- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kimsenin samimiyetine inanmıyorum artık.. çünkü bana herkes samimiyetsiz geliyor.. tabi ki de gerçekten güvenilir insanlar vardır ama ben pek denk gelmedim.. herkesten her şeyi bekliyorum bu hayatta kimseye de şaşırmam artık bundan sonra.
11 Yorumla- +1 yıl
Ondan insanları suzeceksin barış emin ol belli ediyolar
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim gözümde insanlar üç sınıftır.
1. Gerçek iyiler... Tüm maddi karizmatik nitelikleri elverişli olduğu halde, geniş yetkilere sahip olduğu halde kötülüğü değil iyiliği, zulmü değil adaleti, kibri değil tevazuyu tercih edenler...
2. Yoksul ve aciz durumda olduğu iyilerin safında konumlananlar... Bu zümrenin eline güç ve yetki geçse her kötülüğü, zulmü yaparlar. Taş taş üstünde bırakmazlar. Bunların hayatta tek değeri, dar çerçeveli menfaatleridir. Kim önlerine yemek koyarsa orada bulunurlar. Açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamak için her türlü haksızlığa, yolsuzluğa, mobinge göz yumarlar.
3. Kötüler... Bir kısmı fiziksel ve maddi açıdan doğuştan şanslı, bir kısmı hırs ya da çabayla ya da dark triad sahibi (narsist, hedonist, makyavelist) bir mantık ve motivasyonla önemli yerlere gelmiş ama karakter ve ahlak yoksunu olduğu için hedefe ulaşmak adına her yolu mübah gören v en önemlisi hiçbir şeyden tatmin olmayan, hayatı tadımlık değil doyumluk yaşayan ama dünyaya doyamadan göçüp giden bedbahtlar.
Bana her zaman 1. zümre samimi gelmiştir. Ama onlar, hep en iyi yerlerde olduğu için kendilerine ulaşmak, ulaşsak bile onların etrafında tutunabilmek oldukça.
Kaliteli insanlar, vasıfsız çoğunluk değil nitelikli insanlar tarafından sevilen kimselerdir.
https://www.youtube.com/embed/HeshA-KOkuY115 Yorumla- +1 yıl
* Bana her zaman 1. zümre samimi gelmiştir. Ama onlar, hep en iyi yerlerde olduğu için kendilerine ulaşmak, ulaşsak bile onların etrafında tutunabilmek oldukça zor
Kaliteli insanlar, vasıfsız çoğunluk değil nitelikli azınlık tarafından sevilen kimselerdir. - +1 yıl
Çok guzel yazmışsın fikret kardesim senin yazıların harbi on numara birinci gibi olsa bu insanlar genelde olmaz bu kadar kötülük ama insanoğlu kafası hep diğerlerinde
- +1 yıl
Eyvallah azizim. Elimizden geldiği, yüreğimizden döküldüğü kadar.
Gerçekten iyi insan olmak, ordinaryüs profesör olmaktan bile zor.
İnsanın yaptığı bütün iyiliklerin üçte biri kendi niyeti ve çabası, üçte ikisi Allah'ın iradesi... İnsanın yaptığı kötülüklerin üçte ikisi kendi çaba ve gayreti, üçte biri Allah'ın dilemesi...
Çünkü insan kötülükte daha meziyetli. Tahrip kolay, tamir zor. Bir binayı yapmaya kalksan yıllarını alır ama yıkmak birkaç saatini alır sadece.
- +1 yıl
Cok doğru kaliteli insanı zaten kaliteliler seviyor kardesim
- +1 yıl
Valla senin şu yazilarin felan gerçekten güzel ve sende büyük bir ışık var araştırılması lazım kardeşim
- +1 yıl
Işık görüyorlar da samimiyet mı görmüyorlar acaba. Sitenin elitleri beni hiç takibe almıyor. Bugüne kadar adam akıllı bir etiket de vermediler. İnsanları suçlamıyorum. Belki samimi bulmuyorlar. Belki de daha iyisini yapabilir ama kendini zorlayıp konfor alanından çıkmak istemiyor diye düşünmüş olabilirler.
- +1 yıl
Bence senin feno olman lazım bu elitler kimler ben fiko bakım sen elitsin bak
- +1 yıl
Eyvallah azizim. O senin elit perspektifin...😅
- +1 yıl
Ne demek kardeşim görünen belli benim gözümde elitsin sen
- +1 yıl
Haklısın. Kurum ve kuralları cehalet, barbarlık düzeninde inşa edilmiş bir düzende nitelikli insanlar ya hapse atılır, ya sürgün edilir ya da sosyal ölüme mahkum edilir.
- +1 yıl
Bu cok doğru ve bunlar alanen yapiliyor bak misal neden kötüler daha çok ordan pay biç
- +1 yıl
İyi insanların değerinin düştüğü yerde malların ve mal insanların değeri artar azizim.
- +1 yıl
Bu çok doğru artıyorda 😂
- +1 yıl
Geçenlerde bir yemek sorusunun altında p. rno resmi paylaşıp daha sonra ifşa edilen bir zıpır vardı. Ona zamanında iki kere fenomenlik vermişler.
