelere iner mi?
Aramızda sadece imza olduğu için karı-koca tanımına uyduğum kişi açık bir şekilde sen boşanmayı kabul etmediğin için seni yıldırma politikası uyguluyorum diyip saçma sapan olur olmadık konularda problem çıkarıyor, ailemle sorun yaşadıktan sonra onlarla görüşmeyeceğim dedi ve annemin yaptığı yemeği dahi yemiyor. Aramızın açılacağını bildiği halde, yaptığım hatayı en ince ayrıntısına kadar anlattı ve kardeşimle aram bozuldu. Şimdi iki yabancı gibiyiz. Beni sevdiğini biliyorum, inanıyorum. Aslında onun bir suçu olmadığı halde müdahil olduğu, benim yaptığım hatalardan ötürü yaşamak istemeyeceği bir süreç yaşadık ve o da yaşamak zorunda kaldı. Gerçi süreç başlangıcında beni terkedip dahil olmamak gibi bir seçeneği vardı ve o terkedip gitmedi. Zaten ne olduysa buradan sonra oldu. Burası bir başlangıçtı ayrıca, evliliğe giderken, düğüne 31 gün kala.
Nankörlük mü olur acaba ayrılık kararı versem (ki kendisi bu ilişkinin iyi gelmediğini ve kararının boşanmak olduğunu hemen hemen her tartışmada-sorunda dile getirmekten çekinmiyor) ?
İşin içinden çıkamadıkça biraz daha bata bata en son nefessiz kaldığım, "en iyi çıkış yolu intihar heralde" gereksiz saçma sorusunu düşünüp, üretip ve sonrasında beni sevenlerin o halimi gördüklerini ve yaşayacakları duyguları empati yaparak kendi kendimi vazgeçirdiğim, ailemden günden güne uzaklaşıp bana yabancı/öteki gibi davrandıklarını gözlemlemekle, içip içip günlerce sabahlara ve gecelere kadar kafamı patlatmakla, boğmakla, karar verme zorunluluğu hissetmemle ve bahsettiklerimle günlük yaşam rutininde meşgul olma zorunluluğu kurcalıyor son zamanlarda kafamı en çok.
Hayatımla ilgili birkaç küçük detay sürekli düşünmeme neden oluyor.
Sonra bunalıp akışına bırakıyorum, sabahına yine aynı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Ülkenin kendisi maalesef. İnsan nasıl olurda bu ülke bu duruma geldi diye düşünüyorum. Çok büyük bir gelecek kaygısı yaşıyorum. Sadece kendim için değil. İlerde doğacak çocuklarımız içinde aynı kaygıyı taşıyorum.
Şeytan dürtüyor. Aklımı kurcalıyor, hadsiz.
Bazı enerjinel telepatik mesajlar alıyorum. Acaba bunlar gerçekten bir şeyin habercisi mi yoksa ben mi öyle düşünmek istiyorum.
Bunlar kurcalıyor kafamı.
Boşanmak
Ruhsal bir bunalım
Gelecek kaygısı
Hayattan zevk alamamak
Yeteri kadar dinlenemiyorum
Hayal kurmak istemiyorum çünkü en küçük hayallerimi bile gerçekleştiremiyorum
Aşk, seks, arkadaşlarla vakit geçirme, eğlence, sosyal aktiviteler sınama tiyatro vb yok, maddi olarak her istediğimi alamıyorum, güzel bir alışveriş yapamıyorum, tatil yapma vb hiçbir şey yok hayatımda
Daha çok şey yazarım ama bir anlamı yok ot gibi yaşıyorum ve bu hayatı sevmiyorum.
Düzelmesi neredeyse imkansız olan sağlık problemleri.
Geçmiş olsun. İnş sağlığına bir an önce kavuşursun. 🙏
Teşekkürler. Hepimizde var bu tür şeyler, bununla yaşamayı öğrendim.
Evleneyim diye site de ev de aldı verdi ailem, gel gelelim birlikte kafa kafaya verip tatlı telaşlarla o evi dayayıp döşeyecegimiz benimseyecegimiz bir hatun ile karşılaşabilecekmiyiz ve ne zaman, evlilik konusu var
geleceğim... yaşım gelmiş 33 ve bu yaşa kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. bu saaten sonra da olur mu Allah bilir tabi ama ister istemez kurcalıyor yani.
Kafamın boş olduğu zaman yokki herşeyi düşünüyorum dalmadığım zaman yok hep dalgınım gelecegi geçmişi birbirine karıştırırım
Beklediğim şey acaba ne kadar zaman içinde gerçekleşir bir ay mı yoksa iki ay mı bunu çok düşünüyorum.
Seninle kavga etmek istiyorum edelim mi bugünnnn jskkd
Var bisiler işte hüzün basıyor sonra uykusuz kalıyorum geceleri.
Kafamı kurcalayan bir şey yok bu aralar ama beklediğim durumlar var.
Bundan sonrası kafamı çok kurcalıyor. Labirentte yolumu kaybetmiş gibiyim.
Herkesin hayattan bıktığını ve tat alamadığını fark ettim, hiçbir şey normal gelmiyor ve çevremde gerçekten mutlu olup kahkaha atan kimseyi de görmüyorum. Her güzel şey varlığını yitiriyor gibi düşünüyorum.
Para para para para. Allah belasını versin gerçekten ya. Üniversite öğrencisiyim 850₺ kredi veriyorlar, yurtlar 800₺ oldu. Memlekete bileti 600₺ aldım. Delireceğim. :)
Sağlığım ne zaman iyileşeceğim kurcalıyorum ailemede yansıtamıyorum
Tez için yapmam gereken çalışmalar.
9 gün bayram tatili...
Evde gün geçmez 😏😏
Hersey sanirim. Tek bir şey değil..
En İyi Erkek Görüşü