• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Güçlü bir kadın, erkeğin gözünü korkutur mu?

İmanlıAtayız
İmanlıAtayız Takip Et
Guru Yaş: 110
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
155
Yapay Zekaya Sor
.
.

Alışmışız hep erkek güçlü olmalı güçlü olmak zorunda vs diye. Peki ya güçlü bir kadın erkeğin gözünü korkutur mu? Tercih edilir mi?

Güçlü bir kadın, erkeğin gözünü korkutur mu?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek çeşitlerine ve erkeğin yoklukta olup olmadığına göre değişir. Şimdi alfa erkek, puanı en yüksek ve kadınlara kolay ulaşabilen bir erkektir. Sigma erkeğin, puanı orta olup alfa kadar olmasa da yine de uzun ilişki yapabilen erkektir. Beta erkek, en kötü karizmaya sahip olup parası yoksa ; kadına ulaşamayacak erkektir. Yani alfa ile sigma, yoklukta olmayan erkek olduklarından; kendinden güçlü kadını asla istemezler

Beta erkek ise abaza ve cinselliğe aç olduğundan ve güçlü (. toksik] kadınlar seksde de çok iyi okduğundan; ezilmeyi ve dökülmeyi kabul edip kadını terk etmez. Zaten güçlü kadınlar bu yüzden yalnız ve bu yüzden yakışıklı ezik beta erkek istiyorlar. Evlilikte ise, bir de maddi durumu iyi olan erkek istiyorlar.

Ama Red pil kuralı der ki Erkek adam; kadını ezmez ama kendini de ezdirmez. Tercih, beta erkeğin artık

Konun daha net anlaşılması açısından; erkek türleri ve Red pile deyineyim ki yorum uzun olsun ve bu yorurum yine Bi bot ( yapay zeka ) tarafından en iyi görüş olarak seçilsin ki defalarca seçildi. Çünkü tamamen bilimsel.

Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..

Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.

Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır

Alfa erkek evrimi geçirtecek, Red Pil kuramına da deyineyim

Peki Red Pil kuramı nedir?

Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.

Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.

İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır

Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!

Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.

Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.

Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.

Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.

Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Dünyanın en güçlü kadını 40 yaşında alfa dul olup evde kedi bakan kadındır.(İroni)

Bir erkek, kadının gözünü korkutabiliyorsa bu durum o kadına cazip gelir. Erkeğin gözünü korkutan kadın o erkeği irite eder. Bir erkek, dominant bir kadının yanındaysa opsiyonları olmayan düşük değerli bir erkek olduğu içindir. Bir kadın dominant bir erkeğin yanında ve ona itaat ediyorsa o erkek, yüksek değerli bir erkek olduğu içindir.

Kadının evrimsel doğası gözünü korkutacağı erkeği değil saygı duyup biat edeceği erkeği seçmeye müsaittir.

Bir kadın sevdiği ve saygı duyduğu erkeği kral, kendini kraliçe gibi görür. Bir kadın sevdiği ama saygı duymadığı bir erkeği köle, kendini de sahibe olarak görür.

Bir kadın güçsüz bir erkeğe kendini bir idol gibi takdim eder. Güçlü bir erkeğeyse kendini bir eşya gibi sunar.

Bir kadını yüceltecek olan şey güçlü olmak değildir. Güçlü bir erkeğe ait olmaktır.

#FİKRETDOĞAN

https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGA
    1
    1 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Bir kadın kendinden güçsüz bir erkeğin tek karısı olmaktansa kendinden güçlü bir erkeğin haremine girmeyi tercih eder.