Tamam yaptığı suç olmasına da onu bu yanlışa zorlayan çarpık bir zihniyet de var bu sitede. Adamın bedensel engelli olduğunu bile adama dik dik konuşan, onu rencide eden bir kesim de vardı. Öyle doğmayı o seçmedi ama bu konuda o adamın nefretini celbedecek paylaşımlar görüyordum bu sitede. Madalyonun bu yüzüne de ışık tutmamız lazım diye düşünüyorum. - +1 yıl
O var ama o yaptığı yanlış bir durum şimdi fiko onu tasvif etmem ama tabiki ozruyle kimsenin dalga gecilmemesk lazım kimsenin
- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyetine inandığım çok az kişi kaldı. İnsanlara dürüst davranan, iyi olmaya çalışan biri olarak çok sıkıldım, insanlardaki kibirden , fesatlıktan ve menfaat için neler yapabileceklerini gördüğümden. Onun için çok az arkadaşım var herkesle herşeyi konuşup paylaşmam. Onlar kendilerini uyanık , herşeyi biz biliyoruz, en doğru bizim yaptığımız zannetmeye devam etsinler diye. Samimi içinden geldiği için dürüst olan insanlara selam olsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun kardeşim salla gitsin onlari
- +1 yıl
Kendi başına kal hayatı takip et günlük boş dedikodularla hiç uğraşma en güzeli bu. birde bu kardeşim iş yerinde yüz yüze gelmek zorunda olmasam daha güzel olacak
- +1 yıl
İş yerinde biriyse mecbur goruyosundur bunu oda sıkıntı
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSezgilerim kuvvetlidir O samimiyeti ya da samimiyetsizliğini hemen hissediyorum bunu hissettiğim anda gerekeni yapıyorum zaten 👍Eskiden çok saftım iki tatlı söze kanardım, şimdi akillandım artık üç tatlı söze kanıyorum😂 😂
120 Yorumla- +1 yıl
Olmadı bence 3 tatlı sözede kanma insanlar tehlikelidir onuda kullanır maviş 😂
- +1 yıl
Sen varsın sen beni korursun tehlikeli insanlardan 🙋
- +1 yıl
Korururum tabi korkma o yönden maviş
- +1 yıl
Senin canını yerim ben 🤗🙏🙋
- +1 yıl
Ye ye 😂 senin halin keyfin nasıl
- +1 yıl
İnsanoğlu çiğ süt emmiştir canımın içi ve her insan yanıltabilir bizi şaşırtanlar hep seviyorum dediğimiz insanlar değil mi zaten
- +1 yıl
Bencede şöyle bir tanırım vardır maviş kimseye ederinden başka deger vermicen yazık olur değere sonra 😌
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm çok değer insanın başını yere eğer derler insanlara değer verirken bardağa kola boşaltır gibi yavaş yavaş dokeceksin ki köpürüp taşmasın
- +1 yıl
Çok güzel söz asidi kaçıyormu peki bunların maviş 😂
- +1 yıl
Kendi haline bırak durdukça asitten eşe kalmaz havası kaçar 😂
- +1 yıl
😂😂 havaları bir yere kadar biz izin verdikçe olur ama 😌
- +1 yıl
Bundan sonra Kalbinde kötülük besleyenler düşünsün artık 😂😂
- +1 yıl
Teyze zaten beddua ederken oralar yıkılıyor 😂
- +1 yıl
Teyzenin ağzından bal damlıyor 😂
- +1 yıl
Valla o ettikçe bir yer yıkılıyor zaten teyze ama tehlikeli maviş 😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Türkiye'yi okuması uflemesi lazım bu teyzenin 😂
- +1 yıl
Aynen bizi biii okusun belkide her şey düzelir 😂
- +1 yıl
Bencede okusun imana gelirler 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılİnanmam. Herkes samimiyetsiz günahım kadar sevmiyorum :D
232 Yorumla- +1 yıl
herkes öyle samimiyet kimsede kalmamış bende artık inanmıyorum sadece elimde soğuk kahvem izliyorum 😌
- +1 yıl
İyi seyirler fjdj
- +1 yıl
Saol canım sanada iyi seyirler tekrarı yok 😂
- +1 yıl
Ben izlemiyorum kimseleri :D
- +1 yıl
Niye izlemiyosun sen kimseleri bakım izlemen lazım ama kimi kimseleri 😂
- +1 yıl
Kendimle meşgulüm :D
- +1 yıl
Kendinizle mesgulsunuz hanfendi napiyosunuz peki bu kadar meşguliyet 😂
- +1 yıl
Sorguya mı çekiliyorum Cendero :D
- +1 yıl
Bilemem sence sosi sen anladın aslında anladın 😌
- +1 yıl
Herkesin ağzında bi “Sosi” 😒 ya sabır.
- +1 yıl
Niye kız mahmutmu diyeyim 😂 sosi işte herkezi fazla düşünme gerek yok fazla takiyosun
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL bırak kudursunlar 👍🥰 baktın şekil şukul yapıyorlar " sana bir çarparım esnersin " dee 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar 😂 maviş bişey yapmazlar kimse kimseye ne yapabilecek burada hepsi sanal klavye sadece yazdıkları kadar varlar
- +1 yıl
Sosi değil Sosyetic. Onun dışında ben kimseyi takmam da düşünmem de.
@r_engarenkyollar cansın :D yok kudursunlar, şekil şukul yapmak yürek, popo, tşşk ister, onlarda yok - +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sosi olunca ne oluyor onu anlamadım aynı o onun kısaltılmısi diyelim hayırdır kız sen banami catiyon 😂
- +1 yıl
Çatabilirim, ben kısaltıyor muyum bir şeyleri
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL belli bir çatma sezdim kısalt sende engel oluyor muyum bakım 😂
- +1 yıl
Türk kahvesi bitmiş zaten asabiyim :D
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL gel bende bol var verim ama banada yapcaksin yok öyle 😂
- +1 yıl
Tukuruyum felan deme içine 😂
- +1 yıl
Hiç bir şeyin garantisini veremem
- +1 yıl
Yuhh banada tukurcen icmemmki kahveni değiştirirm tukurukluyu sen içersin 😌
- +1 yıl
Kalkıp kahveni yaparsın bi zahmet 😃
- +1 yıl
Bak sen noldu sosyetic hanım elinizemi yapışır kahve yapmak 😂 sen bir yapma senin kahvene ben tukururum 😌
- +1 yıl
@Cendere1910 Canımın içi orası öyle zaten millet ulaşamadığı herşeye mundar diyor @Sosyetic_SheqiiL de basarili ve çok güzel bir bayan haliyle çekemeyenide kıskananı da çok oluyor gerçek erdemlik hem cinsinin başarısını , güzelliğini kişiliğini taktir edebilmektir desteklemektir 🙋 ben dün yorumda ne yazmıştım hatırlıyormusun bayan takibinden özellikle kaçınıyorum çünkü çok fazla kadın takip etmek samimi olmak dedikoduyu da beraberinde getiriyor , oyuzden bayanlarla samimiyetimi yorumlarda bırakıyorum özele taşımıyorum çünkü ne kadar kadınla samimiyet kurarsan okadar dedikoduya iftiraya maruz kalırsın çünkü kadınların çok olduğu yerde her b@kluk her pislik olur 😂 bu sayede de dedikodudan uzak oluyorum kimin ne yaptığından haberim olmuyor kimsenin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor zaten kafam rahat oluyor 👍 az öz insan herzaman iyidir 👍🙋 her yüzümüze gülen dostumuz olmadığı gibi her tartıştığımız insanda düşmanımız olmuyor maalesef
- +1 yıl
@r_engarenkyollar doğru diyosun maviş sosyetic severim uyuz güzel kadinlardan iyidir iyi kimseye zararı olmaz onun da kendine olmasın
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍
- +1 yıl
@r_engarenkyollar pek sallamiyorum maviş kimseyi sizde sallamayın kafa güzel valla bak sallamaak ama sevdiklerime kimse dokunamaz o ayri
- +1 yıl
@Cendere1910 👍🙏🙋🥰❤️
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sana çokça kalp ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
@r_engarenkyollar cansın maviş
- +1 yıl
@r_engarenkyollar öpüyorum kocaman kocaman ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılO enerjisi ister istemez geçiyo zaten. Samimi insan he zaman aynıdır, samimiyetsiz insansa kabına göre şekil alır ve herkese aynı davranır...
175 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun prenses 😌 baktığında herkes samimi ama bir samimilik alamiyosun insanlardan valla herkes sıradan gelmeye başlıyor bir müddet sonra
- +1 yıl
Herkesle samimi olan insanlar bana samimi gelmiyo gelmicekte...
- +1 yıl
Çok doğru bazı insanlar samimi olmaz acid o insanlara saygısından ya da üzülmesin diye yaparlar bak onu söyleyim
- +1 yıl
Saygısından ya da üzülmesin diye samimiyet gösterenlerin geneli menfaati bitene kadardır bende sana bunu diyim...
