Kişilik & Karakter Sizi en çok heyecanlandıran risk ne ve bu riski almaya ne kadar isteklisiniz? Quehuru Takip Et Xper 4 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizi en çok heyecanlandıran risk ne ve bu riski almaya ne kadar isteklisiniz? Sizi en çok heyecanlandıran risk ne ve bu riski almaya ne kadar isteklisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. risk yerine göre alırım 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Risk mi ve buna istekli olmak mi? Yokk artikk...Bu devirde hemde..Vergisi dahil 1€ yurtdisi bilet almak risktir bence. Isteklimiyim hayir. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben sevmiyorum risk falan ya her şey net olsun olmayacak işlere kalkışmayı bıraktım sıkılıyorum yoruyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sürat yapmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
risk yerine göre alırım
Risk mi ve buna istekli olmak mi? Yokk artikk...
Bu devirde hemde..
Vergisi dahil 1€ yurtdisi bilet almak risktir bence. Isteklimiyim hayir.
Ben sevmiyorum risk falan ya her şey net olsun olmayacak işlere kalkışmayı bıraktım sıkılıyorum yoruyor
Bhebekimle olmak jdnsjs
sürat yapmak