Bir yediği içtiği herşeyin fotoğrafını paylaşanlar bir de arabasıyla fotoğraf çekip atanlar bana hep itici geliyor.

Bir yediği içtiği herşeyin fotoğrafını paylaşanlar bir de arabasıyla fotoğraf çekip atanlar bana hep itici geliyor.
Beni ilgilendirmiyor yani ben rahatsız olduğum kişileri takip etmem. ama bana da çok itici gelir.. tabi ki bir iki kere anı olarak paylaşılır ama sürekli sürekli hava atara gibi paylaşması basitlik gelir
Cevap
14Cevap
Evet efenim itici buluyorum 👍Sadece resim mi sürekli arabayla video çekip story atan erkekleri görmekten illallah dedik artık 🤣 yetoooi...
Evet bak bunu unutmuşum. hergün arabasının direksiyonunu dolayısıyla markasını gösterecek şekilde story atan durum yapanlar da aynı derecede itici.
Aynen öyle birde özellikle arabasının markasını yakın plan çekerek story atarlar zaten 😂 çünkü marka önemli 🤣
Komik oluyor çok gülüyorum kız arkadsim yeni araba aldı nerdeyse arabanın ustune yatmış😂
Hahahahaha
Bende itici buluyorum. Birde arabasının logosunu gösterenlere. Anahtarı masaya koyanlara..
Benimle aynı düşünen ne kadar çok üye varmış 😊
🥂
Bugün arabasıyla övünen yarın içtiği altın tozlu kahveyle ertesi gün s. çtığı kahve tozlu b. kuyla hava atmaya çalışır.
İçi sahte olan insanlar öyle yapar diye düşünüyorum
Belirli bir segmentin üzerinde veya abartılı modifiyeli aracı olanları itici bulurum. En çok standart aile (Broadway gibi) veya ufak tefek aksesuarla güzelleştirilmiş hafif modifiyeli arabalarla çekilenler hoşuma gidiyor.
Arabayla gezmeyi seven kızları tavlamak için yapıyorlar. Birkeresinde bir arkadaşın arabası ile geziyorduk hiç tanımadığımız kızlar iş attılar. Bizide gezdirin dediler. Kızlar arabaya paraya vs mala mülke balıklama atlarlar. Atladiklari için bu tipler araba ile poz veriyorlar. Çünkü bu poz kızları tavlıyor.
Feci itici hemde ne arba aşkıymış arkadaş ya havasından geçilmiyo arbayı kucaklayıp uyuyası olmuşlar Yediyini paylaşanlara hiç girmiyim feci sinir bozuculardan biri de o
Hayır, sonuçta herkes hayattaki zevklerine göre bir poz veriyor. Gösteriş için yapıyorsa tabi problem.
Görgüsüz buluyorum ve evet iticiler..
Biraz ergence geliyo.
İstemsiz itici buluyorum.
Tenekelerle poz verenlere gülerim 😂
Gösteriş gibi geldiğinden iğreti oluyorum.
Evet buluyorum
Evet itici geliyor saçma
Evet banada çok itici geliyor
ben seviyorum kimin ne düşündüüğnün önemi yok
Hiç arabamla poz vermedim
Evet çok itici
hayır
Evet
Hyr tabi
Benim arabadan 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?