- +1 yıl
Anladım yani menfaat olanlar yapar diyosun çok haklısın bizde herkeze gönlümüzden geldince yardim. ediyoruz sence bizdemi hataliyiz bakım
- +1 yıl
Önemli olan senin niyetin ne amaçla yaptığındır, eğer dediğim gibiyse sende samimiyetsin ozmn...😄
- +1 yıl
Samimiyetsizsin olcaktı...😄
- +1 yıl
Bana diyosun samimiyetsiz ben gibi adam var mı acid 😂 bunu derken carpilirsin ☺️ sen borekmj yaptın bakım dün hayırsız 😂
- +1 yıl
Anladım sence samimiyetsiz miyim ben 😂
- +1 yıl
A aa nerden biliyosun evet börek yaptım...😄
- +1 yıl
Senin gibi adam niye olmasın hint kumaşı mısın sen...😄
- +1 yıl
Kuşlar söyledi bana gelmedi o börek ama boğazında kalmadimi 😂😂
- +1 yıl
Yoo kalmadı pek güzel gitti hatta.😄
- +1 yıl
Hani sen birdaha gece hamur işi yapmazdin 😂
- +1 yıl
Nerde samimiyet acid 😂
- +1 yıl
Poğaça yapmam dedim korsaniko börek yapmam demedim, sözlerimi lütfen poponuzla anlamayınız...😄
- +1 yıl
😂😂 olsun ama oda sahurda tehlikeli susatir misal güzel yaptınmi peki bakım
- +1 yıl
Börekte sıkıntı yok çünkü onda maya yok...
- +1 yıl
Ama bak doğru söyle Ankaranin güzeli börek hamurunu kendinmi açtın hazır yufka mi 😂
- +1 yıl
Hazır yufka tabi ki açmayı beceremem...😄
- +1 yıl
Tüh sana 😂 benim gözümdeki acid acardi yufka felan olsun ama sen yaparsan güzel yaparsın helal olsun ama hamarat becerikli kadınsın ciddi diyorum en azından yapiyosun ☺️
- +1 yıl
Çok şükür aç bırakmıyorum...😄
- +1 yıl
Hamaratsin ama kabul et bir el becerin var bu kadar ovuyorum bak pogacami unutma 😂
- +1 yıl
Haa menfaat için övüyosun yani ozmn yok sana poğaça falan.😄
- +1 yıl
Hahaha çok ayıp menfaatmi 😂 yok kız sevdimden kaliteli kadınsın yoksa ne ovcem. seni o poğaça yapilcak yani 😂
- +1 yıl
Ramazandan sonra dedim ya yahu...😄
- +1 yıl
Valla senden öyle bir poğaça bekliyorum ki acid yemin ederim bak sorumda bile özel soru açar overim 😂 ona göre
- +1 yıl
😄😄yok yok övmene hiç gerek yok, gerçeği söylemen kâfi...
- +1 yıl
Zaten kötü olursa bilirsinki dilimden kurtulaman ama bizim Ankaralı güzel yapar sen bu toprakların kadınısın ona göre 😌
- +1 yıl
Kötü olursa senden önce ben kendim söylerim zaten...😄
- +1 yıl
Ama bak bazıları dış görünüşünü kötü yapar ama lezzeti efsane olur sende yoksa oylemisin bakım prenses ama ilk bana atcan o pogacayi 😂
- +1 yıl
Kötüyse dışından da belli olur, hamur mayasını iyi alırsa iyi kabarır iyi pişer...
- +1 yıl
Valla prenses biliyosun artık ülkede her şey sahtekarlık olduğu için senin onun içine kattın ne kadar o malzeme bilemiyoruz ki geçen olmadı dedin poğaça gibi bence senlik bir durum değildir o
- +1 yıl
Malzemeler aynıydı ama ya unla alakalıydı ya da mayayla ama neticede kötü oldu...
- +1 yıl
Yani vardır bizim insanlarin bir sahtekarligi emin ol gözlerden maya verseydin sende ☺️
- +1 yıl
Gözlerime kıyamam ki...😄
- +1 yıl
Olsun o mayalar işte bir damla göz yaşı yaz kızım 😂
- +1 yıl
Yok daha neler...😄
- +1 yıl
Olabilir neden olmasın o değil dışarda artık bir şey yiyemiyorum 😂 adamlar neler yapıyormuş 😑
- +1 yıl
Sürekli dışarda yemediğim için çok takılmıyorum ama arada da güzel oluyor...
- +1 yıl
Güzel oluyor da acaba bunlar neler yapıyor acid 😂 kendin yap benden tavsiye keyfin nasıl hayat nasıl gidiyor bakim renkli gözlü güzel kadın
- +1 yıl
Keyfim paşada yok ama gündüzleri yıkığım...😄
- +1 yıl
Niye gündüzleri noluyorda bakım 😂
- +1 yıl
Nikotinsizlik accık gerginlik yapıyo...😄
- +1 yıl
Bak fırsat bu fırsat onu bırak yoksa bak seni spora sokarım 😂
- +1 yıl
Spora başlayınca sigara içilmiyo mu...😄
- +1 yıl
Sigara bence hiç içilmesin öyle güç olsa yasakların zarar size heleki sana zarar 😂
- +1 yıl
Zararı banaysa kime ne ki...😄
- +1 yıl
Niye zarar veriyon kendine bakım olmaz ciğerlerine kıyma yok bak renkli gözler solar sonra sigaradan 😂
- +1 yıl
Solmaz solmaz.😄
- +1 yıl
Ozaman hazır bu fırsat bırak acid senin içinde iyi olur 😌
- +1 yıl
Öyle bırak demeyle olan bişi olsaydı keşke, ben sigara içmeyi seven ve keyif alan birisiyim o yüzden çok zor bu dediğin...
- +1 yıl
Kaç senedir iciyosunki bunu
- +1 yıl
25 sene diyim kaba taslak o da...
- +1 yıl
Yuhhh naptın acid sen okadar icilirmi bu inanirmisin bir kez bile içmedim
- +1 yıl
Aferin sana akıllım...😄
- +1 yıl
Aferin diyor şuna bak 😂 emin ol yakın değilsin ben olsam icirmezdim sana 😌
- +1 yıl
Bana kimse engel olamaz hele sen hiç olamazsın...😄
- +1 yıl
Ben neden hiç olamazmisim. emin ol olurum hele ben hicmis bak sen neden ben hiç ,😂
- +1 yıl
Arının vızıltısı gibi geliyo söylediklerin de ondan...😄
- +1 yıl
Bak sen arının iğnesi var ama bilirsin 😂 varya fena seni vızıltım. oraya duyulur acid kukrerim anlarsın 😂
- +1 yıl
Senin vızıltından ne olur allasen ya...😄
- +1 yıl
Haha emin olma benim vızıltım adamı korkutur uzaktan dersinki valla aslan kükredi dersin 😂 emin olma aciddddd
- +1 yıl
Anaa kedi sesi bu derim..😄
- +1 yıl
Bak sen bu adamdan kedi sesi çıkarmı düşün bakım 😂
- +1 yıl
Ooo dev aynasından bakıyorsan kendine çıkmaz tabi ama kendince...😄
- +1 yıl
Acidd bir ara duyarsın sesimi sonra ooo deme 😂
- +1 yıl
Yaw hehe...😄
- +1 yıl
😂 yok şarkıda söylüyorum acid bir ara dinlersin bence senin sesin kedi gibidir 😂
- +1 yıl
Benim sesimin kedi gibi olması absürt olmazda seninki olursa sıkıntı...😄
- +1 yıl
Sence benden kedi gibi ses cikarmi kız bir ara hatırlat sana sesimi atcam söyledim sarkilari dinle kedimi 😂
- +1 yıl
At bakalım buraya da kedi mi aslan mı dinleyelim...😄
- +1 yıl
Buraya atmam sana atarım dinlersin bir ara bura ne alaka kız millete sesmi dinletcez sen dinlersin
- +1 yıl
Dinlesinler nolcak çok iddialısın ya hani...😄
- +1 yıl
İddali olmamım burada herkes tarafından sesimin duyulması gerek var mı acid söyle bakım canım 😂 dinlersin sen söylersin ok
+1 yıleskiden bir insana yaklaşırken, 100 puandan başlayıp hal ve hareketlerine göre Değişirdi puanım.. şu anda ise sıfırdan başlayıp yine hal hareketlerine göre artıyor ya da sabit kalıyor.. Yani bir ön yargı var bende insanlara karşı..
