Benlik duygularınız sizde daha mı öncelikli yoksa öncelikli tutmaya çalışanlar tarafında mısınız? Bu konuya bakış açınız nedir?

Benlik duygularınız sizde daha mı öncelikli yoksa öncelikli tutmaya çalışanlar tarafında mısınız? Bu konuya bakış açınız nedir?
Belki duygusu, birçok insanın hayatında önemli bir rol oynar çünkü belirsizlikle başa çıkma becerisini temsil eder. Hayatta her zaman her şeyin kesin olmadığı durumlarla karşılaşırız ve belki duygusu, bu belirsizliklerle nasıl başa çıkacağımızı belirler. Bu duygu, risk almak, yeni şeyler denemek ve değişime açık olmak için gereklidir. Ayrıca, belki duygusu insanların hayal gücünü ve yaratıcılığını teşvik edebilir, çünkü belki ile dolu bir dünyada alternatif çözümler bulmamıza yardımcı olabilir. Bu yüzden, belki duygusu hayatımızda önemli bir yere sahip olabilir çünkü belirsizlikle başa çıkma ve esneklik sağlar.
Evet biraz
Cevap
7Cevap
Benlik duygum her zaman var ama bencillik aşamasına gitmemeye özen gösteriyorum, en azından sevdiğim insanlar söz konusu olunca.
Herkesin kendine göre dogrulariyanluşlaririvardir. onlara göre bir yol tutturmuş yaşıyor saygi duymak gerekir ancak toplumla insanlığın ortak değerleriyle çalışmayacak şekilde yaşamalıdır
Olduğu gibi benim benlik duygum olmadığı sürece hayat benim değildir
Olması gerektiği gibi diyelim
Önemli baya ben benim
Benlik bir şey yok. Herkes hak ettiğini yaşar.
Soruyu anlayamadım tam
Bakış açım yok öylesine bakarım boş boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?