Biz erkekler dünkü yediğimizi hatırlamaz iken, kadınlar niye hiç bir şeyi unutmuyor? Yormuyor mu bu özellik onları 😄

Biz erkekler dünkü yediğimizi hatırlamaz iken, kadınlar niye hiç bir şeyi unutmuyor? Yormuyor mu bu özellik onları 😄
Erkekler cinsel organlarından komut aldıkları için beyinleri karışıyor.. diğer türlü , hatırlatmaları gereken hicbirşeyi hatirlayamiyorlar.. erkeklerin konum olarak iki bacak arasındaki sürekli onları " yat ! kalk ! eğil ! dik dur ! sürün ! kalksana lan " şeklinde komuta eden komutanları.. beyniyle erkeğin arasına çok güzel fitne sokuyor. Asıl erkeklerin işi zor !
Siz direk tek odaklı olduğunuz için hafızanın bitane kaldırıyor ikinciyi kaldırmıyor ondan hatta biz bi işi 4 kolla o kafayla yaparız ama siz onu bi güne sigdurip 1 günde yapamazsınız
Şahsen ben bana yapılan iyiliği, kötülüğü asla unutmam bir an bile aklımdan çıkmaz. Bazen bana yapılan haksızlığı unutur gibi yaparım. Aklımın köşesinde bir yerde kalır.
Bizde dün yediğinizi hatırlamıyoruz. Sadece kadınlar kendilerine yapılan haksızlıkları ve kötülükleri unutmaz o kadar. Sizde akıllı olun bizleri üzmeyinn
Cevap
12Cevap
Yav valla ben senin tanımlamalarına göre kadın değilim ürkmeye başlıyorum😂
Olm git bir kontrol ettir kendini dhsh
O zaman devamke
Detaylara dikkat ettiğimiz ve hassas olduğumuz için unutmayız. Bu durum yormuyor aksine daha iyi
Normalde aşırı unutkan biriyim ama birisi bir şey yapsın ve sinirimi bozsun bir ömür boyu beynimin belleğinde saklarım onu ve ebet bence de bu kadınların laneti.🫡
Duygusal olduğumuz için, duygular da unutulmaz bilinçaltında kayıtlıdır bu yüzden ufak bi tetiklenme yeter tekrar o duygunun aktif olması için, duygu aktif olunca olayı da hatırlıyorsun.
Isterse 50 sene geçsin aynı dün gibi hatırlarız beyin için zaman kavramı yoktur.
Beyin için de zaman kavramı vardır
Bilinçaltı’nın da zaman kavramı yoktur beyin için de yoktu diye hatırlıyorum.
Bunu da eklemek istiyorum, güzel şeyleri de hatırlıyorum ben fazlasıyla hemde❤️
bu iyi bir şey. ben sevgiliimn tc'sini, ilacının adını dozunu vs gbi bi küçük detayı hatırladığım için fil hafızalı mı oluyorum. Bence ilgili oluyorum
aynı şeyler kızımın hayatındaki ince detaylar için de geçerli.
Bence şikayet değil takdir edilmelik hareketler... Yormuyor hayır
Genelde bu pencereden bakan 10/1.
sınıfta mı kaldım şimdi anlamadım
Yok sen +1 verdim sözlüye de 100. Ama diğer bağzı kadınlar negatif yönde kullanıyor bu özelliği.
Heee ok sağol
Erkeklerin hayatta kalma becerileri 3 kelimeyle cümle kurup ateş yakmak olduğu içün kadınlar da demiş ki "e madem biz de beynimizi kullanalım" ehueheuhehrh😂
(Oğullarım hariç😂)
Kalbin duruyordu hedhdh
Ben kadın değilim o zaman. Ne kin var, ne nefret, ne de kıskançlık. Sevgi dolu bir topcukum dkkdkd
Graaal ddfh
Erkekler devamlı aynı hataları tekrarladıkları için, unutmamamıza fırsat vermiyorlar sağ olsunlar.