13 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapmışsın kardeşim peki 100 çıkan oldumu bu puanında kişilere karşı
- +1 yıl
genelde sıfırın altına düştüler..
- +1 yıl
Beklediğim yanıt harbi bu insanlar değişik ki düşmek içinde elimden geleni yaparlar gözümüzden
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayatta kimse ile öyle konuşmazdım ben sessizdim onlar çağırıyordu gelsene falan diye o anda da herkes iyi geliyordu bana yani sosyal medya da daha rahat oluyorum ifademi görmüyorlar utanma duygusu da olmuyor tabi 😂
178 Yorumla- +1 yıl
Yani bu platformlarda o olmuyor utanma duygusu neden acaba 😂
- +1 yıl
Benim ifademi görmüyor ki 😂 utanırım ben yoksa
- +1 yıl
Nasıl görmüyor
- +1 yıl
😂burda yazıyorum sen görüyor musun beni yüz tipi mi
- +1 yıl
Yok ben görmüyorum sanami asılıyorlar kız 😂
- +1 yıl
😂 öyle değil yahu ben burada konuştuğum gibi gerçekte konuşmuyorum ki burada kendimi daha iyi ifade edebiliyorum ama dışarı da edemiyorum çekiniyorum çünkü kimse ile de konuşmayınca onlar çağırıp bana iyi olunca bana hepsi samimi geliyor
- +1 yıl
Eee ozaman napcaksin burası değil kendini reelde ifade edeceksin burada gülcen unutma küçük 😌
- +1 yıl
Sessizde olsam arkadaşım olmak istiyolar bir tane amca vardı sınıfta üniversitede diyordu kızım en çok Tuğçeyi merak ediyor diyodu niye demiştim 😂Koreli profilim vardı onu görmüş ondan
- +1 yıl
Ne alaka Koreli profil 😂
- +1 yıl
Koreli seviyordum 🤨😂 dershane de bir oğlan vardı kağıt dağıtırken önüme oturmuştu demişti ki sessiz insanlar dikkatimi çeker demişti neden demiştim kara kutu gibisin gizemli ve gülümsemişti hoşlantı duymuştum ondan 🤨 sonra gitti okuldan ama
- +1 yıl
Korelimiydi 😂
- +1 yıl
Normal türk 🤨 ama bana güldü 😂bir çocukta hep benle uğraşıyordu deli mi neydi ama yine bana çok kötülük eden olmadı çünkü içlerine girmedim öyle çağırıyorlardı gidiyordum
- +1 yıl
Bak sen şirin kızsın ondan sana niye kötülük yapsinlar
- +1 yıl
burada çok vardı tabi sonradan anladım şimdi kafamda bazı şeyler oluştu o yüzden dm kapalı benim
- +1 yıl
Ne gibi şeyler oluştu bakim
- +1 yıl
Diyolardı ben iyiyim falan iyi oluyordu sana güzel davranırım ben çok duygusalım başta iyi ama sonra yalanı çıkıyodu kaç kere başıma geldi 54 yaşında adam yaşını küçültüp bana diyordu birde telefonda arayıp her şeyimi anlatıyordum ağlıyordum onu arıyordum bir demişti sonra jeton düştü menfaat var ki iyi davranıyor dedim sildim adamı
- +1 yıl
Senin o yaştaki adamla ne işin var bakım
- +1 yıl
Yaşını küçük demişti o zaman 22 falan dım ne bileyim çok güzel konuşuyordu iyi hissediyordum anlayan dinleyen akıl alacağım biri gibiydi
- +1 yıl
Ee oda kandırdı seni
- +1 yıl
Bak şimdi kötü hissediyordum ağlıyordum anam adam öyle rahatlatıyordu ki böyle yaaa ama şapşik falan diyordu
- +1 yıl
Sapsik diyodu 55 yaşındaki adam 😂
- +1 yıl
😂 heee küçük kız çocuğu gibisin diyordu şapşik duvar kağıdı diyordu telefonumdakine
- +1 yıl
İlginç burdan buldun onu
- +1 yıl
Ohoooo ben çoğu kişi burdan buldum ama normal çok az Instagram burdan iyi
- +1 yıl
Masalalh kız ajan gibi çalışıyon burada 😂
- +1 yıl
😂😂ajan oldum çözmek vakit aldı ama olsun fake ler dolu
- +1 yıl
Fakemiydi onlarda
- +1 yıl
Kendim diyip başka adam fotoğrafı atıyolardı
- +1 yıl
Yok ya suç o ama
- +1 yıl
Döv onları
- +1 yıl
Doveyiimmi
- +1 yıl
Döv döv ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤiyi olur
- +1 yıl
Tamam dovcem
- +1 yıl
Essah mı len
- +1 yıl
Ciddi lan 😂
- +1 yıl
Aferin 🤨ᕙ(͡°‿ ͡°)ᕗ
- +1 yıl
Aferim😂
- +1 yıl
Çok aferin 🤨😄ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ aşırı çok aferin
- +1 yıl
Aşırı çok afferin 😂
- +1 yıl
Yankılı aferin 🤨🤨ᕙ (° ~ ° ~)
- +1 yıl
O nasıl oluyor yankılı 😂
- +1 yıl
Yankı yapıyor 😄😄
- +1 yıl
Bak sen senin aferinlerinmi 😂
- +1 yıl
He 🤨🧐ᕦ(ಠ_ಠ)ᕤ (≧▽≦)♪┌|∵|┘♪
- +1 yıl
Gene baslamisiz ifadelere 😂
- +1 yıl
🧐ben her zaman başlarım ☃️(ノ^_^)ノ
- +1 yıl
Belli belli bücür seni 😂
- +1 yıl
🧐 sensin o hayaletim ben 👻
- +1 yıl
Caspermisin sen 😂
- +1 yıl
👻 öcü evet hayaletim 🧐 duvardan geçerim
- +1 yıl
Duvardan geçiyon bu nasıl bir duvar bücür 😂
- +1 yıl
Normal 😅 duvar ay AFAD geldi ay bakayım
- +1 yıl
AFAD ne arıyor 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum ki karşıya baktıklar gittiler siyah arabayla geldiler yolun ilerisinde çingeneler oluyor çadır kuruyolar AFAD yazıyor o çadırlarda
- +1 yıl
Anladım kimsesizlermi bunlar
- +1 yıl
Yooo aile boyu kalıyor hepsi bahar geldi mi
- +1 yıl
Valla gelmiş gibi yarın geri kar yağar
- +1 yıl
Görmedim henüz ama 😅 soğuk şimdi gelmezler
- +1 yıl
Catirda kalanlarmi
- +1 yıl
Evet 🤨 oyun grubundan beni atmışlar bugün girmedim diye sinirlendim
- +1 yıl
Oyun grubu ne oluyor
- +1 yıl
Oyun içinde birtakım 😡
- +1 yıl
Napcan kız oyunu felan
- +1 yıl
🤨 oyun güzel nasıl beni takımdan atarlar gıcık lider 😡😭 manyaklar 😡
- +1 yıl
Kim bunlar 😂
- +1 yıl
Lider 😡 oynadığımı seviyemi görüyor
- +1 yıl
Görüyor ve çıkardı seni
- +1 yıl
Evet 🤨 gıcık bir kız işte bende takım kurarım ama param yok harcadım
- +1 yıl
Bu ne oyunu tam olarak amaç ne
- +1 yıl
Klâsik match oyunu yani eşleştirme candy crush gibi ama bahçe düzenleme de var Austin var benim kâhyam öyle oyun işte
- +1 yıl
Napcan sil gitsin
- +1 yıl
🤨5 senedir oynuyorum kolay değil Facebook hesabım var ona kaydediyorum yerimi
- +1 yıl
Ne işe yaradj peki bu
- +1 yıl
Ben seviyorum 😅 kardeşimle ortak oyun
- +1 yıl
Kardeşimle napcan atmislarda seni
- +1 yıl
🤣 başka takıma giderim
- +1 yıl
Git yalnız kalma bakım 😂
- +1 yıl
🤨ben kalmam yalnız kardeşim pubg oynuyor
Bu tip şeylere kafa yormuyorum.. Hesap kitap yapmakla, hayatımı eziyete çevirmekle uğraşmıyorum.. Etrafıma yeni insanlar barındırmıyorum.. Yanımdakiler yetiyor çünkü..
