#SheWolfWoman
#TheGamer
#Karakterleri ile bazı insanlar karşınıza her zaman adamın dibi gibi çıkıyorlar değil mi?
#💗🌾

Nasıl bir şoktu ilk yaşadığınız ve nasıl başettiniz?
#SheWolfWoman
#TheGamer
#Karakterleri ile bazı insanlar karşınıza her zaman adamın dibi gibi çıkıyorlar değil mi?
#💗🌾

Nasıl bir şoktu ilk yaşadığınız ve nasıl başettiniz?
Bu soruya gelip artistik yapanların bile kaç tanesi adamın ya da rezilliğin dibidir bilemezsin 🤣 herkesi yeterince tanıyoruz biliyoruz işte. Hayır hala kitap dağıtacak kadar racon kesmeye çalışanlar olduğunu görmek komik 🤣 valla düşündüğüm gibi çıkmayan insana postayı koyuyorum sonra soluğu teselli bulmak için artıkçılarda alıyorlar napsınlar.
Çürük yumurta gibi dışı umut verici, içi mide bulandırıcı.”O öyle biri değil” dediğim kişilerin diğer taraflarını görünce hayal kırıklığı oldu. Karakter kemik gibidir her delikten geçmene imkan vermez, geçmek istiyorsan kemiğin eksik kalır.
Ben tanıştığım her insana %30 hata payı bırakırım. Özellikle bu yaşa kadar edinilmiş acı tatlı tecrübelerle öyle her insana da kanım kaynamaz bir bakar tartarım. Bu yüzden hakkında yanılmışım diyeceğim birileri çıkmadı karşıma son zamanlarda.
Ben şaşırmıyorum hiç bir şekilde.. yani herkesten her şeyi beklediğim için de artık hayal kırıklığı yaşamıyorum zaten güvenmem de kimseye kolay kolay.. genelde hep öyle çıkarlar.. sonradan görüyorum gerçek yüzlerini
Cevap
11Cevap
Özellikle bu sitede bu soruda çokça mevcut bunlardan..
bunu birkaç defa tecrübe edince artık ilk şok etkisi gibi etki bırakmıyor üzerimizde.. çoğu anormal şey artık hayatımızda çok normal karşılanıyor.. yalan söylemek, insanı aldatmak, herhangi bir davranış gibi geliyor bize.. şaşırmıyoruz yani bunları duyunca..
Dünya ve özellikle yaşadığımız coğrafya öyle bir yer ki adeta dipsiz kuyu. O mesele değil de, sen o dipsiz kuyuda yüzmeyi öğrenmek zorunda kalıyorsun buna mecbur bırakılıyorsun ya bazen boğulasım geliyor ama yapamıyorum yüzmek zorundayım.
Ben herkesten her şeyi beklediğim için şaşırmıyorum bu tür şeylere hayatımdan çıkarıyorum bitiyor. Oldu bitti böyleydi ben de.
Kimseyi gözümde o kadar çok büyütmediğimden dolayı böyle bir hayal kırıklığı yaşamadım. Herkes benim gözümde hep aynı seviyede kalıyor.
Sadece kendime üzülürümnasil unuturum insanlarin kaliteli bir karaktere sahip olamayacaklarini .
Genelde hep ağlayasım geliyor o şok anında. Ağlayıp kabul edip devam ediyorum yoluma.
Ben şaşırmıyorum, artık normalmiş gibi yapıyorum.
Heryerde bunlardan bol miktarda mevcut anlamak oldukca güç ne yazık ki
burada çok var onlardan 😂 şöyle bir bak cool görünüp özelden ne hale düşenler 😂😂
Kazık yedikten sonra anladım. Nasıl düştüm bende şaşırdım.
Alıştık böyle tiplere
Alıştık artık takmıyorum ki
Afallayip sonra kendime geliyorum
Görünüşe aldanmamak gerektiğini anladım
Asla beklentinizi yüksek tutmayın
Var o tarz tipler alıştım.
alıştıum artık takmıyorum ki
@Semih6934 heeee
@Semih6934 amin hepimize
Baktığım zaman insandan anlıyorum.
yaladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?