Alışmışız hep erkek güçlü olmalı güçlü olmak zorunda vs diye. Peki ya güçlü bir kadın erkeğin gözünü korkutur mu? Tercih edilir mi?

Alışmışız hep erkek güçlü olmalı güçlü olmak zorunda vs diye. Peki ya güçlü bir kadın erkeğin gözünü korkutur mu? Tercih edilir mi?
Erkek çeşitlerine ve erkeğin yoklukta olup olmadığına göre değişir. Şimdi alfa erkek, puanı en yüksek ve kadınlara kolay ulaşabilen bir erkektir. Sigma erkeğin, puanı orta olup alfa kadar olmasa da yine de uzun ilişki yapabilen erkektir. Beta erkek, en kötü karizmaya sahip olup parası yoksa ; kadına ulaşamayacak erkektir. Yani alfa ile sigma, yoklukta olmayan erkek olduklarından; kendinden güçlü kadını asla istemezler
Beta erkek ise abaza ve cinselliğe aç olduğundan ve güçlü (. toksik] kadınlar seksde de çok iyi okduğundan; ezilmeyi ve dökülmeyi kabul edip kadını terk etmez. Zaten güçlü kadınlar bu yüzden yalnız ve bu yüzden yakışıklı ezik beta erkek istiyorlar. Evlilikte ise, bir de maddi durumu iyi olan erkek istiyorlar.
Ama Red pil kuralı der ki Erkek adam; kadını ezmez ama kendini de ezdirmez. Tercih, beta erkeğin artık
Konun daha net anlaşılması açısından; erkek türleri ve Red pile deyineyim ki yorum uzun olsun ve bu yorurum yine Bi bot ( yapay zeka ) tarafından en iyi görüş olarak seçilsin ki defalarca seçildi. Çünkü tamamen bilimsel.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Alfa erkek evrimi geçirtecek, Red Pil kuramına da deyineyim
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
Dünyanın en güçlü kadını 40 yaşında alfa dul olup evde kedi bakan kadındır.(İroni)
Bir erkek, kadının gözünü korkutabiliyorsa bu durum o kadına cazip gelir. Erkeğin gözünü korkutan kadın o erkeği irite eder. Bir erkek, dominant bir kadının yanındaysa opsiyonları olmayan düşük değerli bir erkek olduğu içindir. Bir kadın dominant bir erkeğin yanında ve ona itaat ediyorsa o erkek, yüksek değerli bir erkek olduğu içindir.
Kadının evrimsel doğası gözünü korkutacağı erkeği değil saygı duyup biat edeceği erkeği seçmeye müsaittir.
Bir kadın sevdiği ve saygı duyduğu erkeği kral, kendini kraliçe gibi görür. Bir kadın sevdiği ama saygı duymadığı bir erkeği köle, kendini de sahibe olarak görür.
Bir kadın güçsüz bir erkeğe kendini bir idol gibi takdim eder. Güçlü bir erkeğeyse kendini bir eşya gibi sunar.
Bir kadını yüceltecek olan şey güçlü olmak değildir. Güçlü bir erkeğe ait olmaktır.
https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGABir kadın kendinden güçsüz bir erkeğin tek karısı olmaktansa kendinden güçlü bir erkeğin haremine girmeyi tercih eder.
Adamsa korkutmaz değilse düşünülür
Hele hele sana maşallah
Maşallah baa
@Rascoln36 hayırdır abe kim senin görüşü kaldırmış sıkayım mı topuklarına
@Rascoln36 Ali pehhhhh Ali hani Ali nerde aliiiii
Kim nasıl nerde hem de krala benim sorumda alooo. Ne yazmıştın kral ben görmedim
@Rascoln36 arkadaşlar bilememiştir seni kral yoksa öyle hata yapmazlar dhdjd
@Rascoln36 hepsini döveyim ki
Mi* heyecandan yazamadım
Ben döverim siz elleşmeyin dhdhd maraz aliye bağlıyorum
Geldim geldim
https://youtu.be/_fDNxl8GPVU?si=mq-KjBorF9m939IB
QŞWIDKQJFJWJDJWJDJWJSJD ŞAPŞALLAR
Ezikleri korkutur
Cevap
36Cevap
Korkutmamalı aksine gözünde çok değerli olmalı bence.
Heiğm sence. Neden pekii
VAy iyimis
Kendinden emin ve güçlü erkekleri korkutmaz. Davul bile dengi dengine..
