#SheWolfWoman
#Acaba en çok kendimize mi acımasızca davranışları olan bireyleriz? Bu birbirimize de mi acımasızlığa yol açtı?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Acaba en çok kendimize mi acımasızca davranışları olan bireyleriz? Bu birbirimize de mi acımasızlığa yol açtı?
#KişilikKarakter
#💗🌾

İçimizde olan , içten gelen yani mayamızda olan bir duygudur. Sadece ne kadarını sarf edebiliyoruz. Her şey para pul ile de olmuyor. Bir hayvana bir kap su bir parça ekmek vermek , karlı soğuk havada sıcak bir parça yemek vermek. İhtiyacımız olmayan eşyaları kullanabilecek kimselerle paylaşmak ne kadar güzel işlerdir.
En çok görmezden geldiğim kişinin kendim olduğunu farkedelim çok oldu. nasılsa atlatırım, ben bunun altından da kalkarım derken hissizleştiğimi, donuklaştığımı fark ettim en yakınım olan kendime ne kadar uzağım ve ne kadar acımasız onun farkındayım geri dönüp kendime yaptığım haksızlıklar ile yüzleşecek cesarete sahip değilim.
Herkese en iyimser hâlimizi gösterirken kendimize karşı çok acımasızız bence. Herkese tahammülkarken, kendimize katlanamiyoruz ; herkese ikinci bir şansı hak ederken kendimize hata yapma payı bırakmıyoruz, herkese yara bandı iken kendimize merhem olamıyoruz. Sahi neden böyleyiz?
İnsan, kendine karşı nasılsa çevresine de o psikolojiyi yansıtır. Kendini sevmeyen, kendine saygısı olmayan, kendinden tiksinen insan bir süre sonra bütün bu negatif duyguları merkezkaç etkisiyle çevresine yansıtmaya başlar.
https://www.youtube.com/embed/dRbGKqKyYHUCevap
9Cevap
Yerine göre kendime merhametliyim ama kendimi de her konuda pışpışlayacak saçma insanlardan değilim. Realizm iyidir.
En çok kendime merhametli anlayışlı değerli olmak isterdim en çok kendimi düşünmek isterdim sadece hâlâ geç değil ama bir yerden sonra bu gerçekten çok zor olabiliyor kimse geç kalmasın bence
Başkalarına olduğumuz kadar kendimize merhametli değiliz hem de hiç değiliz
Sizin merhametli biri oldugunuzu biliyorum o şekil düşünün benide dyorum
Başkalarını memnun etmekten kendimize merhametimiz kalmıyor.
Maaalesef çok kendimize acımasız olabiliyoruz.
En çok kendimize acımasız olabiliyoruz ama farkında değiliz
Kişiliğe göre değişir ama bize kendimize merhamet etmek ego kibir bencillik gibi öğretildi
Bence hiç davranmıyoruz
Benim kendime hiç merhametim yok
Ben kendime yeterince merhametli birisiyim
Ben kendimede baskalarinada oldukça merhametliyim
olamıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?