Bütün günün yorgunluğunu hala omuzlarında mı taşıyorsun yoksa bıraktın mı bir köşeye seni neler rahatlatıyor günün yorgunluğunu neyle alıyorsun

Bütün günün yorgunluğunu hala omuzlarında mı taşıyorsun yoksa bıraktın mı bir köşeye seni neler rahatlatıyor günün yorgunluğunu neyle alıyorsun
Kaç aydır işten dolayı kafam bozuk rahatlatan bişey yok. İzin alsam yazın lazım. İzmir, Antalya artık neresi olursa sahil kesimini şöyle bir turlayasım var motorla. Bu yönetici müdür amir grubu varya bunlar Adolf Hitler'in eline geçse farklı fanteziler denerdi Heralde.
Sakin ol bazen çok takmamak gerek gerekli dozda işini düzeninde yürüt muhatap olma içine bulunduğun durum umarım biran önce daha nefes aldırır bi hal alacaktır
Yok normalde umrumda olmaz ama bütün sosyal hayat alt üst oldu. Kazandığım paranın, vaktin, gençliğin hayrını görmedikten sonra. Bombacı mülayime piyango çıkması gibi :)
Aslında Eskişehir'e bir termal hamama gidip güzel ce göbek taşında terleyip bir masaj ve kese çektirip rahatlamak harika olur Eskişehir'e hamamlarini seviyorum
Acilden geldim iğne yaptılar kuş gibi rahatladım
Cevap
22Cevap
Bu gece rahatlatan şey de müzik. Bayramdan sonra devam alkolle gevşemeye :D
Erkek kardeşimle bir konu hakkında konuştuk. Verdiği akılla içim rahatladı..
Güzel bir çay ya da kahve eşliğinde sigara içmek. Varsa partner onunla yasayacaklarimiz rahatlatır.
Kitabıma bir adım daha yaklaşmak rahatlattı beni.
Bu gece bu sinirle bu asabilik ile hicbirsey rahatlatamaz.
Bu gece beni hiçbir şey rahatlatmıyor. Anksiyete atağım tuttu.
Her gece rahatlayamıyoruz
Eşim ile sohbet.
Seksten başka hiç bir şey rahatlatıcı olamaz
Uyumak
Uyumak. Zaten 10 buçukta gidip yattım
Biraz müzik iyi geldi bugün
Zihnimin sakinliği
papatya çayı içiyordum
Ilık suyla duş almak. Büyük nimet
Tatlı yemek bütün yorgunluğumu alır
Müzik
Eşimin yapacağı masajla rahatlamayı düşunuyorum