Valla gözüm çıkıyordu az kalmıştı yani viledanın sapını nasıl gözümün içine denk getirip vurdum bilmiyorum🤦♀️😀😀😀
Yine kan oturdu gözüme 🥺😂

Valla gözüm çıkıyordu az kalmıştı yani viledanın sapını nasıl gözümün içine denk getirip vurdum bilmiyorum🤦♀️😀😀😀
Yine kan oturdu gözüme 🥺😂
Ayağım kaymıştı, yere düştüm ve başımı mutfak tezgâhına çarptım. Bir tencere çorba duruyordu ve âni titreşimle yarısı başım dâhil tüm tezgâha ve yere döküldü. Bana bir şey olmadı ama tezgâhın bir kısmında çatlaklar oluşmuş. Ayrıca yerde halı, ayağımda da çorap vardı. Lâkin en çok acıtan annemden yediğim terliğin şiddeti oldu, hastaneye gittik ve omzumun çıktığını öğrendik. O acı düştüğümde değil terlil omzuma çarpınca oldu, yanlış anlamayın. Eğer sorarsanız bir keresinde yemek ısıtırken bir bir şekilde mutfağı yakmıştım. Biz çatı katında oturuyorduk ve tamir edilene kadar çatının orasında yanmaktan boşluk oluşmuştu. Daha geçen ay fırını çalıştırınca pervanesini kırmışım. Bütün olaylardan sonra her Türk evladının ömrü hayatı boyunca en az bir kere yediği o şey: anne terliği... Evet, akşam yemeğinde terlik yedim.
😄o değilde zaten başına iş gelmiş Birde annenden dayak Yemen kötü olmuş
Gardrobun içini düzenliyordum yorganları vss aldım tabureye çıkmıştım birden dengemi kaybedip yere yapıştım 😂 bacağım komidinin kenarına çarpıp morarmıştı çarptığim yer iki gün çok sızlamıştı
Kızım kaşıma kafa attı ama hangimizin sakarlığı bilemiyorum. şu an şiş bir sağ kaşım var sürekli göz kırpıyorum gülerek ağlama aşamasına geldi kendisi 😂
O da çok kötü oluyor ya ahaha geçmiş olsun 😀
Geçer inşaallah ya 😐 niye kaşının üstünde gözün var dediklerini şu an net anlıyorum 😅
Senin kız fena olacak önlemini al 😀
Bana benziyor huyları, alışkınım önleme gerek yok 🫢
😀😀
Bir günde iki şey başıma geldi. Birincisinde yıkanmış sandığım pis tavada bir daha yemek pişirdim ve yedim , ikincisi ise belediye çöpünün içine yanlışlıkla şef bıçağı atmıştım. Birincisi çok kötüydü maalesef midem bulandı öğrenince gerçeği.
Cevap
47Cevap
birinin hesabını :D ah ulan sjdj
Çok kötüydü, anlatamam 😃 içim cızz etti
Oluyor oluyor, oldu :D ben bağlamışam siz çözüz dedim jsdj
çözün*
Aman canım benden kıymetli mi :D
Çaydanlığın altı kaynaya kaynaya kalmamış çaydanlığı son dakika kurtardım neyseki...😄😄
Bugün dövmecide birinin ceketini yere düşürüp üzerine bastım shd
En son sakarlığımla tüm gün uyumuşum akşam 11 e kadar :D
Kapının koluna kazağımın kolu takıldı 😃
O kadar çok ki, ama şu an hiçbirini anlatıp da kendimi rezil etmek istemiyorum :))
Seni yakında böyle görür müyüz?
Mutfak tezgahindan düştüm bi güzel yere dolapları silerken allah 'tan bisey olmadı ama 3 gündür hala ağrıyor et ezilmesi olmuş bunada şükür
Nasıl. becerdin onu
Kedime mama koyarken su kabının içine düşürdüm bir kaşık dik dik baktı bana muhtemelen sövmüştür :D
Misafirler gelmişti annem 30 a yakın çay bardağı çıkardı bazılarınıda yeni almıştık. Tüm bardakları çay doldurup tepsiye koydum. Tepsiyi elime almamla düşürmem bir oldu tüm bardaklar kırıldı rezil oldum😥😥😥
Düşün düşündüm ama bulamadım. Galiba mükemmel bir insanım :D
Bunu dedim ya kesin başıma bir şey gelecek :D
Tamam. Yaşıyor olursam :D
İş arkadaşımın 60 bin tl verip aldığı telefonu yere düşürüyordum az daha. Verilmiş sadakam varmış
Valla ya. Çenesinden kurtulamazdım
Sana da çok geçmiş olsun bu arada 🥺
Ayy ben o gibi durumlardq cok temkinliyim bu yuzden. Gozume falan bir sey gelmesinden cok korkarim. Genel olarak yemek dokuyorum üstüme. Yemek dökmeden sofradan kalktiğim tek gün yoktur 😅
Geçmiş olsun ya benimde başıma gelmişti..
En son tencereyi bardağa vurdum çatladı..