• sadecekimmm
    sadecekimmm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 79%
    +1 yıl

Adamsa korkutmaz değilse düşünülür

1
    17 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Hele hele sana maşallah

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

Maşallah baa

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Olum ben soruya görüş attım alakasızdan almışlar görüşü asdfhjasdf

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

@Rascoln36 hayırdır abe kim senin görüşü kaldırmış sıkayım mı topuklarına

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Kim bilir hangi mod aldı Aliiii senin sorunda görüş uçuruyorlar kral olmaz böyle

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

@Rascoln36 Ali pehhhhh Ali hani Ali nerde aliiiii

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Kim nasıl nerde hem de krala benim sorumda alooo. Ne yazmıştın kral ben görmedim

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Diğer sorunda güldüm "lan olum asdfhjasdf" yazdım sabah sistem görüş kaldırıldı yazmış

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

@Rascoln36 arkadaşlar bilememiştir seni kral yoksa öyle hata yapmazlar dhdjd

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Bende arkadaşları bilmem kral asdfhjasdf

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

@Rascoln36 hepsini döveyim ki

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

Mi* heyecandan yazamadım

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Ben döverim siz elleşmeyin dhdhd maraz aliye bağlıyorum

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

https://youtu.be/HHdWGXSFx5c?si=R9CzOBgyHf6H4ZUm

Yorumla
    • Rascoln36
      Rascoln36
      +1 yıl

Sado sakin ol metanetini gizle

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Geldim geldim

https://youtu.be/_fDNxl8GPVU?si=mq-KjBorF9m939IB

Yorumla
    • sadecekimmm
      sadecekimmm
      +1 yıl

QŞWIDKQJFJWJDJWJDJWJSJD ŞAPŞALLAR

Yorumla
  • ShrekinS2
    ShrekinS2 Takip Et
    Yoda Yaş: 112 , eic 100%
    +1 yıl

Ezikleri korkutur

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

70

Cevap

36

Cevap

• Bikız99
    Bikız99 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

Korkutmamalı aksine gözünde çok değerli olmalı bence.

1
    3 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Heiğm sence. Neden pekii

Yorumla
    • Bikız99
      Bikız99
      +1 yıl

Çünkü güçlü kadın erkeğin hayatına daha az müdahale eder, kendine daha çok güvenir. Kişiler ne kadar güçlü olursa ilişki iki taraf için de o kadar rahat ve huzurlu olur.

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

VAy iyimis

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Kendinden emin ve güçlü erkekleri korkutmaz. Davul bile dengi dengine..

3
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Akıllı erkeği güçlü kadın korkutmaz.

2
    1 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Kitabın ortasından konuştun hee

Yorumla
  • Kırıkkahveçekirdeği
    Kırıkkahveçekirdeği Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 26
    +1 yıl

Genel olarak evet korkarlar, erkeklerin çoğu sözünü geçirebildiği birini ister ama güçlü kadınlar çok müdahale edilmesini istemez çünkü zaten hangi durumda ne yapması gerektiğini bilir ve her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır, sırf bir şey söyleniyor diye onu yapmaz, sebebi aklına yatarsa yapar ya da yapmaz. Öneride bulunmak başkadır, emrivaki başkadır, burada üslupta fazla önem taşıyor her iki cins içinde. Bu demek değil ki her denilene diretmek gerek ya da kendi bildiğini okumak doğru olan. Bir kadın ya da erkek karşısındaki insanın rahatsız olacağı şeyleri az çok tahmin eder, ona göre davranıldığı sürece ortada çokta bir sorun kalmaz. Günümüz ilişkilerinde saçma sapan inatlaşmalarla mahvolan bir ton ilişki mevcut buna da gerek yok gözümde.

3
    2 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Güzel açıklama teşekkürler

Yorumla
    • Kırıkkahveçekirdeği
      Kırıkkahveçekirdeği
      +1 yıl

Rica ederim.🫡

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ataerkil kültürun etkisiyle korkutur. Geleneksel cinsiyet rolleri içinde erkeklerden baskın, rekabetçi ve kontrol sahibi olmaları, kadınlardan ise pasif, birleştirici ve itaatkar olmaları bekleniyordu. Kadınlar kendilerine biçilen bu role meydan okuduklarında ise erkekler bunu kendilerine yapılan bir tehdit olarak algılayabilirler. Geleneksel yapıya göre kadınlık zayıflığı temsil eder. Aşırı baskıcı ve kontrolcü anneyle bağ kurmuş olan erkek kadınlarla yakınlaşmaktan ürker. Kadın onun için, aşırı baskı ve kontrolü temsil eder. Genel olarak kadının güçlenmesi korkusu erkeğin kontrolü kaybettiği, kendini yetersiz hissettiği, ayrıcalıklarını kaybettiği bir yerdir. Kimi zaman kontrolü tekrar kazanmak içinde şiddete başvurur. Benim için her kadın güçlü olmalı ve erkeğin karşısında da gücünü devam ettirebilmelidir. Sosyal ekonomik her anlamda kendine yetebilmeli ve gelişim süreci daima dinamik olmalıdır.💯🌸✨

