Size zevk keyif veren boş vaktinizde yapmayı planladığınız kendinizi her motive etmek istediğinizde soluğu orada aldığınız şeyler zaman içinde nasıl bir değişime uğradı?

Size zevk keyif veren boş vaktinizde yapmayı planladığınız kendinizi her motive etmek istediğinizde soluğu orada aldığınız şeyler zaman içinde nasıl bir değişime uğradı?
Hayatımı yönlendirirken düşünüp değerlendirip, araştırıp hareket eden biri olduğum için, zaman içinde kısa sürede pek fazla değişikliğe uğramaz. Ancak zamanın getirdiği güncel gelişmelere de açık olduğumdan eski zevklerimin üzerine koyarak kalitesini artırmaya çalışırım.
-Oldu,20 li yaşlarda bazı şeylerin düz mantıkla yapıldığını sanırdım. Zaman içinde “public” dahil herşeyi yaptım.”Shibari”felsefesinin yanında Hayal mekanizmamı daha canlı tutarak anlık fikirlerle bulunduğum ortamın nimetlerinden faydalanarak bazı şeylere yapıyorum.”Doğaçlama”dediğimiz şeyi yaptığım için karşı taraf acaba şimdi ne yapacak merakını da canlı tutmuş oluyorum. Heyecanı arttıran unsur..
Örnek;Yarım metrelik boşta 3,5 mm bakır kablo, bir kablodur…aynı zamanda bir kaç yere dokundurulduğunda uyaran etkisi verir.(ağzı açık olması suretiyle) Bazı şeyler deneme yanılmayla öğrenilir, tecrübe ile pekiştirilir.
Gençlik yıllarımda d cup memeleri sever, soft seks yapardım. Zamanla b ve c cup memeleri daha çok sevdim ve sertliğin sınırlarını zorlayacak derecede sert seksi sever oldum.
Şu anda zevklerimden uzaktayım sıkıntılarım var
Cevap
11Cevap
Zevk anlayışımda değişen pek bişey olmuyor ya benim. Zevksiz bulduğum şeyler değişiyor ama ashhs
yaşadığım hayatın içinde
zevk anlayışım git gide..
daha yalnızlaştırmaya itiyor beni
karanlıkta oturup şarap içmek keyif veriyor eskiden sohbetsiz alkol almazdım mesala..
Sanırım yaş ilerledikçe on göre değişti arzularım ve isteklerim değişimi hayat şartları bakış açısı ve alışkanlıklar
Hsprsinin bir araya gelmedi denebilir belkide
İlgi alanları da buna dahil
Peki sizce nasıl bir değişim geçti
Geçmişte yüksek sesle müzik dinlerdim şimdi duyacağım kadar yetiyor, geçmişte sabahlara kadar club bar disk6gibi yerlerde vakit geçirmekle zevk alıyodum şimdi evde 2 bira yetiyor. Bu kadar
geçici kısa zevkler için kimsenin peşinden koşmaya gerek olmadığını öğrendim
1-2 sene öncesine kadar baklavadan nefret ederdim şimdi ise bayılıyorum.
Değişen hiç bir şey olmadı olmayan bir cinsel hayat
Çok fazla şeyin değiştiğini söyleyemeye bilirim fakat hayattan nasıl keyif almam gerektiğini bilen birisiyim
Para değiştirdi.
Hicbirsey
Alkol
Deniz
Balık
Kamp
zevkler değişti
Zevksizleştim
hicbisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?