11 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapiyosun böyle olması lazım zaten ☺️
+1 yılİnanırım galiba sıklığını bilemiyorum. Herkes bana saati soruyor mesela onu anlamıyorum. Çok tuhaf. Bana bir işaret mi bu bilmiyorum. Allah mesaj mı veriyor acaba zamanla ilgili😄
115 Yorumla- +1 yıl
Sana öteki taraftan seslermi geliyor yoksa 😂
- +1 yıl
Hayır ama kolumda saat yok gelmiş bana saat soruyor😄
- +1 yıl
O tanışma amacı sen anlamamissin 😂
- +1 yıl
Kadınlar soruyor
- +1 yıl
O daha tehlikeli acaba niye soruyor bunu kadınlar çokmu dikkat cekiyosun
- +1 yıl
Niye tehlikeli korkutma beni😄
- +1 yıl
Sence tahmin et bir kadın saatin yoksa sana saat sorması dikkat çekmen mesela sence 😂
- +1 yıl
Saati merak etmiştir.
- +1 yıl
Ama saatin yok nasıl bir merak bu 😂
- +1 yıl
Çantam vardı galiba telefonuma bakmamı istedi. Bende bakıp söyledim. Ne bilim ya bissürü değişik tipler var bana rastlıyor😄
- +1 yıl
Niye acaba çokmu dikkat cekiyosun bu aralar bakım banada cafede oturdumda tanışmak için çakmak soran oluyor sonra ismimi soruyor normal bu tarz şeyler 😂
- +1 yıl
😂😂Güldürme
- +1 yıl
Eee bilmiyomusun bunları oluyor yasamadinmi hiç o değil sigara içen biri değilim o komedi oluyor bende 😂
- +1 yıl
Ben yaşadığımın bile farkında değilmişim. Saf geldik saf gideriz artık😂
- +1 yıl
Yok bakma sen saf görünürsün ama saf olmadini bilirim sadece safa yatarım diyosun bazen 😌
Görsele katılıyorum yaptıklarıyla söyledikleri bir olmayan insanlarında anlamı kalmıyor bende nekadar çok seversem seviyim üstünü çizerim
171 Yorumla- +1 yıl
Valla ben kimseye dayanmam gözümden düşen gözüme bir daha giremez görsel çok iyi anlatmış more 😌
- +1 yıl
Biliyorum be more kalbin temiz ondan senin severim seni bilirsin.
- +1 yıl
Bilirim more harbi benim sorularda hem slow 😌 millet strese giriyor 😂
- +1 yıl
Haha ama olmaz benim soru şeklim bu slow tarzı derinden herkes soramaz böyle 😂
- +1 yıl
Yani bende isterim gülme soruları ama ne sorayım 😂
- +1 yıl
Haha bak onu sorsam benim kalıba uymaz more ama sen bana iki soru at sorarim 😂
- +1 yıl
Yani bana uyması lazım 😌
- +1 yıl
Valla bende çılgın soru komik durur ama şöyle kenafir tarzı olabilir 😂
- +1 yıl
Yani bana güzel sorular çıkar 😂
- +1 yıl
Saol sende öylesin more ama sen bulcan bu tarz soruları 😂
- +1 yıl
Yani benimkilsr farklı dertli parça gibi 😂
- +1 yıl
Bencede candır arabesk hayatı yaşamaktır bence bende ondan soruyorum bir ben böyle sormuyorum zaten diğerleri saçım ne olmuş sarımı mavimi bune len 😂
- +1 yıl
Valla ona bende ayar oluyorum al giy bak 😂
- +1 yıl
Bana egoist diyolar lan haha
- +1 yıl
Valla adım çıkmış egoiste more 😂
- +1 yıl
Yani bencede düşün artık ama egoist sevmeye başladım more 😂
- +1 yıl
İyice egoistlik 😂
- +1 yıl
O dursun merhametlik iyi
- +1 yıl
Yani başka türlü yaparım 😂
- +1 yıl
Valla artık kendimizi ona göre ayarlayalım 😂
- +1 yıl
Sen olamazsın olalimmi 😂
- +1 yıl
Yapamazsın ben sence yapabilirmiyim ,😂
- +1 yıl
Yani yapsam bir 😂
- +1 yıl
Haha yani düşün bak egoist olmak istiyorum ama 😂
- +1 yıl
Bilmem sence. uygunmu
- +1 yıl
Valla yok ama olması lazım biraz
- +1 yıl
Yok bozmam kendimi burada dalgasindayiz
- +1 yıl
Yani omurgasız çok biliyosun
- +1 yıl
Çözüm bulmak lazım
- +1 yıl
Eğiterek bulabiliriz 😂
- +1 yıl
Valla bayağı sağlam eğitim 😂
- +1 yıl
Eğitimden baslicam her türlü zihin beden
- +1 yıl
Yani diyelimde değişik çok more
- +1 yıl
Valla anıtın kontin yapcaz onları more 😂
- +1 yıl
😂😂 değiştiririz başarabiliriz 😂😂 işin şakası bir yol olmaz bunlardan
- +1 yıl
Valla kim eğitebilmiski biz eğitelim bunları
+1 yılBir kaç kişi var inandığım yakınımda. Uzakta ise sen varsın cano. İyi ki varsın 😘
214 Yorumla- +1 yıl
Sen ayrisin cano sana güvenmeyen taş olur 😌
- +1 yıl
Sen güven bana yeto.