3
    0 Yorumla
  • Aybuke6 u
    Aybuke6 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Baskın karakterli, kendine güvenmeyen bir erkekse korkutabilir ama şöyle bir şey var. Kadın ne kadar güçlü olursa olsun erkeğe ihtiyacı olduğunu belli etmesi gerek. Yapabileceği şeylerde bile erkekten fikir alması, yardım istemesi vs erkeklerin hoşuna gidiyor

2
    0 Yorumla
  • külmasalı
    külmasalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Güçlülük erkeğe yakışan bi özellik evet güçlü bi kadın olmak güzel ama erkeği arka planda da bırakmadığı sürece çünkü erkek yapısı bi kadının ona ihtiyaç duymasını güçlü görünmeyi sever e bu da olmazsa burada ne isim var der oyuzden i dengeyi iyi sağlamak gerekir

2
    0 Yorumla
  • MysteriousSo
    MysteriousSo Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Gücü sadece baskınlık olarak düşünen, kendi özgüven sorunları olan, ilişkideki konum ya da tabir yerinde ise otoritesinin tehdit edildiğini düşünen erkekleri korkutur evet. Kalan korkmayan kesim ise kadının güçlü olmasının ilişkiyi de olumlu yönde etkileyeceğinin bilincinde olan adamlardır.

2
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Sindirilmiş ve her şeye itaat eden kadınların cazipliğiyle boyandı gözlerimiz.

Güçlü karakterler üzerinde etkili olabilmek donanım, öz güven ve beceri istiyor. Erkeklerin bu anlamadaki korkuları kendi yetersizliklerinden kaynaklanıyor.

1
    0 Yorumla
  • Davina87
    Davina87 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Tebrik ediyorum erkekleri sayelerinde güçlü olmak zorunda kaldık. Sonunda yarattıkları güçten kendileri korkar oldular. Bu yüzden değil mi zaten çoğu aldatmalar. Gücü kaldıramayıp kendinden daha pasif olana yönelip hükmetme isteğine engel olamıyorlar.

Kısaca evet korkar, korkunca da baskalarına kaçar:)

1
    0 Yorumla
  • Birkirlangicmisali
    Birkirlangicmisali Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Gucsuz ve kontrolu eline almak isteyen bir erkegi korkutur. Herkes basari ve gucu cekemez. Destekleyici ve kendine guvenen biri bundan korkacak bir sey olmadigini bilir.

1
    2 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Erkek güçsüz olsa bile kontrolü verir mi sence

Yorumla
    • Birkirlangicmisali
      Birkirlangicmisali
      +1 yıl

Vereni vardir elbette. Bin bir cesit insan var.
      Genelde daha baskin ve hakim olmak isterler diye dusunuyorum.

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Yok be niye korkutsun. Erkek hoşlanınca her türlü yol alıyor.

1
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Erkeğin özgüveni eksikse korkutur uğraşmak istemez

2
    4 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Gorkarak gaçar mı mom

Yorumla
    • cαssíєєє u
      cαssíєєє
      +1 yıl

Gorkak erkekler evde oturayaq güçlü kadınlar onlara bakayaq annem

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

😂😂😂😂 asdfghh

Yorumla
    • cαssíєєє u
      cαssíєєє
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Korkutur. Zayıf veya güçlü erkek farketmez, doğaları gereği geleneksel yaşam daha cazip gelmiştir. Güçlü kadın hayat sorumluluklarını bir erkeğe devretmez, ortada hep bir tezat yaranacak yani.

2
    1 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Çatışma kaçınılmaz

Yorumla
  • Qassanovaa
    Qassanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Maalesefki güçlü kadınlar genelde aciz kadınlarla aldatılıyor. Çünkü erkek yaratılışından beri hep kendine ihtiyac duyulmasına, ne derse tamam denmesine, kendisinin daha üstün olduğunun hissettirilmesine ihtiyaç duyar. Hem maddi hem manevi. Güçlü kadın ise kendi ayakları üzerinde durabildiği için erkekten fazla bir şey dilenmez. Yani istediğini vermemiş olur..

