Kişilik & Karakter Alfa mısınız, Beta mı yoksa Gamma mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://onedio.com/haber/alfa-beta-sigma-ve-cok-daha-fazlasi-erkek-tipleri-ve-ozelliklerini-acikliyoruz-936346 Güncellemeler+1 yıl Adam akıllı cevap vermeyecekseniz hiç yorum yapmayın Alfa mısınız, Beta mı yoksa Gamma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Düz insanım. keyfim nasıl isterse 1 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Bu yazıya göre alfa ağırlıklı az miktarda beta ve diğerlerinden tasiyormuşum 🤷 Ama alfa erkek ve cinsiyetçi kısmı boş yorum olmuş 😃 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani tam hepsi %100 uymaz zaten Yorumla Külyutmaz22 +1 yıl Zaten onediodan kişilik testi yapıyorsanız büyük problem dmmdmsmdm Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya öylesine attım Yorumla Külyutmaz22 +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla Külyutmaz22 +1 yıl 👍 Yorumla
Serhan018 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 85% +1 yıl Alfa ile gamma arası bir şeyim ortamlara göre değişiyorum 1 0 Yorumla
ResimdekiGözyaşları Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım Ankara beni arasın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hıı çok komik Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Böyle soruya böyle cevap verilirdi. Türkiye de ne arasın alfa beta herkes bradd pit kıvanç tatlıtuğ da benim mi haberim yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu anlamamışsın demek ki neyse Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Yakışıklılık anlamında sormuyor musun Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Ya da ben öyle anladım neyse Yorumla Soran +1 yıl Hayır karakter anlamında soruyorum. Zahmet edip linki okusaydın anlardın Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl Haklısın okumadım o an meşguldum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla ResimdekiGözyaşları +1 yıl 👍 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Alfa'dan nefret eden Gamma'yim. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben Alfa gibi görünen ama aslında alfa değil beta veya gamma olan insanları seviyorum. Yorumla cryptoGuy +1 yıl bence bir cok toplum alfa erkeklerinin ortaya cikardigi sorunlari cozmekle mesgul. 2-3 tane arkadasim var ama yilda 1 kez filan oyle 10dk telefonda gorusurum daha fazlasi zor. Yorumla Soran +1 yıl Alfa erkekler bir yere kadar zaten. Fazlası çekilmiyor. Bence en iyisi özgüvenli ve kalbi olan sigma erkekler Yorumla Soran +1 yıl Pardon gamma Yorumla
senvebensen Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl İnsanım! bütün seçenekler içeren karekterli insan 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alfayım 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Gamma 1 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. tetra pu ha ha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Düz insanım. keyfim nasıl isterse
Bu yazıya göre alfa ağırlıklı az miktarda beta ve diğerlerinden tasiyormuşum 🤷 Ama alfa erkek ve cinsiyetçi kısmı boş yorum olmuş 😃
Yani tam hepsi %100 uymaz zaten
Zaten onediodan kişilik testi yapıyorsanız büyük problem dmmdmsmdm
Hayır ya öylesine attım
Peki
Okey
👍
Alfa ile gamma arası bir şeyim ortamlara göre değişiyorum
Ben genelkurmay cumhurbaşkanı başbakanınızım Ankara beni arasın
Hıı çok komik
Böyle soruya böyle cevap verilirdi. Türkiye de ne arasın alfa beta herkes bradd pit kıvanç tatlıtuğ da benim mi haberim yok 😂
Soruyu anlamamışsın demek ki neyse
Yakışıklılık anlamında sormuyor musun
Ya da ben öyle anladım neyse
Hayır karakter anlamında soruyorum. Zahmet edip linki okusaydın anlardın
Haklısın okumadım o an meşguldum
Peki
👍
Alfa'dan nefret eden Gamma'yim.
Ben Alfa gibi görünen ama aslında alfa değil beta veya gamma olan insanları seviyorum.
bence bir cok toplum alfa erkeklerinin ortaya cikardigi sorunlari cozmekle mesgul. 2-3 tane arkadasim var ama yilda 1 kez filan oyle 10dk telefonda gorusurum daha fazlasi zor.
Alfa erkekler bir yere kadar zaten. Fazlası çekilmiyor. Bence en iyisi özgüvenli ve kalbi olan sigma erkekler
Pardon gamma
Bende Alfa ruhu var.
İnsanım! bütün seçenekler içeren karekterli insan
Alfayım
Gamma
Sigmaniatorüm
tetra pu ha ha
X ışını
ben tetayım
Omega