- +1 yıl
Tek sen ol bana yine yeto.
- +1 yıl
Ne demek cano napiyon nasılsın bakim
- +1 yıl
Acılı 😔
- +1 yıl
Valla hayat bir acı oldu şu an
- +1 yıl
Maalesef 😔
- +1 yıl
Ama üzülme her şey geçer herşeyin bir aydınlığı vardır elbet
- +1 yıl
Umarım vardır dostum.
- +1 yıl
Var var elbetki var buna inan dostum
- +1 yıl
Adamsın. Hep yanımdasın evvel Allah. eywallah.☺️
- +1 yıl
Ne demek dostum her daim severim seni ☺️
- +1 yıl
Kurban olurum verene... Bende severim bilirsin.
- +1 yıl
Bilirim tskrler ☺️
+1 yılİnsanları umursamam. Güvenmem. Sadece bir avuç ender sevdigim kişilere sevgim var
19 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu öyle olmalı kardeşim insanlara güvenmek harbi sıkıntı
- +1 yıl
Benim sözde babama sözde kardeşime dahi zerre bir hissim yok içimde😎😉 arkadaş akraba eş dost hepsi hikaye. Bu hayatta her zaman Trump gibiyim 😎😄😉 sadece kendim.
- +1 yıl
En güzeli ama akrabayı bende sevmem kardeşim akreptir onlar 😂
- +1 yıl
Cendere kardeşim. Sevgilin edin varsa. Ve sana layiksa onu sev. Kendini çok sev. Kardeşine babana karışmam.
- +1 yıl
Yok kardeşim yalnız takiliyorum bu devirde harbi sevilcek insan yok biliyosun
- +1 yıl
Tipin iyi. Yaşın 35 istediğin gibi keyfine bak. Bu hayata teslim olma asla. Canin nasıl isterse öyle yaşa
- +1 yıl
Saol kardeşim Öyle yaşıyorum sende yakışıklısın gönlüne göre bul ama mert olsun buldun kız
- +1 yıl
Sağol kardeşim teşekkürler🙏 ikinci eller bile kendini ağırdan... 🤣😄🙈
- +1 yıl
Doğru diyosun alsınlar sonu yok nereye kadaar 😌
+1 yılAnnemin babamın samimiyetine bile inanmayan insanım sjsjjs
13 Yorumla- +1 yıl
Onlara niye inanmiyosun bakım 😂
- +1 yıl
Bu zamanda onlara bile güvenemiyorum snsnsn
- +1 yıl
Naptilar sana bakim var mı sıkıntı 😂
+1 yılEskiden olsa çok çabuk inanıp kanardım
Artık hiç 0 kazık yiye yiye akıllandım 😀😀120 Yorumla- +1 yıl
Ona tecrübe diyoruz ama sen benim hemşehrimsin hakkından gelirsin kim ne olursa 😂
- +1 yıl
Gelemiyorum 😬😬
- +1 yıl
Gel ben sana kick boks öğretim olmadı döversin 😂
- +1 yıl
Şiddete karşıyım no no 🤭🤭
- +1 yıl
Bu şiddet değil birazcık kendini koruma ama öğrenmen lazım biliyosun pislik insan kaynıyor ortalık 😌
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın bir biber gazı daha mantıklı değil mi 🤭🤭
- +1 yıl
Bazılarına o işlemiyor biliyomusun adamlar timsah gibi ama tabi olsunda kör felan kalır o risk var şimdi düşün sucsuzken suçlu duruma düşmek diğerinde bayıltirsin sonra ayilir o ☺️
- +1 yıl
Banane 🤭🤭
- +1 yıl
Yani kör kalsın kalsın ozaman senimi kircam gör birakalim bunları 😂
- +1 yıl
Kalmaz kii
- +1 yıl
Kalabilir bu biber gazı yakından sıkınca direk kor kalma ihtimali yüksek
- +1 yıl
Tımam o zaman en iyisi kaçmak msmsms
- +1 yıl
😂😂😂 bizde kaçma olmaz ama sen arkama saklan 😂
- +1 yıl
Tamam o daha mantıklı ksmsjdjd
- +1 yıl
Anlaştık senin keyfin nasıl
- +1 yıl
Aklımda senin şu cildiye işi unuttum sanma görmedim daha kuzeni
- +1 yıl
Ben unutmuştum 🤭🤭🤭
- +1 yıl
Ben unutmam çoğu şeyi ondan su beyin durmuyor benim hiç tik tak hep 😂
- +1 yıl
Maşallah maşallah 🤭
- +1 yıl
Maşallah dedin de nazar bu aralar çok değiyor bana ☺️
+1 yılEl sıkışmasından anlarım gevşek el sıkışıyorsa onun samimiyetine inanmam
115 Yorumla- +1 yıl
El sikismasi belli eder diyon kardeşim bunların
- +1 yıl
Kesinlikle abi ilk intiba önemli
- +1 yıl
Bencede ilk intaba her zaman öyle oluyor
- +1 yıl
Anında notunu veririm 😂
- +1 yıl
Notlar saglammi peki dusukmu 😂
- +1 yıl
Abi millet olmuş dalavere yerlerde sürünüyor şu sıralar gözümde bi çok kimse
- +1 yıl
Zaten bunların işi o dalavere donduruyolar her daldan oynuyorlar ama bilmiyolarki dallarınin kirilcani 😂
- +1 yıl
Bakıp izliyoruz 😂
- +1 yıl
İzle cokusleri bu tiplerin yakındır 😂
- +1 yıl
Dürbün ve çayımı aldım sen de gelirsen şapşahane olur 😂😂
- +1 yıl
Oo dürbün güzel etraf nasıl 😂
- +1 yıl
Manzara idare eder ama ortam efso diyebilirim
- +1 yıl
Ortam iyidir bak 😂
- +1 yıl
Başımın tacısın abi her zaman
- +1 yıl
Sende benim başımın tacısin kardeşim ☺️ her daim arkandayim
İnsanlara karşı sıcakkanlı , samimi ola bilirim ama mesafeliyim herzaman bir mesafem var.
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum kardeşim aynı ben samimi oluyoruz ama uzağız
+1 yılİnsanlarda samimiyet kalmadı ki, inanalım 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru çoğu samimiyetsiz olmuş gerçi anladimizdada acaba sasirtirmi diyoruz ama yok 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk la karşımdaki insanı kendim gibi görüyorum buda hata ve yanılmama sebep oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
O bendede çok oluyor ama tecrübeyle ne oldunu biliyorum diyorum yaniltsin beni yaniltmiyor. ama
- +1 yıl
Ama yapacak bir şey huyun öyle değişeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Yani işte değişmiyolar nedense
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılInanmam, çok nadir durumlar olur bazen o zaman belki.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi nadir durumlar peki
- +1 yıl
Eger kisi o an çok çaresiz bir durum içeridindeyse ve bilmiyorum hissediyorsam o samimiyeti o sekilde inanirim sanirim.
