Girdiği ortamdaki havayı, enerjiyi sönümleyen insan tipleri vardır. Mesela bana göre bir tanesi kötü espri yapanlardır. Sizce hangi insan tipleri girdiği ortamlarda istenmez?

Girdiği ortamdaki havayı, enerjiyi sönümleyen insan tipleri vardır. Mesela bana göre bir tanesi kötü espri yapanlardır. Sizce hangi insan tipleri girdiği ortamlarda istenmez?
Güya samiyet gösterip gereksiz ilgi ve yapmacık yakınlık gösterenler. Normalde bi kaşık suda boğacak seni ama ortam gereği içindeki kıskançlık fesatlık ve art niyeti zorla bastırıp, sonrada hiçbir şey yokmuş gibi numara yapıp , anlaşılmadığını zanneden canımsın. Bunlar bütün ortamlarda ilk anda anlaşılırlar. Çünkü gözlerinden hareketlerinden bellidir ne yapsalar iyi olamazlar.
Cevap
4Cevap
Sürekli negatif, somurtkan, memnuniyetsiz kişiler...
Genelde soğuk olan ya da gereksiz espri yapan. veya gerginlik yaratan tipler.
Çok ve boş konuşan insanlar çok yoruyor.. Ruhum daralıyor resmen.. Mümkünse benim olduğum ortamda bulunmasınlar.. 😅
Sinsi, üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokan, fesat, haset çeken, kıskanç kan emici tipler
hiç konuşmayan insanları istemem bu arada espri kötüde olsa espridir her türlü güleriz samimiyet önemli
Kendilerini umursamıyorum efendim 😌bakıyorum enerji düşük, iyyyy illet uzak dur diyorum kaçıyorum 😂😂
Saçma canım kendini dünyanın merkezi sanan ve herkesin ona itaat etmesini bekleyen edilmezse tripleri giren insan tipi olabilir sanırım bu
Herkese salça olan, merak eden ya da çok yorum yapan insanlar
Sürekli benim dediğim olsun diyenler, sürekli şikayet edenler
Fesat insanlar
Benim gibi soğuk insanlar
Alıngan insan kadar vasatı olamaz bence.
Fırlama olan tipler..
Anı yaşamak yerine bin foto çekenler
Fazla kasan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?