🥺❤️
Çok geçmiş oldun 🥺 parmağımı dolaba sıkıştırdım hala ağrıyo
Bulaşık yıkıyordum bardağı liflerken bardak kırıldı ve parmağıma camı girdi
Çay demlemek için ketlede su kaynattim suyu çaydanlığa boşaltayım derken koluma boşalttım 😆😆😆
Çok geçmiş olsun bu arada 🙏🌸
Gözü olanın gözü çıksın inşallah 😅😅
Bu gün. eleman yemekte iken 16 carbur ile. ofset alırken karbür hızlı. girimce patladı sağından solumdan sarabnel. gibi geçti parçalar.
Marketten havlu peçete almıştım onu taşırken elimden düşürdüm
Sakar olduğumu kim söyledi ki.. kim söylenmiş se ayıp etmiş
Koridorda yürürken dirseğimi duvara çarptım.
Offf sorma yhaa dün eve geldiğimde kapıyı açamıyodum anahtarı unutmuştum işte taşla vuruyom kapıyı sonra diğer tarafa taş yolluyom yani atıyom sonra bi baktım ses geliyo kuzenim bağiriyo kafasini tutarak kapiyi açmiş...😂
O kadar cok ki.. Balkona carsafi sererken elimden kaydi 6. kattan asagiya düstü (yer camurdu). Magazada alisveris arabasiyla gezerken tursu kavonozuna carpti (olay yerinden tüydüm🤣)
Az önce eşim bir tane ayran almıştı cekmecenin ustune koydu ve ben bunu gördüğüm halde gittim cekmecenin arkasında olan sarja trlfonu koyup cekmecenin üstüne oturdum ayranı unutarak ve sonuç ayran patladı altta bütün elbisem hali çekmece ayran oldu sakarligimi bildiğim için hiç üslubunu ve oturusumu bozmadan mesaj yazmayi bitirdikten sonra çekmeceden kalkisim beni benden aldı 🤣🤣🤣
Mangal devirdim makdmzms kedilere ekstra yemek cıktı =) babam bilerek yaptıgımı sanıyor bende caktırmadım smfmkdmsmmd
Telefon sürekli elimden düşüyor zaten yerini kimsenin almasına müsaade etmiyor son sakarlıkta😂
Kafam dalgındı arabayı geri vitese takacağıma 1 e takıp öndeki arabaya vurmuştum Allah dan bir şey olmadı
Fındık kıracağına elimi sıkıştırdım bugün
Pek sakarlık yapmam : )) Geçmiş olsun
Elimi kestim, anneme mutfakta yardım ediyordum
Çaycı ablanın tepsisine çarptım montumu giyerken, kimse yanmadı neyse ki
Yukarıdan bardak alayım derken bardak tabağın üstüne düşüp ikisi de kırıldı sakarım
Dizimde büyük bir yara vardı, hızlıca gitinmrye çalışırken yaranın bütun kabuğu koptu 🙂
Geçen yağmur yağmıştı, rampa aşağı yürürken ayağım kaydı az kalsın düşüyordum. Bu geldi aklıma.
Benzinlikte sigara yakmıştım 4 senedirde her adımıma çok dikkat ederim
bilgisayar masasının üzerinde kola bardağını düşürdüm bu akşam :/
En son düşmekten kılpayı yırttım. Bu ara nazara mı geldim nedir çok düşecek gibi oldum 😄
Her yemek yaparken ya elimi kesiyorum ya yakıyorum 🥲
Kendi ayagima takilip merdivenlerde dizlerimin ustune dustum
Oha çok geçmiş olsun ben hatırlamıyorum ama sakarım bende
Valla sakar değilim refleks lerim çok iyi hava da beş bardağı yakalarım
BEN serçe parmağımı kestim bardak kırığıyla nasıl denk geldi hâlâ düşünüyorum
Babamın çayına suyu fazla koymuşum baya açık olduydu, o sayılır mı 😃
son durak filmlerindeki gibi ard arda gelir sağıma dönerim bişeyler deviririm toparlayayım derken başka bir yerlere çarparım o saniye her şeyi bırakır giderim
Çok sevdiğim bardağımı kırdım. Sakarlık değil nazar çıktı🤦🏻♀️
Yere kapaklandim banka ayağım takılmıştı yere düşmüştüm
İşyeri asansöründe diper birinden bayan arkadaşlar elinde poşetli idi. Ben de kırmızıya benzer bir şeyler görünce poşette Kedi Kumu mu aldınız diye sordum onlar da gülümsedi. Demez olaydım jetonum sınradan düştü
Sütlaç yaparken şekeri ilk başta koydum.
Çayı bembeyaz halıya döktüm
Sakarlık pek yapmam. Aklıma inan gelmiyor
Tabak kirmisimdir ben
Arabanın koltuğuna enerci içeçeği döktüm 🙄
bardak kırarım genelde😂
üstüme Türk kahvesi döktüm
Ben genelde çatal bıçak düşürürüm masada 🙈
Kağıtla elimi kestim
denerken kıyafetin etiketini kopardım xd
Baya 2 ay olmuştur bardak kırdım
3 araba parçaladım
Bu sakarlık ötesi