Kişilik & Karakter Düğünlerde komik olaylar yaşadınız mı? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor He ya gelin ve damat davetli insanları uğurlarkenKadın damada" Güle güle kullan" demiş 🤣🤣🤣Bide başka birilerinin kına gecesinde kadın damadın avucuna 1 TL koyuncu adam kadının tipine tükürmüş 🤣🤣🤣 Düğünlerde komik olaylar yaşadınız mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Düğünlerden nefret ettiğim için gitmem. 1 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani düğünlerde genelde kavga çıkıyor bu benim komiğime gidiyor insanlarda saçma sapan birbirine kabadayılık yapıp ego kasması 😅 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet oldu hemde ne olay'di yaaa hala konusuyorlar 😂😂😂😂😂 2 2 Yorumla Spartacussq +1 yıl Merak ettim Yorumla Yamaal +1 yıl @Spartacussq cook var hangisini anlatayım ki ve su anda uyumaya ihtiyacım var 😴😴😴 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düğün sevmiyorum ve gitmediğim için hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Düğün sonrası balayına uğurlarken damadın dayısı beline kuvvet aslanım demişti 😂😂 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Halay çekerken yere düştüm, utancımdan bir daha ayağa kalkmadım. 12 yaş travmam hiç unutmam hsjsjskksks 0 3 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Yaşandı 🤣😂 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl Hızlı hızlı halay çekiyorlar sakin olsalar biraz böyle sorunlar olmayacak hsjsjsjsjs Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sormaya 🤣 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. senin düğünün düşünemiyorum beni çağırda bari ortalık neşelensin :D 0 17 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Düşman çağrılır mı hiç 😂 Yorumla Cobol +1 yıl damat tarafıyım derim bende :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bende yedim 😂 Yorumla Cobol +1 yıl itiraf ediyorum yemek ve tatlı yemeye gelecem sadece :D sonra defolup giderim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Dağ ayısı her halinden belli olur yani çok saklanma 😂 Yorumla Cobol +1 yıl ne bekliyosun gelip takı takmamı hı bende onu diyodum :D çirkinsin kimse almaz seni zaten Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen gel ben sana cumhuriyet takarım 😂Çirkin değilim 😂 Yorumla Cobol +1 yıl bak bu olur işte cumhiriyet altın olur. bende sana bi maaşımı veririm :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Paragöz 😂🤣 Yorumla Cobol +1 yıl en azından çirkin değilim :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hayvanlar tabiki çirkin değildir 😂 Yorumla Cobol +1 yıl hıhı Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bana bulaşıp keyif yapıyorsun üstüne yetmezmiş gibi çirkin diyorsun 🙄Sence ne kadar doğru Yorumla Cobol +1 yıl bence çok doğru :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen gerçekte de böyle misin insan ile sürekli dalga gecen çünkü ben öyle biri olduğunu sanmıyordum da Yorumla Cobol +1 yıl yok tabi öyle değilim takılıyorum elbette Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çirkin demek kırıcı ama zar zor insan kendisi ile barışıyorken Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bende düğünlerden nefret ediyorum o yüzden gitmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düğünlerden nefret ettiğim için gitmem.
Yani düğünlerde genelde kavga çıkıyor bu benim komiğime gidiyor insanlarda saçma sapan birbirine kabadayılık yapıp ego kasması 😅
Evet oldu hemde ne olay'di yaaa hala konusuyorlar 😂😂😂😂😂
Merak ettim
@Spartacussq cook var hangisini anlatayım ki ve su anda uyumaya ihtiyacım var 😴😴😴
Düğün sevmiyorum ve gitmediğim için hiç yaşamadım
Düğün sonrası balayına uğurlarken damadın dayısı beline kuvvet aslanım demişti 😂😂
Halay çekerken yere düştüm, utancımdan bir daha ayağa kalkmadım. 12 yaş travmam hiç unutmam hsjsjskksks
Yaşandı 🤣😂
Hızlı hızlı halay çekiyorlar sakin olsalar biraz böyle sorunlar olmayacak hsjsjsjsjs
Sormaya 🤣
senin düğünün düşünemiyorum beni çağırda bari ortalık neşelensin :D
Düşman çağrılır mı hiç 😂
damat tarafıyım derim bende :D
Bende yedim 😂
itiraf ediyorum yemek ve tatlı yemeye gelecem sadece :D sonra defolup giderim
Dağ ayısı her halinden belli olur yani çok saklanma 😂
ne bekliyosun gelip takı takmamı hı bende onu diyodum :D çirkinsin kimse almaz seni zaten
Sen gel ben sana cumhuriyet takarım 😂
Çirkin değilim 😂
bak bu olur işte cumhiriyet altın olur. bende sana bi maaşımı veririm :D
Paragöz 😂🤣
en azından çirkin değilim :D
Hayvanlar tabiki çirkin değildir 😂
hıhı
Bana bulaşıp keyif yapıyorsun üstüne yetmezmiş gibi çirkin diyorsun 🙄
Sence ne kadar doğru
bence çok doğru :D
Sen gerçekte de böyle misin insan ile sürekli dalga gecen çünkü ben öyle biri olduğunu sanmıyordum da
yok tabi öyle değilim takılıyorum elbette
Çirkin demek kırıcı ama zar zor insan kendisi ile barışıyorken
bende düğünlerden nefret ediyorum o yüzden gitmiyorum
Düğünden nefret ederim
Düğüne hiç gitmedim 😅
Evet