Akıllı erkeği güçlü kadın korkutmaz.
Kitabın ortasından konuştun hee
Genel olarak evet korkarlar, erkeklerin çoğu sözünü geçirebildiği birini ister ama güçlü kadınlar çok müdahale edilmesini istemez çünkü zaten hangi durumda ne yapması gerektiğini bilir ve her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır, sırf bir şey söyleniyor diye onu yapmaz, sebebi aklına yatarsa yapar ya da yapmaz. Öneride bulunmak başkadır, emrivaki başkadır, burada üslupta fazla önem taşıyor her iki cins içinde. Bu demek değil ki her denilene diretmek gerek ya da kendi bildiğini okumak doğru olan. Bir kadın ya da erkek karşısındaki insanın rahatsız olacağı şeyleri az çok tahmin eder, ona göre davranıldığı sürece ortada çokta bir sorun kalmaz. Günümüz ilişkilerinde saçma sapan inatlaşmalarla mahvolan bir ton ilişki mevcut buna da gerek yok gözümde.
Güzel açıklama teşekkürler
Rica ederim.🫡
Ataerkil kültürun etkisiyle korkutur. Geleneksel cinsiyet rolleri içinde erkeklerden baskın, rekabetçi ve kontrol sahibi olmaları, kadınlardan ise pasif, birleştirici ve itaatkar olmaları bekleniyordu. Kadınlar kendilerine biçilen bu role meydan okuduklarında ise erkekler bunu kendilerine yapılan bir tehdit olarak algılayabilirler. Geleneksel yapıya göre kadınlık zayıflığı temsil eder. Aşırı baskıcı ve kontrolcü anneyle bağ kurmuş olan erkek kadınlarla yakınlaşmaktan ürker. Kadın onun için, aşırı baskı ve kontrolü temsil eder. Genel olarak kadının güçlenmesi korkusu erkeğin kontrolü kaybettiği, kendini yetersiz hissettiği, ayrıcalıklarını kaybettiği bir yerdir. Kimi zaman kontrolü tekrar kazanmak içinde şiddete başvurur. Benim için her kadın güçlü olmalı ve erkeğin karşısında da gücünü devam ettirebilmelidir. Sosyal ekonomik her anlamda kendine yetebilmeli ve gelişim süreci daima dinamik olmalıdır.💯🌸✨
Baskın karakterli, kendine güvenmeyen bir erkekse korkutabilir ama şöyle bir şey var. Kadın ne kadar güçlü olursa olsun erkeğe ihtiyacı olduğunu belli etmesi gerek. Yapabileceği şeylerde bile erkekten fikir alması, yardım istemesi vs erkeklerin hoşuna gidiyor
Güçlülük erkeğe yakışan bi özellik evet güçlü bi kadın olmak güzel ama erkeği arka planda da bırakmadığı sürece çünkü erkek yapısı bi kadının ona ihtiyaç duymasını güçlü görünmeyi sever e bu da olmazsa burada ne isim var der oyuzden i dengeyi iyi sağlamak gerekir
Gücü sadece baskınlık olarak düşünen, kendi özgüven sorunları olan, ilişkideki konum ya da tabir yerinde ise otoritesinin tehdit edildiğini düşünen erkekleri korkutur evet. Kalan korkmayan kesim ise kadının güçlü olmasının ilişkiyi de olumlu yönde etkileyeceğinin bilincinde olan adamlardır.
Sindirilmiş ve her şeye itaat eden kadınların cazipliğiyle boyandı gözlerimiz.
Güçlü karakterler üzerinde etkili olabilmek donanım, öz güven ve beceri istiyor. Erkeklerin bu anlamadaki korkuları kendi yetersizliklerinden kaynaklanıyor.
Tebrik ediyorum erkekleri sayelerinde güçlü olmak zorunda kaldık. Sonunda yarattıkları güçten kendileri korkar oldular. Bu yüzden değil mi zaten çoğu aldatmalar. Gücü kaldıramayıp kendinden daha pasif olana yönelip hükmetme isteğine engel olamıyorlar.
Kısaca evet korkar, korkunca da baskalarına kaçar:)
Gucsuz ve kontrolu eline almak isteyen bir erkegi korkutur. Herkes basari ve gucu cekemez. Destekleyici ve kendine guvenen biri bundan korkacak bir sey olmadigini bilir.
Erkek güçsüz olsa bile kontrolü verir mi sence
Vereni vardir elbette. Bin bir cesit insan var.