Hemen de çamur
Peki madem
Aşlında eykekleyin gerekşij bilgi oyak göydüklerine takıldıklayı için üle görünüyoy olabiliy
Yav tipe dhdh🦄🦄
Jsjsjs huyumuz dan olsa gerek uzun süreli belleğe kaydediyoruz ve yorulmam tam aksine çok iyi bir şey yeri geldiğinde uzun süreli bellekten çıkarıp kullanıyoruz çağrışım yapan anahtar kelimeyi kullanmak yeterli oluyor
Detaycı beyin bunları gerektirir özel klasör var bizde lazım olur diye ajaj
Klasör ne kelime ansiklopedi mübarek
Sadece negatif şeyleri unutmuyorlar
Hatırlatırız
Kadınlar bu tür şeyleri ilerde kullanırım, intikam alırım, sorguya çekerim düşüncesiyle aklında tutarlar ve bu yüzden ellerine koz vermemek en iyisidir. Yoksa haklı çıkmak için 10 yıl önceki konuyu hatırlayacam diye kafa patlatırsın.
Bence siz umursamiyorsunuz hic biseyi. Kisaca sizin kirici ve bencil yapinizdan kaynakli
Yapilani unutmuyoruz.
Bu iyi... ya da kotu... 😈👿
Bugün birini aramam gerekiyordu unutmuşum bu soruyu görünce hatırladım bak görüyor musun:))
Yormuyo aksine erkeklere laf sokmak için çok güzel bi özellik 😂
Ayıp değül mü
Bilmemki duygusal olduğum içindir bide diyeceğim sözleri cebimde saklıyorum an gelsinde hemen fırlatayım diye
doğuştan gelen yetenek ve karşı tarafın duygularını daha rahat anlarız gözlem yeteneği daha bebeklikten itibaren gelişiyor
İyiki hatırlıyoruz, aynı anda 5/6 şeyi düşünüyoruz yapıyoruz oda hafızayı güçlendiriyor
Her platformda haklı çıkmalarını sağlayan bu özellikten şikayetçi değillerdir sanırım.
Yormuyor otomatik bişey. Bazı kadınlar da tam tersi sizin gibi miss
180+ IQ olduğum için 4 5 yaşıma kadar hatırlıyorum kfjdj
Olayı, sözü unutur ama o anki hislerini unutmaz. Kadın doğası gereği böyle.
Yeri ve zamanı geldiğinde elimizde veri olması gerekiyo size karşı kendimizi savunmak adına.
Valla yazılan mesajları bile harfi harfine hatırlarım ama bazen de işime geldiği gibii smskdk
Gerçekten iğrenç bir hayat 😄
Ben istemiyorum şahsen ama doğamızda var bu bence
Güclü bir hafıza hiç iyi bir şey değil.. keşke bu özellik erkeklere verilseydi, yükümüz hafiflerdi
Eskiden evet
yaş ilerledikçe unutkan olmaya başladım iyice 2 dakika öncesini unutuyorum 🙄🤣🤣
Kendin sahip olmak yormaz da maruz kalan erkekler için yorucu mu?
Hakikaten gıcık bir şey bu özellikleri ya.
Pat diye bir şey söylüyorlar far görmüş tavşan gibi kalıyoruz
çünkü erkekler gibi S! ksalak değiller. Akılları fikirleri orada değil
Yoruyor ama yaradılış böyle naparsın😀
Yioo hemen de bir kulp bulun djdj
Az önce sevgilimle bunu konuştuk daha ilk günkü 7 8 yıl önceki anları hatırlıyorum nekadar unutmadgmi komstl
siz niye balik hafizalisin
hafizalisiniz yazamadim sinirlendim skwmdksmdnd
ben umursadığım şeyleri hatırlıyorum sadece
Unutmak kitabımızda yazmiyor da ondan
Kadınlar daha farklı yetenekler o yüzden
Yoruyor ama yıkılmıyoruz djsjs
Boş bilgi ansiklopedisi oldukları için.
S*KS hakkinda tüm gereksiz şeyleri bilende sizlersiniz
@simgee_yuuna merak edip gizli gizli araştıran da sizlersiniz ama 😂
ondan da dersleriniz iyi değil işte
@PSicópataAmor Not ortalamamı nereden biliyorsun?
genel olarak durum ortada
unutkan her yerde unutkandır istisna yok
@PSicópataAmor öyledir.
Sadece önemli şeyleri hatırlıyorum ben fkdjkj
bende öyle fkdjkj
@spadess kjhkjhk
Kadınlar asla unutmaz, çünkü ortamsal zeka kadınlarda daha yüksek djdjdj
Çünküsü kadınlar çiçektir 🎀
Yine dejavu oldum
Keşke biraz sizin gibi balık hafızalı olsam
Hayır yormaz ayaklarını denk alsınlar bence 😅
Bu durum gerçekten karmaşık olabilir...