- +1 yıl
Anladım peki sana samimi davranıp samimiyetsizse
- +1 yıl
O zaman samimiyetsiz biri olarak tanirim, bir gün bana karsida samimiyetini koruyup koruyamayacagini bilemem.
- +1 yıl
Peki bu tarz bir insanla tanıştınmi
- +1 yıl
Tanismadim ama emin olamam belki bana samimi olan biri disari samimiyetsizdir, öyle birsey varsa da veya olmussa da farkinda degilimdir.
- +1 yıl
Anladım senin yazismalarin bana biraz yabancı gelmedi yeni değilsin değilmi
- +1 yıl
Bu hesabim ilk hesabim daha önce olmadi.
- +1 yıl
Yani yenisin ama güzel konusuyosun
- +1 yıl
Anladim tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Kalbi güzel insanlar inanır çünkü herkesi kendi gibi sanırlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kalbi güzel insanlar her daim farklıdır kardeşim inanırlar
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSınırlar olmazsa iyi olmaz, guven dedigin nedir 1 saniyede yıkılır, boyle kavramlara bel baglanamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Peki ne yapmak lazım
- +1 yıl
Yanlış bir sey gordugunde tepki vermek bence. Fazla taviz sebep veriyor buna.
- +1 yıl
Sen veriyotmusun peki taviz
- +1 yıl
Evet samimiyet kurmada sıkıntılarım var.
- +1 yıl
Bende bir insanın ne düşündünu anlıyorum samimiyetsz oldunu
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç inanmıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
İnancını aldılar senin ozaman
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Sen siliyorum diyodun vazmigectin
- +1 yıl
Sevmediğim insanları es geçiyorum ztn. Sadece aşık oldum shsh beynim yerinde digil..
- +1 yıl
Anladım kötü ozaman durum vahim oda sana asikmi
- +1 yıl
Evet hoşlanıyor
- +1 yıl
Bak buna sevindim güzel istedigin olur inşallah
- +1 yıl
İnşallah 😊
+1 yılSamimi insan kendini belli ediyor zaten.
23 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede her türlü pislik insanda ediyor o değil bir insanlar hayvanlar kadar olamadı
- +1 yıl
Ya nerden nereye, eskiden medeniyetle övünen insanlardık şimdi ise işe yaramayan her şey ile.
- +1 yıl
Valla çok doğru nerde pislik şu an bizim insanlarda o onun kötü olmasını ister o hayvana eziyet eder o bilmem şu kadını öldürür şu ona tecavüz eder bu nasıl bir insanlik
+1 yılAptal olmak bunu gerektirir galiba
191 Yorumla- +1 yıl
Samimi oluncami aptal olunur olmayincami
- +1 yıl
Her samimiyetle yaklaşana insan olunmaz ben yapmıyorum
- +1 yıl
Bende yapmıyorum ne tesadüf az samimiyet çok huzur kız şeker kız candy 😂
- +1 yıl
Hıh de bi git ya
- +1 yıl
Bilmezki onun kim oldunu odun 😂
- +1 yıl
Sensin o kız biliyorum dert etme ağlama tamam mı 😂
- +1 yıl
Niye aglim lan 😂
- +1 yıl
Öküz olduğun için 😂
- +1 yıl
O sensin onu ilk ben taktım sana farklı bişey bulcan olmaz 😂
- +1 yıl
Yav ama hayvanlara yazık 😂😂😂
- +1 yıl
Al işte bir kez öküz olmadan duramıyor bizim bücür 😂
- +1 yıl
Cevabımı sil
- +1 yıl
Uğraştırma beni
- +1 yıl
Lan niye yazdın ozaman
- +1 yıl
Neyse bırak öyle kalsın
- +1 yıl
Bu kızın harbi gelgitleri farklı deli 😂
- +1 yıl
De git yat zıbar car car konuşma başımın etini yedin 🙄
- +1 yıl
Hahah benmi yedim valla adamı yaslandirirsin lan bebeee 😂
- +1 yıl
Bebeee sensin
- +1 yıl
Bebe sensin sen ulan seni bir korkutsalar sole gülsem 😂
- +1 yıl
Ben hiç bir şeyden korkmam
- +1 yıl
Senmi korkmucan şu an gölge geçse korkarsin köyde yokmu öyle bir şey 😂
- +1 yıl
O kadar mı korkak gördün beni
- +1 yıl
Kadınsın sen kadın elbet korkcan 😂
- +1 yıl
Ben karanlıkta büyümüş insanım gece dışarda saatlerce oturmuş biriyim
Beni bir gölge korkutur mu sanıyorsun?
Kadın olmak korkak olmak ise cesur olup siz çocuk doğurun nede olsa ölüm ile burun buruna gelmek büyük cesaret ister anladın mı 🤨 - +1 yıl
Bak sen ben seni bu saate bir mezara birakim bakım korkmazmisin polat alemdar 😂
- +1 yıl
Hayır korkmam ölüler zarar vermez
- +1 yıl
Ee korkuyorlar ama ben hicbirseyden korkmam😌
- +1 yıl
Taaam taaam inandım inandım taam
- +1 yıl
Niye lan korkmadimi iyi bilirsin yapcan ya bişey 😂
- +1 yıl
Seni koltuğa bağlayıp frene basıp uçuruma doğru sürüklesek aaaağğgğ diye bağır
- +1 yıl
Valla ben yalvarmam ölüm yeri öper anca anladinmi kız şimdi 😌
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Anla anla kulaklık tak anla 😌
- +1 yıl
Niye böğürecen mi uykum kaçmasın 🥱
- +1 yıl
Bogurme ne kız 😂 gece gece güldürdün
- +1 yıl
ya da şöyle soyliyim öküz gibi bagiracak mısın kulaklık tak diyorsun söyle uykum kaçmasın 🥱
- +1 yıl
Neyse ya sen ne anlarsın 🙄
- +1 yıl
O sensin sen ben değil 😂 dana seni 😂
- +1 yıl
Hazır saglamsin soru sorayım merak ettim ister cevap ver ister verme
Sen alkol alıyor musun içki falan?
