Hayatınızda yaşantınızda bugüne kadar değişen neler oldu
Ve neler hala aynı yerinde sayıyor
Ve neler hala aynı yerinde sayıyor
Öncelikle hayatımda kimse yok kız uğraşır dururdu menfaat çıkarı bitince gitti şükürler olsun ama gôrme ihtimali var maalesef sonra kuzenimin tuzakları bu kez tam anlamıyla işe yarayamadı bu kez tam anlamıyla kurtuldum tamam hep kurtuldum ama baya sene sonra diyorum tacizler edemedi zorla sahip olamadı iki kere korkutmaya çalıştı korkmadım şaşırdım sadece sonra arkadaşı iki kere denedi kurtuldum sonra turdaki durum sezgilerimle kurtuldum hep kurtuldum ve göründüğü gibi sınavlar aynı hep ırzını koruma üstüne yani değişen şey ben sessizdim değişti korkuyordum değişti tuzağa düşüyordum değişti saftım değişti değer veriyordum değişti güveniyordum değişti sezgilerim gerçekten en büyük kurtarıcım tamam insanlar kurtardı millet kurtardı yaşadığım olay kurtardı mucizeleri yaşadım Allah'a şükürler olsun ama sezgilerim ikinci göz temasında sezdim tuzağı iğrenç niyeti ve kurtuldum
Kendime daha iyi bakmam gerektiğini öğrendim. İş hayatında aslında ne kadar çok pislik döndüğü ve insanların nasıl iki yüzlü olduğu gerçeği ise hala yerinde sayıyor.
Cevap
2Cevap
bir çok şey oldu
Bazi seyler harbi ayni yerde sayiyor gibi ama karakterim düsüncelerim günlük aktvitekerim degisti daha planli daha verimli olmaya calisiyorum
Diyabet oldum beri beslenme alışkanlıkları değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar