Yaşama sevincimi nasıl kazanabilirim lütfen okuyun?

Yani ne yapsamda yaşama sevincimi kazansam? Artık hiçbir şey yapmak istemiyorum canım ölmek istiyor ama geride kalan aileme acıyorum😔😔Onlar beni çok seviyor ama ben dayanamıyorum neden böyle oluyorum? Beni seven insanlar da var ama ne bilim sevincim kalmadı birileri bana akıl versin lütfen... Dün camdan aşağı atladım ailem ile kavga ettiğimiz için... Nasıl yaptım hiçbir fikrim yok nasıl cesaret ettim bilemiyorum ama şimdi sanki tekrar atlamak istiyorum ailem olmasa gerçekten atlarım onlara acıdığım için yapamıyorum... Bileklerimi de kesiyorum sürekli çizikler var izleri kaldı... Ben nasıl düzelicem napsam bilemiyorum bana aktivite önerin😔Yada benimle konuşup beni hayata döndürecek birisi yokmu? Psikiyatriye de gidiyorum antidepresan kullanıyorum doktor bidaha yaparsan yatırıcam dedi ama yatmak istemiyorum... Bide askerde sevgilim var... Onlada konuşuyoruz ALLAH SAĞ SAĞLİM gelmesini nasip etsin💕💕Ondan başka beni anlayan benimle gezen kimse yok o varken böyle değildim... Gideli 5 buçuk ay oldu çok az kaldı ama neden böyle oldum bilmiyorum bir anlık öfke ile attım kendimi camdan... Şimdi aklıma ailem olmasa tekrar yaparım gibi şeyler geliyor korkuyorum lütfen beni hayata döndürün kitap gibi bişey varsa okumam için özelden atabilir misiniz beni hayata bağlicak gerçek hayattan anlatılmış dertlerle yazılmış kitap var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İnternetten okicağım kitap varda atabilirmisiniz özelden lütfen
Yaşama sevincimi nasıl kazanabilirim lütfen okuyun?