Genelde daha baskin ve hakim olmak isterler diye dusunuyorum.
Yok be niye korkutsun. Erkek hoşlanınca her türlü yol alıyor.
Erkeğin özgüveni eksikse korkutur uğraşmak istemez
Gorkarak gaçar mı mom
😂😂😂😂 asdfghh
Korkutur. Zayıf veya güçlü erkek farketmez, doğaları gereği geleneksel yaşam daha cazip gelmiştir. Güçlü kadın hayat sorumluluklarını bir erkeğe devretmez, ortada hep bir tezat yaranacak yani.
Çatışma kaçınılmaz
Maalesefki güçlü kadınlar genelde aciz kadınlarla aldatılıyor. Çünkü erkek yaratılışından beri hep kendine ihtiyac duyulmasına, ne derse tamam denmesine, kendisinin daha üstün olduğunun hissettirilmesine ihtiyaç duyar. Hem maddi hem manevi. Güçlü kadın ise kendi ayakları üzerinde durabildiği için erkekten fazla bir şey dilenmez. Yani istediğini vermemiş olur..
Evet bir erkegin ilgisine muhtaç olmayan kendi hayatının merkezinde kendisi olan kadın tabiki erkeğin gözünü korkutur bu tarz kadınların gel gitli ilişkilere ya da aldatmayı affetme gibi durumları yok güçlü. kadinlari güçlü adamlar hakeder :)
Erkekler korkmaz yaa ne samıyorsunuz şu erkekleri sjcşödld. Hislerini diplerde yaşıyan daha rahat canlı türleri.
Kormak değil de ilgisini pek çekmez. Mükemmellik ilişkilerde iticidir sadece uzaktan hoştur.
Genellikle erkekler ilişkide kendilerine ihtiyaç duyulmasını ister eğer o duyguyu yaşatırsa sorun olmaz ama dengeyi de iyi sağlaması lazım çokta kendini ona muhtaç mış gibi gösterirse bu seferde erkek kıza cepte gözüyle bakar.
Korkutur zaten cesaret. edemeyip kaçışlar bundan Diye düşünüyorum
Kısmen
Korkutur bence erkekler kendinden güçlü başarılı kadınları kaldıramıyor
Keşke böyle olmasa tabi
Biz Türkler'de çoğunluk öyle galiba
Sanırım öyle evet arkadaşım 2 üniversite bitirdi ama lise mezunu biriyle evlendi sorun etmedi ama adam asla çalışmasına doğru düzgün evden çıkmasına bile izin vermiyor zoruna gidiyor
Güçlü bir kadın sevdiğinin sığınağı olmalı ama gerektiğinde gözünü korkutabilmeli.
Erkekler sığınır mı ki
Bence çoğunluk yuva için
Fiziksel olarak bir güçten bahsediyorsak korkmazlar, Korkutmaz.
Mental
O zaman korkutur diye düşünüyorum. Daha farklı alanlarda da güçlü olursa korkutur.
Eğitim, maddiyat gibi daha da eklenebilir.
Ben güçlü bi kadınım. Genel olarak korkutucuyum
Olumsuz etkisi oldu mu karşı cins açısından
Olmuştur tabii ama neyse ki eşim güçlü kadın seven bir erkek. Her topal atın kör bi alıcısı olurmuş 😄
O zaman sıfır sıkıntı
Aynen öyle 😄
Erkekler güçlü kadından korkarlar, iyi statü de olan kadından korkarlar, zeki kadından korkarlar, iyi kazanan kadından korkarlar kısacası erkek boyunduruğu altına alamayacağı kadından korkar
Ben güçlü bir kadınım ama erkeğime kedi gibi davranırım bazı zamanlar çünkü karşı taraf ne kadar güçlü bir kadın isterse istesin bazı zamanlar geliyor ki o erkekliğini hissetmek istiyor.
Ev hanımı ya da çalışan kadın farketmez. Her kadın zaten güçlüdür. Ya da erkeğin sözünü dinleyen kadın da güçlü kadındır. Erkekler maskülen kadınları istemez. Bu kadar basit 😊
Ben severim güçlü ne isteğini bilen ayakları yere sağlam basan kadın, maskulen değil tabiki, kadın gibi kadın amma ve lakin yok denecek kadar yoklar artık..
Hayır neden korkutsun aksine gücüme güç katar, sonuçta ne kadar güçlü olsakta bizimde zayıf kaldığımız durumlar olabiliyor işte o zamanda yanında dik ve güçlü bir kadın olması büyük avantajdır..