Tamam her şey benim sen sadece insansın he - +1 yıl
Bunu bir kez daha sormustun ben ne demiştim sana alkol sigara icmem sporla işi olan adam sence icermi
- +1 yıl
İçer
- +1 yıl
Ben kaçar var mı bi diyeceğin
- +1 yıl
Ben içmem işte balık ye balık kaçıncı kez sorcan bunu 😂
- +1 yıl
Balık sevmem
- +1 yıl
Ne seversin kuzu etimi 😂
- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
Ne seviyon sen harbi
- +1 yıl
Hiç bir şey
- +1 yıl
Sen olupta yaşamak vardı 😂
- +1 yıl
Ben kendi yerimi kimseye vermem
- +1 yıl
Ben aldım var mı itirazin
- +1 yıl
Alamazsın
- +1 yıl
Aldım o ben ve keyfime kalmış 😌
- +1 yıl
Ağırlık yapar dikkat et
- +1 yıl
Yapmaz bana kimse ağırlık 😂
- +1 yıl
Çekil yerimden ben sen olmak istemem
- +1 yıl
Ben olursan pişman olmazsın 😂
- +1 yıl
Onu bunu boş ver benim köpeği götürdükler ya 😐
- +1 yıl
Götürdüler
- +1 yıl
Kim götürdü köpeğini
- +1 yıl
Babam zorla götürdü başka köye bırakacaklarmış
- +1 yıl
Artık köyde yanıma gelecek bir tane bile köpek yok 😐
- +1 yıl
Kopeksiz koymu olur 😑
- +1 yıl
Oluyormuş
- +1 yıl
Valla bozuldu desene her şey iyicebe
- +1 yıl
Sen söyle neyi sevelim,
Sevdiğim her şey elimden resmen çekip alınıyor
Ne korkutur ki böyle bir insanı? - +1 yıl
Doğru haklisin bende üzüldüm hayvanları severim 😑
- +1 yıl
Sadece kediler kaldı onları da büyütüp bırakacam bi daha sevmeyecem hiç bir şey
- +1 yıl
Kuzu felann yokmu minik kuzu
- +1 yıl
Artık sadece inekler var onları da büyütüp satarlar yani nerde tutsan elinde kalıyor
- +1 yıl
Üzüldüm koydemi bitti diyosun
- +1 yıl
Hayır şu ayrılık acısı sonsuza dek bana ait olacak
- +1 yıl
Kız takma alırsın bir hayvan daha kuş al güzel olur bak orada
- +1 yıl
Oda gidecek
- +1 yıl
Gitmez o ev kuşu evinde bakcaksin
- +1 yıl
Ne kadar çok hayvan sevdiğimi bilmiyorsun galiba
Eskiden babam keklik tutmuştu kafese koymuştu büyük çekirge vermişlerdi sabah baktık çekirge ölmemiş ama keklik sakat olmuştu nasıl oldu bilmiyorum ama hapsetmek bana göre değil - +1 yıl
Muhabbet kuşu öyle olmaz evde ucururusun
- +1 yıl
Sen kelebek beslemeyi bilir misin?
- +1 yıl
Olur kelebek beslenmez ömrü kisa
- +1 yıl
Kanadını kırmamak mümkün değil işte kuşlar da benim için öyle dokunamam
- +1 yıl
En iyisi vazgeçmek işte gerçekten bazen kendimi uğursuz sandığım zamanlar bile oluyor
- +1 yıl
Saçmalama gene başladı kuşy evde beslersin ucurursun muhabbet kuşu dışarda yapamaz yerler ev kuşu o
- +1 yıl
İstemiyorum ya
- +1 yıl
Napcan ozaman
- +1 yıl
Artık hayvan beslemem
- +1 yıl
Nede olsa ölmezler dimi
- +1 yıl
herkes ölcek ah bunu bilsen sende bende
- +1 yıl
Biliyorum görmediğimiz için kabul etmek istemiyoruz ama ben ettim biliyorum yani
- +1 yıl
İyi geceler Allah'a emanet ol
- +1 yıl
Bak ondan üzülme yasamana bak iyi geceler sana
+1 yılİnanasım gelmiyor... O kadar ki yorgunum
11 Yorumla- +1 yıl
Yani okadar uzduler seni kardeşim insanlar bunlar zaten buna kafaları güzel çalışır
+1 yılSamimiyetsiz ve yalancı olduğunu görene kadar
11 Yorumla- +1 yıl
Samimiyetsiz direk belli ediyor kendini bu aralar nedense herkes bir yalan söylüyor hiç sevmedim bir durum 😑
- Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBana olan yaklasimina göre
14 Yorumla- +1 yıl
Yani sana nasıl yaklaşması lazim
- +1 yıl
Burcuna bakiyorum
- +1 yıl
Mesela burç hangi burç
- +1 yıl
Benim burcuma bak bakım nasıl mesela burçtan anliyosun
+1 yılGenelde inanmam. Inanmis gibi yaparim
11 Yorumla- +1 yıl
Onu bende yapıyorum güzel oluyor 😌
+1 yılYapmacık olanlar kendini belli ediyor ya
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yapmacık sahte insanlar sadece gülüyoruz onlara
Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Selam ver geç modundayım inanmıyorum genel olarak
11 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapiyosun inandiklarimizda değişiyor zamanla
İnanmıyorum ben kimseye
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç yok diyosun doğru devir değişti
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse samimi gelmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Banada öyle geliyor gibi
Çok zor buna inanmak.
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan hissiz olduk baksana kimseye guvenilmiyor
- +1 yıl
Bencede güvenmemek en güzeli
hemen inanırım ben biraz enayiyim
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle. deme. neden enayi olca
- +1 yıl
Olcan
+1 yılİnanmaman gerektiğini öğrenmiş oldum.
13 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe ettin ondanda kimseye pek güvenemiyosun doğrumu
- +1 yıl
Evet öyle çünkü pisliklerinin içine benide çekiyorlar o oyuna gelmem herkes yaptiğindan utansın.
- +1 yıl
Gelme zaten herkes kendi pisliginde bogulsun gerçi sen akılı kadınsın neyin ne oldunu şu an iyi gozlemliyosun biliyosun
Samimiyetsiz oldu insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede bayağı aşırı oldular
+1 yılArtık herkesin yalancı pslk olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Neden peki öyle dusundurduler seni
İnanmıyorum artık
11 Yorumla- +1 yıl
Bende inanmıyorum ne yazikki
+1 yıl100/2 oranında
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç inanmıyorsun sen 😌
+1 yılHicbir zaman inanmam
19 Yorumla- +1 yıl
Peki neden bakim
- +1 yıl
İnandiricı gelmiyor bana
- +1 yıl
Kimse inandırıcı gelmiyor ki
- +1 yıl
Oda dogru ama tanidiklarim icin gecerli dediğim
- +1 yıl
Ozaman tanıdıklar tehlikeli sende
- +1 yıl
O neden
- +1 yıl
Samimiyetsiz insan heleki yakınında olursa tehlikeli olur
- +1 yıl
Tehlike icermiyorlar tanidiklarım
- +1 yıl
Sen tanıdıklarim için geçerli dedin ona göre söyledim
+1 yılHic inanmıyorum...
15 Yorumla- +1 yıl
Artık çoğu insan inanmıyor siz ben herkes
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Öyle dikkat et sende hemşehrim
- +1 yıl
Teşekkürler ☺
- +1 yıl
Ricalar ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Genelde inanmıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Senindemi inancini yediler 😂
- +1 yıl
Napcaz. Bu duruma bakım çözüm yolu 😂
- +1 yıl
Bencede bazıları samimi görünüyor ama çıkarı çıkıyor onuda görüyoruz
- +1 yıl
Valla ediyorlar ne olduklarını direk anlıyoruz
+1 yılÇoğuna inanmam
13 Yorumla- +1 yıl
Çoğu zaten inanilcak gibi değil artık insan seçer olduk iyice
- +1 yıl
Evet insanlar yapmacık geliyor
- +1 yıl
Doğru yapmacık şekilde birde benim diye dolasiyolar 😂
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. inanmıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Hiçmi samimiyetine güvendin birisi yok
- +1 yıl
Doğru diyosun senide bu insanlar isyankar etti haklısın
+1 yılinanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
İnancımızı aldılar diyosun
+1 yılGüvenmem lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Guvensende farksiz birileriyse peki
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen inanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Sonra yanılıyorsun değilmi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler