Diğer Bu gece sizin için nasıl? aaxxaaxaaa01010 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor naber? geceleri zaman çok yavaş geçiyorormanlar çok huzur verici xaxaxa Güncellemeler+1 yıl güzel Bu gece sizin için nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zamanı daha hızlı geçmesini sağladık biri ile güzeldi :D 0 14 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl süper Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hı hı süperdi ama işi bitince bayıldı her halde :D Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıradaki cevabın ne peki? :D Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl mükemmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkaa Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl muazzam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzell başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yere yazdın devam :D Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl güzel Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl evet umrumda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekii başkaaa Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hastanede geçen kötü bir gece. 0 1 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl niye Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Aksine zaman çok hızlı geciyor 0 2 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl yok Yorumla yolcu3434 +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor demekki Yorumla
aaaaaaao Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl inanılmaz 0 29 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl harika Yorumla aaaaaaao +1 yıl şahane Yorumla aaaaaaao +1 yıl muhteşem Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl muazzam Yorumla aaaaaaao +1 yıl mucize Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl çok iyi Yorumla aaaaaaao +1 yıl kapak fotoğrafın kusursuz Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl aynen öyle Yorumla aaaaaaao +1 yıl takip ettiğin kişi sayısı efsane Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl evet Yorumla aaaaaaao +1 yıl efsanesin Yorumla aaaaaaao +1 yıl XoxOXoxOxox Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl aynen Yorumla aaaaaaao +1 yıl geceleri seviyorum, birçok şeyi gece yapmak daha çok hoşuma gidiyor. bu gecem ise dünkü gecem kadar monoton yarınki gecem kadar çeşitli. Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl benimkide öyle Yorumla aaaaaaao +1 yıl hakimin ''yaz kızım'' dediği kız gibisin, ağzından laf alınmıyor Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl olabilir Yorumla aaaaaaao +1 yıl bu yüzden yazıyorum sana, çünkü benim için imkansız birisin Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl bencede Yorumla aaaaaaao +1 yıl ''bencede'' yazarken ''de''yi ayırmadığına bile takılmıyorum çünkü seni kusurlarınla... Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl sağol Yorumla aaaaaaao +1 yıl abi bu kadar dayanbilirim asdşlkajsdbhaksdlşi, şlkjaksldşialkfdjb burdaki abazanlar nasıl görmediği kıza yürüyebiliyor anlamıyom hiç benlik değil Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl bence de Yorumla aaaaaaao +1 yıl zeki kız seni Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl teşekkürler Yorumla aaaaaaao +1 yıl n'apıyorsun? Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl oturuyorum Yorumla aaaaaaao +1 yıl numarasını vereyim mi sana çocuğun Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl olur Yorumla
Sertt-1-Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ormanı doğayı severim 0 1 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl süper Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl knk numarasını ne yapacan 0 2 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl verirsen anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl knk harbi meraktan çatların söyle.. Yorumla
Denişikişi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ormanlar ürkütücü 0 1 Yorumla aaxxaaxaaa01010 +1 yıl ;( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zamanı daha hızlı geçmesini sağladık biri ile güzeldi :D
süper
hı hı süperdi ama işi bitince bayıldı her halde :D
harika
Sıradaki cevabın ne peki? :D
mükemmel
Başka
çok iyi
Başkaa
muazzam
Güzell başka
Yanlış yere yazdın devam :D
güzel
evet umrumda değil
Pekii başkaaa
Hastanede geçen kötü bir gece.
niye
Aksine zaman çok hızlı geciyor
yok
Kişiden kişiye değişiyor demekki
inanılmaz
harika
şahane
muhteşem
muazzam
mucize
çok iyi
kapak fotoğrafın kusursuz
aynen öyle
takip ettiğin kişi sayısı efsane
evet
efsanesin
XoxOXoxOxox
aynen
geceleri seviyorum, birçok şeyi gece yapmak daha çok hoşuma gidiyor. bu gecem ise dünkü gecem kadar monoton yarınki gecem kadar çeşitli.
benimkide öyle
hakimin ''yaz kızım'' dediği kız gibisin, ağzından laf alınmıyor
olabilir
bu yüzden yazıyorum sana, çünkü benim için imkansız birisin
bencede
''bencede'' yazarken ''de''yi ayırmadığına bile takılmıyorum çünkü seni kusurlarınla...
sağol
abi bu kadar dayanbilirim asdşlkajsdbhaksdlşi, şlkjaksldşialkfdjb burdaki abazanlar nasıl görmediği kıza yürüyebiliyor anlamıyom hiç benlik değil
bence de
zeki kız seni
teşekkürler
n'apıyorsun?
oturuyorum
numarasını vereyim mi sana çocuğun
olur
Ormanı doğayı severim
süper
uzun knk
Normal
Sıradan