Pasif erkek baskın kadini sever
Baskın kadınlarda baskın erkeği arzulamakla beraber mecburiyetten
Pasifle birlikte oluyorlar
Bekliyorum. İki kural var,
1-asla yalan yok.
2-Asla dışarı sır çıkarmak yok.
İsteyen güç buyursun.
Beni korkutmaz. Arkamda her zaman beni düştüğümde kaldıracak, o düştüğünde benim kaldıracağım bir dimdik ayakta duracak bir kadın olsun isterim
Kendine eş aramayan kadını köle niyetine kullanmak isteyen erkeği korkutur. Gerçek eş kendine hayat arkadası isteyen arayan erkeği korkutmaz
Güçlü olmaktan kasıt ne? Para mı karakter mi baskınlık mı? Çok tınladığım konu değil darlamasın yeterli
Biraz öyle oluyor ama ilk sefere mahsus sonradan kadının gücü bilâkis erkeğe çekici geliyor kanaatindeyim 😌
Güçlü kadın güçlü erkeğin gözünü korkutmaz
Karşı cins güçsüzse
Heiğm ikincisi daha ağır basıyordur doğru
Helee hele heleneğ lelelel lele heleneğ
Korkutur
Neden
Benim gözümü korkutmaz gurur duyarım kendisinden 😃
Her erkeğin gözünü korkutmaz. Özgüvensiz, niteliksiz ve kendisine güvenmeyen erkeği korkutur.
Yoo korkutmaz ama kadin güçlü diye bazı kadinlar hepsinin değil ama bazılarının anlamsız bi şekilde kendine güveni daha çok oluyor güçlü olduğunu düşündüğü için o gücün her zaman var olacağını ve tek başına her şeyi yapabileceğini düşünüyor
tam tersi hayatıma giren tüm kadınlar güçlü insanlardı
Erkekler güçlü avratlar dan korkar çünkü nakavt olmak istemezler
Kaç gündür bu soru karşıma çıkıyor ya korkmuyorum işte sadece yanaşmıyorum
korkmalilar bence yaaaaaa , korkun , korkmasaniz bari öyle yapın LSSHWİDLSLSLWLSLŞ
Güçlü kadını taşımak her erkeğin yapabiliceği bişey değil ya korkutmalı
Gözü korkmaz. Sadece itaat eder ve kurtulur. 😉
Başkalarını bilmem ama ben yanımda güçlü bir kadın olmasını isterim.
Kompleks yapan taraf korkar, güçlü kadın erkeğe güven verir.
Güçlü kadın olmak dişil enerjiyi düşüyormuş Sakıncalı bir durum. Güçlü kadını her erkek kaldıramaz çünkü erkekler onlara muhtaç olan kadınları sever
Dişil enerjiyi düşürdüğünü bilmiyorumdum
Heiğm
Asdfg
Bence evet korkutuyor bir kadının güçlü olmasını, özellikle ondan güçlü olmasını hazmedemeyen çok erkek var ama tabiiki genelleme yapmak doğru değil bundan memnun olan insanlar da çok.
Güçsüz kadınlar bile güçlüye taparken güçlü kadın neler yapar Allah bilir!
Erkek kadından daha güçlü ise korkmaz
Olabilir
Güçlü ve kadın. Yanyana bile durmuyor 😂
Olmaz mı diyorsun
Mumkunatı yok. Heleki benim gözümü korkutması imkansız
Evet korkutur aslına bakılırsa konu korkmanın dışındadır sadece uzun süreli olmaz o ilişkiler
Kendinden güçsüz erkekle birlikte olan kadın güçlü değildir.
Tercih edilmez. Ezik tipi kimse sevmez ama güçlüden de herkes çekinir.
Güçlü kadınların erkeklere ihtiyaçi yok Korkutsa veya değil fark etmez
Hayır aksine güclü ve cesur kadınları daha cok taktir ediyorum her zaman
Ben korkmam, aksine ilgimi çeker.
Tercih edilmez diyorlar
Aynen öyle bro biliyoruz
Neden tercih edilmezmiş merak ettim
Olmaz😄hemen dökül anlat
Erkek hiç bir kadından korkmaz
Kesin bilgi mi
Maddi manevi güçlü olan kadından korkar✌🏻
Evet sen korkuyormusun kadından
Evet erkekler ezilen her sözünü dinleyen kadın ile olur güçlü kadın arzular