0
    0 Yorumla
  • esmayaakarrr
    esmayaakarrr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Evet bir erkegin ilgisine muhtaç olmayan kendi hayatının merkezinde kendisi olan kadın tabiki erkeğin gözünü korkutur bu tarz kadınların gel gitli ilişkilere ya da aldatmayı affetme gibi durumları yok güçlü. kadinlari güçlü adamlar hakeder :)

1
    0 Yorumla
  • Esrablabla
    Esrablabla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler korkmaz yaa ne samıyorsunuz şu erkekleri sjcşödld. Hislerini diplerde yaşıyan daha rahat canlı türleri.
    Kormak değil de ilgisini pek çekmez. Mükemmellik ilişkilerde iticidir sadece uzaktan hoştur.

1
    0 Yorumla
  • GöktürkRuhu
    GöktürkRuhu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 86%
    +1 yıl

Genellikle erkekler ilişkide kendilerine ihtiyaç duyulmasını ister eğer o duyguyu yaşatırsa sorun olmaz ama dengeyi de iyi sağlaması lazım çokta kendini ona muhtaç mış gibi gösterirse bu seferde erkek kıza cepte gözüyle bakar.

1
    0 Yorumla
  • Linalizzz
    Linalizzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Korkutur zaten cesaret. edemeyip kaçışlar bundan Diye düşünüyorum

1
    1 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Kısmen

Yorumla
  • Nâ-mūtenahį
    Nâ-mūtenahį Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.

Korkutur bence erkekler kendinden güçlü başarılı kadınları kaldıramıyor

1
    3 Yorumla
    • Nâ-mūtenahį
      Nâ-mūtenahį
      +1 yıl

Keşke böyle olmasa tabi

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Biz Türkler'de çoğunluk öyle galiba

Yorumla
    • Nâ-mūtenahį
      Nâ-mūtenahį
      +1 yıl

Sanırım öyle evet arkadaşım 2 üniversite bitirdi ama lise mezunu biriyle evlendi sorun etmedi ama adam asla çalışmasına doğru düzgün evden çıkmasına bile izin vermiyor zoruna gidiyor

Yorumla
  • Mayarüya
    Mayarüya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Güçlü bir kadın sevdiğinin sığınağı olmalı ama gerektiğinde gözünü korkutabilmeli.

1
    3 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Erkekler sığınır mı ki

Yorumla
    • Mayarüya
      Mayarüya
      +1 yıl

Erkekler aşk için evlenmez yuva kurmak için evlenir bence ( erkek olmayan ben)

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Bence çoğunluk yuva için

Yorumla
  • _Justimagineit__
    _Justimagineit__ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Fiziksel olarak bir güçten bahsediyorsak korkmazlar, Korkutmaz.

1
    2 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Mental

Yorumla
    • _Justimagineit__
      _Justimagineit__
      +1 yıl

O zaman korkutur diye düşünüyorum. Daha farklı alanlarda da güçlü olursa korkutur.
      Eğitim, maddiyat gibi daha da eklenebilir.

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Ben güçlü bi kadınım. Genel olarak korkutucuyum

1
    4 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Olumsuz etkisi oldu mu karşı cins açısından

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Olmuştur tabii ama neyse ki eşim güçlü kadın seven bir erkek. Her topal atın kör bi alıcısı olurmuş 😄

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

O zaman sıfır sıkıntı

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Aynen öyle 😄

Yorumla
  • colorfulpeople
    colorfulpeople Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler güçlü kadından korkarlar, iyi statü de olan kadından korkarlar, zeki kadından korkarlar, iyi kazanan kadından korkarlar kısacası erkek boyunduruğu altına alamayacağı kadından korkar

2
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

Ben güçlü bir kadınım ama erkeğime kedi gibi davranırım bazı zamanlar çünkü karşı taraf ne kadar güçlü bir kadın isterse istesin bazı zamanlar geliyor ki o erkekliğini hissetmek istiyor.

1
    0 Yorumla
  • AsteriaTitan
    AsteriaTitan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Ev hanımı ya da çalışan kadın farketmez. Her kadın zaten güçlüdür. Ya da erkeğin sözünü dinleyen kadın da güçlü kadındır. Erkekler maskülen kadınları istemez. Bu kadar basit 😊

1
    0 Yorumla
  • SadePirincPilavı
    SadePirincPilavı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ben severim güçlü ne isteğini bilen ayakları yere sağlam basan kadın, maskulen değil tabiki, kadın gibi kadın amma ve lakin yok denecek kadar yoklar artık..

1
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır neden korkutsun aksine gücüme güç katar, sonuçta ne kadar güçlü olsakta bizimde zayıf kaldığımız durumlar olabiliyor işte o zamanda yanında dik ve güçlü bir kadın olması büyük avantajdır..

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Pasif erkek baskın kadini sever
    Baskın kadınlarda baskın erkeği arzulamakla beraber mecburiyetten
    Pasifle birlikte oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Bekliyorum. İki kural var,

1-asla yalan yok.

2-Asla dışarı sır çıkarmak yok.

İsteyen güç buyursun.

1
    0 Yorumla
  • Manhesuss
    Manhesuss Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Beni korkutmaz. Arkamda her zaman beni düştüğümde kaldıracak, o düştüğünde benim kaldıracağım bir dimdik ayakta duracak bir kadın olsun isterim

1
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kendine eş aramayan kadını köle niyetine kullanmak isteyen erkeği korkutur. Gerçek eş kendine hayat arkadası isteyen arayan erkeği korkutmaz

1
    0 Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Güçlü olmaktan kasıt ne? Para mı karakter mi baskınlık mı? Çok tınladığım konu değil darlamasın yeterli

1
    0 Yorumla
  • Zahidehanim16
    Zahidehanim16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Biraz öyle oluyor ama ilk sefere mahsus sonradan kadının gücü bilâkis erkeğe çekici geliyor kanaatindeyim 😌

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Güçlü kadın güçlü erkeğin gözünü korkutmaz

1
    5 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Karşı cins güçsüzse

Yorumla
    • helene1
      helene1
      +1 yıl

Ya annesi gibi görür korkmaz, ya da aşağılık kompleksi yüzünden korkar

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Heiğm ikincisi daha ağır basıyordur doğru

Yorumla
    • helene1
      helene1
      +1 yıl

Yeap imanlu

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Helee hele heleneğ lelelel lele heleneğ

Yorumla
  • To_Be_Honestt
    To_Be_Honestt Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Korkutur

1
    1 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Benim gözümü korkutmaz gurur duyarım kendisinden 😃

2
    0 Yorumla
  • etrial
    etrial Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkeğin gözünü korkutmaz. Özgüvensiz, niteliksiz ve kendisine güvenmeyen erkeği korkutur.

2
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.

Yoo korkutmaz ama kadin güçlü diye bazı kadinlar hepsinin değil ama bazılarının anlamsız bi şekilde kendine güveni daha çok oluyor güçlü olduğunu düşündüğü için o gücün her zaman var olacağını ve tek başına her şeyi yapabileceğini düşünüyor

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.

tam tersi hayatıma giren tüm kadınlar güçlü insanlardı

1
    0 Yorumla
  • ɐɹznɯɔɐ
    ɐɹznɯɔɐ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler güçlü avratlar dan korkar çünkü nakavt olmak istemezler

1
    0 Yorumla
  • isa_3200
    isa_3200 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı.

Kaç gündür bu soru karşıma çıkıyor ya korkmuyorum işte sadece yanaşmıyorum

1
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

korkmalilar bence yaaaaaa , korkun , korkmasaniz bari öyle yapın LSSHWİDLSLSLWLSLŞ

1
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlü kadını taşımak her erkeğin yapabiliceği bişey değil ya korkutmalı

1
    0 Yorumla
  • _Ecem_Naz_
    _Ecem_Naz_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Gözü korkmaz. Sadece itaat eder ve kurtulur. 😉

1
    0 Yorumla
  • Can546
    Can546 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Başkalarını bilmem ama ben yanımda güçlü bir kadın olmasını isterim.

1
    0 Yorumla
  • Melioraa
    Melioraa Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Kompleks yapan taraf korkar, güçlü kadın erkeğe güven verir.

1
    0 Yorumla
  • Neva07
    Neva07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Güçlü kadın olmak dişil enerjiyi düşüyormuş Sakıncalı bir durum. Güçlü kadını her erkek kaldıramaz çünkü erkekler onlara muhtaç olan kadınları sever

1
    5 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Dişil enerjiyi düşürdüğünü bilmiyorumdum

Yorumla
    • Neva07
      Neva07
      +1 yıl

Tabisi bu işin uzmanları sürekli yardım isteyin diyor erkek beyler öz güvenli hissedecekmiş bizimki enerjilerde yükselecekmiş

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Heiğm

Yorumla
    • Neva07
      Neva07
      +1 yıl

Djdjd

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Asdfg

Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bence evet korkutuyor bir kadının güçlü olmasını, özellikle ondan güçlü olmasını hazmedemeyen çok erkek var ama tabiiki genelleme yapmak doğru değil bundan memnun olan insanlar da çok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Güçsüz kadınlar bile güçlüye taparken güçlü kadın neler yapar Allah bilir!

1
    0 Yorumla
  • Tartelette
    Tartelette Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek kadından daha güçlü ise korkmaz

2
    1 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • --Nightmonarch
    --Nightmonarch Takip Et
    Yoda Yaş: 101 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlü ve kadın. Yanyana bile durmuyor 😂

2
    2 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Olmaz mı diyorsun

• --Nightmonarch
      --Nightmonarch
      +1 yıl

Mumkunatı yok. Heleki benim gözümü korkutması imkansız

• -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Evet korkutur aslına bakılırsa konu korkmanın dışındadır sadece uzun süreli olmaz o ilişkiler

0
    0 Yorumla
  • LostThrones
    LostThrones Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kendinden güçsüz erkekle birlikte olan kadın güçlü değildir.

0
    0 Yorumla
  • Sjsjskakaka
    Sjsjskakaka Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Tercih edilmez. Ezik tipi kimse sevmez ama güçlüden de herkes çekinir.

0
    0 Yorumla
  • Zena24356
    Zena24356 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Güçlü kadınların erkeklere ihtiyaçi yok Korkutsa veya değil fark etmez

0
    0 Yorumla
  • özgür1022
    özgür1022 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı.

Hayır aksine güclü ve cesur kadınları daha cok taktir ediyorum her zaman

0
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ben korkmam, aksine ilgimi çeker.

1
    6 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Tercih edilmez diyorlar

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Tercih etmeyen erkeğin sebebini sende bende biliyoruz neden

Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Aynen öyle bro biliyoruz

Yorumla
    • KahveMavim
      KahveMavim
      +1 yıl

Neden tercih edilmezmiş merak ettim

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

@KahveMavim :D meslek sırrımız olsun bu da

Yorumla
    • KahveMavim
      KahveMavim
      +1 yıl

Olmaz😄hemen dökül anlat

Yorumla
  • KahveMavim
    KahveMavim Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek hiç bir kadından korkmaz

1
    3 Yorumla
    • İmanlıAtayız
      İmanlıAtayız
      +1 yıl

Kesin bilgi mi

Yorumla
    • KahveMavim
      KahveMavim
      +1 yıl

Maddi manevi güçlü olan kadından korkar✌🏻

Yorumla
    • KahveMavim
      KahveMavim
      +1 yıl

Evet sen korkuyormusun kadından

Yorumla
  • Mervealevalev
    Mervealevalev Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Evet erkekler ezilen her sözünü dinleyen kadın ile olur güçlü kadın arzular

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Güçlü bir kadın, erkeğin gözünü korkutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Fiziksel olarak güçlü bir kadın erkeğin gözünü korkutur mu? 53 cevap verildi
Güçlü kadın erkekleri korkutur mu? 30 cevap verildi
Güçlü kadın, bir erkeği neden rahatsız eder? 35 cevap verildi
Güçlü kadınlar erkekleri korkutur mu? 9 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 8 cevap verildi
Erkekler güçlü kadınlardan korkar mı? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